- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.921
Sağol tutim
Arkadaşının babasınada Allah acil şifalar versin...
hu huuu kızlar nerdesınızzz?
ewı sıldım supurdum tozlarıda aldım camasır atmıstım aptal kafam deterjan koymadan atmısım
gıyınme odası ve mutfagı toparlıcam daha abartıp lavoba ve tuvaletlerıde temızleyebılırım
gece uyumam calsıırım gunduz kalkmam yatarımmm
bınbır kere masallahh
zaten melek gıbıydın dahada meleklık gelmıs sana
cok tatlısın ayburum
benim abilerin doğasında evcillik var bizimkinde hiç yok bakalım nasıl olcakgünaydın kızlarrr
dün arkadaştaydım
akşamda ananemin yanına gittik. Çok rahatsızlanmış , iyi gözle bakmıyo kimse , organlar iflas ediyomuş sanırım92 yaşına geldi Maşallh sapasağlamdı, 3 gündür çok rahatsızmış
Ay inşlh tek başına uğraşmazsın canım
Bak sana yengen akıl versinAlıştırma kocanı
Valla sonra arkası kesilmiyo
Olan anneye oluyo
göbüşüne bebişine maşalh çok tatlııı
ay ben hamilelere bayılıyorum yaaa
:[/COLOR][/B]
çok geçmiş olsun tutimamin canım ya arkadaşımın babası eve gelmiş çok şükür nasıl korktuminsan ailesinin değerini böyle durumlarda çok iyi anlıyor
selamlar ben geldim tekrardan...
tuticigim hosgeldin canim.., arkadasinin babasinada cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum..
ben keki yapmaya baslamistim degisik bir tarif yumurtanin beyazini ve kirmizisini (bunu tutiskom icin yazdim o anlar) yani sarisini ayri ayri cirpmak gerekiyor ... neyse herseyi ayarladim portali rendeledim sIKtim ...ana kabartma tozum bitmis... kendime birsürü söyledim .... senin gibi durmadan pasta börek yapan bir sahisin evinde nasil olurda biter kabartma tozu dedim
selimi hazirlayip karsidaki alisveris merkezine gittik.. nerdeyse 1 saat oyalandik tabikide .. demin eve geldik selimi uyuttum ve ancak kekimi yapabilecegim :86::86: zafere yaklastim
selam kızlaruzun zamandır uğrayamıyorum kkya uğrasamda msj yazma fırsatım pek olmuyor..halinizi hatrınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah
bı daha olmasın selayımm sana yakıstıramadımselamlar ben geldim tekrardan...
tuticigim hosgeldin canim.., arkadasinin babasinada cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum..
ben keki yapmaya baslamistim degisik bir tarif yumurtanin beyazini ve kirmizisini (bunu tutiskom icin yazdim o anlar) yani sarisini ayri ayri cirpmak gerekiyor ... neyse herseyi ayarladim portali rendeledim sIKtim ...ana kabartma tozum bitmis... kendime birsürü söyledim .... senin gibi durmadan pasta börek yapan bir sahisin evinde nasil olurda biter kabartma tozu dedim
selimi hazirlayip karsidaki alisveris merkezine gittik.. nerdeyse 1 saat oyalandik tabikide .. demin eve geldik selimi uyuttum ve ancak kekimi yapabilecegim :86::86: zafere yaklastim
selam kızlaruzun zamandır uğrayamıyorum kkya uğrasamda msj yazma fırsatım pek olmuyor..halinizi hatrınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah
bugun yaptıgım tatlının resmı
[/url][/IMG]
ben hatırladım seniiiselam kızlaruzun zamandır uğrayamıyorum kkya uğrasamda msj yazma fırsatım pek olmuyor..halinizi hatrınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz inşallah
tahmin edebiliyorum annenin duygularınıayburumm dedıklerın dogru annemde aynı duyguları yasıyor
ve bana soyluyor
yemek konusunda cok suphelıydı smdı ondan daha ısteklı ve ozenlı oldugumu soyluyor
madem bu kadar guzel yemek yapıodun ewlenmeden once nıye yapmıodun dıye sıtem edıyor
hadi gözünüz aydıniregiz dogum yapmisyarin hastaneye bebek görmeye gidecegim
bu kadin cok kolay doguruyor yaa anlamiyorum ben neden 10 saat sanci cektim :26:
bugun yaptıgım tatlının resmı
[/url][/IMG]
geçmiş olsun tutim
gecmıs olsun tutım
sımdı nasıl durumu?
selamlar ben geldim tekrardan...
çarçabucak evliliğe adapte oldun maşşallah xzgim annenin gözleri yaşarıyodur
benim annem hep derdi bana hiç kız olmadın bi bulaşık bile yıkamadın diye söylenirdi
ama evimi gelip görüncede gururlanırdı
bende geceleri temizlik yapmayı çok severim sabah ev mis gibi oluyo
ama yatak odasının tozu bi türlü bitmiyo
çok teşekkür ederim xzgim
benim abilerin doğasında evcillik var bizimkinde hiç yok bakalım nasıl olcak
anneannene Rabbim acil şifalar versin keşke bizlerde onun gibi o yaşları sağlıcakla görebilsek
bu arada 2.5 yaşına kadar emzirirsen tabiki kilo almazsın
sütüm inş olurda bende devam ederim
selayımda epey emzirmiş
çok geçmiş olsun tutim
bende çok etkilenirim
maniküre gitmişsindir sen şimdi
şafak bitti nerdeyse
ben çok severim keki
ama bu aralar cıkss yemiycem
1 haftadır tatlı yemiyodum
dün dayanamayıp nutella aldım
handem dün sosyeteyi turlamışsın
inş kısa zamanda sendede böyle göbiş görcez
bm handem hamiş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?