Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selammm canlar....

seloşum biliyom canım şaka yaptığını bende takılıyorum zaten muju

b&m cim canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...

handem evet cnm gri bu sene çok moda ama gri çantada şart oldu benimde gri çizmem var ama kafama göre çanta bulamıyorum:26:

xzgim temizlik kraliçesi ve misafir ağırlama kraliçesi seçiyorum seni

barbimtom ne zamandır sorcam hep unutuyorum enişte nasıl rahatmıymış artık arayabiliyor demi rahatça...:44:

kontescan o şarkı ne öyleee

benim adım yar canım o senin tatlılığın....

dün gece 2 de apartmanda sesler yükseldi çocukluk arkadaşım kankimin babası fenalaşmış nasıl kötü oldum ambulans falan geldi sabaha kadar dua ettim uyuyamadım yakından gördükçe aşırı etkileniyorm ben böyle olaylardan allah ailelerimize sağlık sıhhat versin ...
maniküre gitmem lazım çok üşeniyorum:84:

Son düzenleme:
selamlar ben geldim tekrardan...
tuticigim hosgeldin canim.., arkadasinin babasinada cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum..

ben keki yapmaya baslamistim degisik bir tarif yumurtanin beyazini ve kirmizisini (bunu tutiskom icin yazdim o anlar ) yani sarisini ayri ayri cirpmak gerekiyor ... neyse herseyi ayarladim portali rendeledim sIKtim ...ana kabartma tozum bitmis... kendime birsürü söyledim .... senin gibi durmadan pasta börek yapan bir sahisin evinde nasil olurda biter kabartma tozu dedim
selimi hazirlayip karsidaki alisveris merkezine gittik.. nerdeyse 1 saat oyalandik tabikide .. demin eve geldik selimi uyuttum ve ancak kekimi yapabilecegim :86::86: zafere yaklastim

çarçabucak evliliğe adapte oldun maşşallah xzgim annenin gözleri yaşarıyodur
benim annem hep derdi bana hiç kız olmadın bi bulaşık bile yıkamadın diye söylenirdi
ama evimi gelip görüncede gururlanırdı
bende geceleri temizlik yapmayı çok severim sabah ev mis gibi oluyo
ama yatak odasının tozu bi türlü bitmiyo
bınbır kere masallahh
zaten melek gıbıydın dahada meleklık gelmıs sana
cok tatlısın ayburum

çok teşekkür ederim xzgim
benim abilerin doğasında evcillik var bizimkinde hiç yok bakalım nasıl olcak
anneannene Rabbim acil şifalar versin keşke bizlerde onun gibi o yaşları sağlıcakla görebilsek
bu arada 2.5 yaşına kadar emzirirsen tabiki kilo almazsın
sütüm inş olurda bende devam ederim
selayımda epey emzirmiş
amin canım ya arkadaşımın babası eve gelmiş çok şükür nasıl korktum insan ailesinin değerini böyle durumlarda çok iyi anlıyor
çok geçmiş olsun tutim
bende çok etkilenirim
maniküre gitmişsindir sen şimdi
şafak bitti nerdeyse

ben çok severim keki
ama bu aralar cıkss yemiycem
1 haftadır tatlı yemiyodum
dün dayanamayıp nutella aldım

handem dün sosyeteyi turlamışsın
inş kısa zamanda sendede böyle göbiş görcez
bm handem hamiş değil

selam kızlaruzun zamandır uğrayamıyorum kkya uğrasamda msj yazma fırsatım pek olmuyor..halinizi hatrınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah

selam kızlaruzun zamandır uğrayamıyorum kkya uğrasamda msj yazma fırsatım pek olmuyor..halinizi hatrınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah

hosgeldin iyiyiz miensera tesekkür ederim kendi adima , ama vallahi cikartamadim seni yaa sohbet etmismiydik daha önce :26::26:

bı daha olmasın selayımm sana yakıstıramadım
ben daha 3 paket varken vanılyamı aldım haızra koydum
bende elmalı tatlı yaptım
mezelerımı hazırlıcam sımdı

