- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.881
ayy hadi yaa hamileler için ne zararlı bilmiyorum tabi bendip not: ayburum,handem hamile bayanlara nar suyunu tavsiye etmiyorlar doktorunuza sormadan içmeyin allah muhafaza düşüğe sebep oluyormuş tv de ender saraçoğlu söylemişti....[/I][/B]
hadi yaa kontescim bende var ama sana yollamamın bi yolu yok heralde rapidden olur mu ki film :26: bulursam bi yerde söylerim mutlakaaynen handecim ki bilim kadınıymış yani resmenyazık olmuş
senin dediğini hala izleyemedim bu arada
bulamıyorum nette
bulduklarım hatalı çıktı
pc kitledi vsvsvs
ne yaptin handem gezdinizmi ??? nasil gecti sosyete gezmelerin ??
bu filmi bende duymustum izlemek gerek diyorsun yani
hadi yaa kontescim bende var ama sana yollamamın bi yolu yok heralde rapidden olur mu ki film :26: bulursam bi yerde söylerim mutlaka
hehe yedik içtik dolaştık işte selayım napıcaz
filmi izle bence de çok güzel
ay birinde bi çizme gördüm pantolon topuktan iner ya öyle deriyi düşürmüşler çok hoş olmuş nette bulsam da göstersem size
heheeevet selayım bi de atamadıkları gollere kızıyo dedim daha ne atsın adamlar
yeni transferler iyiymiş baya ben de takılıyorum bütün takım yabancı olmuş türk takımı diye oynuyosunuz diyorum
sağol canım benim evet iyi olduoh sefanizz olsun canim ,degisiklik olmustur sanada
benim siyah topuklu botlarim öyle canim topuklu oldugu halde topugu tam gözükmüyor o üzerine sarkan kumasindan dolayi öyle diyorsun degilmi ??
ayy bizdede durum ayni kacirdiklari goller icin cok kiziyor , normalde bir golu bile bulamayan besiktas aa bakpopolari havalandi ... hehehe
ahanda bunun gibi bişeydi bunun uzunu
ötekileri sildim bunu koydum
tutim bende hep özele gidiyodum tahlil için
aile hekimliğine geçildi mecburi yapılan tahlillerdi bidaha yaptırmam bende
nar suyunu ve narı bende duymuştum o günden beri nar yemiyorum zaten teşekkürler tutim
buda dünden fotom barbime ekleyeceğim demiştim
[URL=http://img510.imageshack.us/i/55344352.jpg/][/URL]
özellikle aynı kıyafetle çekildim farkı görün diye
buda 1 ay öncesi
[URL=http://img196.imageshack.us/i/aaaasc.png/][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?