Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tarih, bilim ve dram seviyorsanız aslaaaa kaçırmayın canlar...

sonundan çok etkilendim

yaşanmış bir olay ki zaten dediğim gibi tarih konulu

konusu : O, tarihin gördüğü en etkileyici ve ilgi çekici kadınlardan biriydi. Hem göz kamaştıracak, nefes kesecek kadar güzel, hem de adını matematikçi, filozof ve astronom olarak tarihe yazdıracak kadar zeki bir kadın. Ve ne trajiktir ki ölümüyle bile unutulmayacak bir kadın. Üzerine çullanan onlarca erkeğin darbeleriyle son nefesini veren, cesedi sokaklarda sürüklenip, eti kemiklerinden midye kabukları yardımıyla ayrılan ama ne olursa olsun tarihin unutulmazları arasına giren bir kadın. Yani 45 yaşındayken bu dünyadan göçüp giden İskenderiyeli Hypatia.

Son düzenleme:
dip not: ayburum,handem hamile bayanlara nar suyunu tavsiye etmiyorlar doktorunuza sormadan içmeyin allah muhafaza düşüğe sebep oluyormuş tv de ender saraçoğlu söylemişti....[/I][/B]
ayy hadi yaa hamileler için ne zararlı bilmiyorum tabi ben
ayburum o zaman doktoruna danışıp kan yapan şeyler ye iç canım benim
göbüşün çok tatlı olmuş yaa ne güzel büyümüş maşallah

kontesim ben o filmi izledim yaa gerçekten güzel bi film kadıncağıza neler yapmışlar çok sinirlenmiştim izlerken

aynen handecim ki bilim kadınıymış yani resmen yazık olmuş
senin dediğini hala izleyemedim bu arada
bulamıyorum nette
bulduklarım hatalı çıktı
pc kitledi vsvsvs

ne yaptin handem gezdinizmi ??? nasil gecti sosyete gezmelerin ??
bu filmi bende duymustum izlemek gerek diyorsun yani

aynen handecim ki bilim kadınıymış yani resmen yazık olmuş
senin dediğini hala izleyemedim bu arada
bulamıyorum nette
bulduklarım hatalı çıktı
pc kitledi vsvsvs
hadi yaa kontescim bende var ama sana yollamamın bi yolu yok heralde rapidden olur mu ki film :26: bulursam bi yerde söylerim mutlaka
ne yaptin handem gezdinizmi ??? nasil gecti sosyete gezmelerin ??
bu filmi bende duymustum izlemek gerek diyorsun yani
hehe yedik içtik dolaştık işte selayım napıcaz
filmi izle bence de çok güzel

ay birinde bi çizme gördüm pantolon topuktan iner ya öyle deriyi düşürmüşler çok hoş olmuş nette bulsam da göstersem size

Son düzenleme:

oh sefanizz olsun canim ,degisiklik olmustur sanada
benim siyah topuklu botlarim öyle canim topuklu oldugu halde topugu tam gözükmüyor o üzerine sarkan kumasindan dolayi öyle diyorsun degilmi ??

hehee evet selayım bi de atamadıkları gollere kızıyo dedim daha ne atsın adamlar
yeni transferler iyiymiş baya ben de takılıyorum bütün takım yabancı olmuş türk takımı diye oynuyosunuz diyorum

hehee evet selayım bi de atamadıkları gollere kızıyo dedim daha ne atsın adamlar
yeni transferler iyiymiş baya ben de takılıyorum bütün takım yabancı olmuş türk takımı diye oynuyosunuz diyorum

ayy bizdede durum ayni kacirdiklari goller icin cok kiziyor , normalde bir golu bile bulamayan besiktas aa bak popolari havalandi ... hehehe

oh sefanizz olsun canim ,degisiklik olmustur sanada
benim siyah topuklu botlarim öyle canim topuklu oldugu halde topugu tam gözükmüyor o üzerine sarkan kumasindan dolayi öyle diyorsun degilmi ??
sağol canım benim evet iyi oldu
senin botlar öyle miydi selayım tam modelini hatırlayamadım var mıydı bi yerde
evet ama aynı malzeme yine deri kısmı topuktan devam ediyo farklı kumaş olanlarını görmüştüm de bunu yeni görüyorum çok hoş durmuştu ya

eskiden ekledigim bir resim buldum ama biraz karanlik cikmis canim tam anlasilmiyor mesela topugu var botun baya ama az topuk gibi gözükuyor

üst kisim iki tak tam bittigi yerden tekrar asagiya iniyor ve topukta son buluyor kumas

Son düzenleme:
evet selayım bu resmi hatırladım karanlıkta belli olmamış ama sen söyleyince evet farkediliyo sen nerden almıştın bilindik bi marka mıydı grisini istiyorum bunun ya

handem bi kaç defadır ben de nette görüyorum öyle çizmeler
gerçekten çok güsel duruyorlar
kalın topuklarda daha bi güsel duruyorlar

filmi çok araştrdm ama rapidde de bulamadım
dewam edicem aramaya

selam kızlar gecmısı okuyamadım
ewe 10 da geldık ewı supurdum sımdı toparlıyıp sılıcem
yarın onlarla ugrasmak ıstemıyorum

ayy bizdede durum ayni kacirdiklari goller icin cok kiziyor , normalde bir golu bile bulamayan besiktas aa bak popolari havalandi ... hehehe

aaaaa aşkolsunnn ama biz bu sene çok gol bulduk selayım o kadar para bayıp yabancı topçu almışız golleri atacağız tabi cnm çalışın sizinde olur anacım

Son düzenleme:
hu huuu kızlar nerdesınızzz?
ewı sıldım supurdum tozlarıda aldım camasır atmıstım aptal kafam deterjan koymadan atmısım
gıyınme odası ve mutfagı toparlıcam daha abartıp lavoba ve tuvaletlerıde temızleyebılırım
gece uyumam calsıırım gunduz kalkmam yatarımmm

bınbır kere masallahh
zaten melek gıbıydın dahada meleklık gelmıs sana
cok tatlısın ayburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…