selammm daha once konustugumuzu hatırlayamadım bende
ıyıyız sen nasılsınnn

ayburumm dedıklerın dogru annemde aynı duyguları yasıyor
ve bana soyluyor
yemek konusunda cok suphelıydı smdı ondan daha ısteklı ve ozenlı oldugumu soyluyor
madem bu kadar guzel yemek yapıodun ewlenmeden once nıye yapmıodun dıye sıtem edıyor

iregiz dogum yapmis yarin hastaneye bebek görmeye gidecegim
bu kadin cok kolay doguruyor yaa anlamiyorum ben neden 10 saat sanci cektim :26:

bunun adI ne bebegim...
bay s i sasirtiyorsundur eminim bu kadar degisik güzel marifetlerinle
cok sansli eniste coook

ben hatırladım seniii
yelimiz gecemiz
bilmem tanıdınızmı kızlar:34
:
tahmin edebiliyorum annenin duygularını
ama bi taraftanda çok hoşuna gidiyodur

iregiz dogum yapmis yarin hastaneye bebek görmeye gidecegim
bu kadin cok kolay doguruyor yaa anlamiyorum ben neden 10 saat sanci cektim :26:
hadi gözünüz aydın
darısı bizim başımıza onun gibi kolay yaparız
bugun yaptıgım tatlının resmı
[/url][/IMG]

muhteşem görünüyooo
hadi sen 3 kilo aldında ben bay s yi çok merak ettim o kaç kilo aldı

geçmiş olsun tutim

gecmıs olsun tutım
sımdı nasıl durumu?

canlarım hepinize tek tek çok teşekkür ederim iyiymiş eve gelmiş bile maaşallah annemle o kadar çok etkilendik ki sabaha kadar uyuyamadık deli gibi uykum var ayburum maalesef ne yazıkki maniküre gidemedim annemi tek bırakmak istemedim pazartesi sabahtan allahın izni ile gideceğim...

selayım o yumurta şeysini çok iyi anladım canım hehheh iyi hatırlattın bende bayağdır yapmıyordum yapayım...afiyet olsun portakallı kek yapıcakmışsın birde gözünüz aydın canım iregiz doğurmu allah analı babalı büyütsün...

xzgim tatlı süper görünüyor canım benim içinde ye

Son düzenleme:
milabalarrrrrr modemimdeki teknik bir sorundan dolayı nete giremedimm , neyseki vınımı buldum evde de girebiliyorum şimdik
kızlarrr ya işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum eve gelince hemen hemen hemen yatıyorum yemeğe kadırana kadar annem, ayy iyice miskin oldum .. saç baş kaş da birbirne geçti, çok beter bir haldeyim

tutim enişten 2 gün bekliyor 3. gün arıyor .. bu duruma sinir oluyorum ama yapcak bişey yokk
benim adım yar , öpüyorum seni şaP şUpppp SEN HEP İYİ OL tamam mı :81:
xzgimmmm bu akşam nevhan geliyor dimi sana , ayyy biriniz bana bahçelievler biriniz yeşilköy hatırası gibi geliyorsunuz en mutlu olduğum iki yer çok yakın zamanda yine oralara kavuşmak istiyorum elmalı kupların mikemmel becerikli pıtırcığımmm haftaya bizde görüşelim litfen özlem doluyummm sana bende amaaaa
ayburummm göbeine meleğine maşallah seninnnnn yavruşummm
konteskoo nars orgasm allıklar çok güzel dimiii onlardan al onlardan
biemm annaneye çok geçmiş olsun.. çok çektirmesin Rabbim.. benim annem çok ağrı sızı çekenler için hep 3 gün yatak 4.gün toprak der
miensera sanada selam kuzuuu
selayımla zaten konuştum az önceee, portakalllı kekim benimm :86::89:

tutimmm geçmiş olsun sizede, ayy sen çok evhamlısın herşeyi kafana bu kadar takma balım ya , sağlığın bozulur Allah korusun :18:

iregizde doğurmuş he, Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinnn.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…