- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.601
Allah razı olsun kızlar
Allah kalanlara sağlıklı ömürler versin inşlh
daha önce hasta diye bahsettiğim ananemdi , annem ananemi kendi evine getiridi dün akşam bi üre bakıcak ananeme
ananeminde durumu pek iyi değil malesef...
babanemde rahatsızdı yatıyodu hep. babam bakıyodu onada
babmla görüştüm ağlıyodu, ölüm insanı nasıl yumuşatıyo, hoş şeyler yaşamadık babamla ama üzüldüm çok
ilk defa onu bu kadar duygularında samimi olduğunu hissettim .
çok emek verdi babaneme
"bol bol sevaba girdin baba inşlh şefaatçin olur babannem " dedim ..
abimle ablam eskişehire cenazeye gidicekler bu akşam
yusufta hasta oluyo gibi ben gidemiycem,gidebilmeyi çok isterdim
ananem annemde olmasa yusufu bırakır giderdim
herşey üst üste geldi
babama izah ettim da hoş karşıladı sağolsun
o gelicekmiş istanbula cenaze işlerini hallettikten sonra
içim buruk ,gitmeyi çok isterdim, heleki babama ilk defa üzüldüm , böyle hissettimyanında olmak isterdim.
babanla problemlerin vardı sanırım canım bilmiyorum ben ama ne olursa olsun baba.. sende bir annesin , onu artık daha iyi anlayabilirsin.. insanın annesini kaybetmesinin ne acı birşey olduğunuumarım baban içinde toparlanma süreci çok hızlı bir şekilde geçer.. sizlere sabırlar diliyorumm
tigiyi kuaför vitrininde gördüm kontescim, bzim orda .. hep onla süslemişler vitrini... kullanmadım bilmem..
ayyy turist sadece görsel şölen değil bence mükemmelde bir filmdi, kesinlikle sonunun tahmin edildiğini düşünmüorum ben.. en azından ben ve birlikte gittiğimiz arkadaşlar etmemiştikk..şüphelenebiliyorsunuz ama kesin sonuç bu denmiyor bence
Aslında babam beni çok severdi ama öyle birşey yaptıki benim psikolojimi fena halde bozdu
Yıllarca çektim , yıl dediğim 2-3 yıl değil tam 14 yıl, ama halen izlerini taşıyorum beynimde kalbimde .
zor toparladım kendimi, ki halen arada baş gösteriyo bazen bende
şimdiye kadar ne olursa olsun baba dedim içimden gelmesede arada gittim yanına
inşlh bundan sonra düşüncelri , bakış açısı değşir, biraz kendini toparlar inşlh
sağolun kızlar
iyiki varsınız
babam dır büyüğümdür derim herzaman.
asla , içimde kırgınlık olsada aramamazlık yapmadım, sık olmasada arada aradım.
Artık evlendim anne oldum bu saatten sonra düzelsede düzelmesede bişey değişmiycek
Ama en azından kendi hayatı için düzelir inşlh
Herşey kader diyelim napalım :97:
Allah evlatlarımzı anne babası ayrı büyütmesin
Evlerimizden huzuru eksik etmesin inşlh
akşam alalım bakalım. merak ettim.
korku filmi diyince aklıma gelen tek film. ölüm sessizliği
izlemeyen falan var ise mutlaka izleyin derim.
Eki Görüntüle 134580
slmlar
bm başınız sağolsun
bu aralar bu topicte bu cümleyi çok kullanıyoruz
Rabbim daha kötülerini yaşatmasın
anneannende gelmiş annene oda hastaydı geçmiş olsun
yorumları okuyunca tadım tuzum kalmadı
bgn evde değildim torium avmye gittim bu gidiş bana 150liraya mal oldu
hepside umut beyin
evden ne çıksam para harcayıp geliyom
ençokta benim zulaları eritiyom ona yanıyom
hikayeni çok fazla bilmiyorum ama
Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin
akşam alalım bakalım. merak ettim.
korku filmi diyince aklıma gelen tek film. ölüm sessizliği
izlemeyen falan var ise mutlaka izleyin derim.
Eki Görüntüle 134580
Aslında babam beni çok severdi ama öyle birşey yaptıki benim psikolojimi fena halde bozdu
Yıllarca çektim , yıl dediğim 2-3 yıl değil tam 14 yıl, ama halen izlerini taşıyorum beynimde kalbimde .
zor toparladım kendimi, ki halen arada baş gösteriyo bazen bende
şimdiye kadar ne olursa olsun baba dedim içimden gelmesede arada gittim yanına
inşlh bundan sonra düşüncelri , bakış açısı değşir, biraz kendini toparlar inşlh
hımm bi kaç ürününü deneyeyim o zaman
şampuan filan almam zaten de saç iyice uzayınca kırıklar ve onarım için değişik arayışlara girdim
[[B[/B][/B][URL=http://img196.imageshack.us/i/46043542.jpg/][/URL]
[URL=http://img13.imageshack.us/i/11659941.jpg/][/URL]
bunuda abimin kızına aldım
[URL=http://img151.imageshack.us/i/dsc04341y.jpg/][/URL]
selam kızlar sımdı ewe geldımm bende
bıemcım basınız sagolsun bıtanem :26:
kontesım o fılmın 1cısını ızledım hıc ama hıc begenmedım 2cısınıde ızlıcem ama devamımı nasıl olucakkı oldu ya cocuk bıde o fılmde ıkı son mu gostermıslerdı yanlıs mı hatırlıyorum
bende anneme gıttım sosyete pazarı dıye bı yer acılmıs oraya gıttık mutfagıma bısıler aldım dayanamadım kendıme bı kazak bı canta bıde tayt corap aldım alperıde getırdım bana yarın yuzmesı var ama annemden cok zor ızın kopardım bu gece bende kalıcak sabahta annemler halamlar kahvaltıya gelıcekler ordanda yengeme gecıcez yemek yıyıp hemen temızlık yapmam lazım yarın oglen ıcınde muffın ve salata yapıcam
tesekkur almıs mınık bıdıgımayy naptı ki çok merak ettim :26::26: çok özel yaaa bu, sus salak barbii
dene bakalım canım, ama denemesi bedava diil tabi:76:
üf hepsine bayıldım yarabbim ne şeker şeyler bunlarrumutcuk bi doğsun hayırlısıylada hepsini giyip bugün ne giydine kombin eklesinnn
alperin karnesi nasıl xzgim? yok xzgim iki son göstermemişlerdi, bir akrabaları yüzünden yürütmüşler 2.sinde hikayeyi cnmnereye açılmış sosyete pazarııı
çantayla kazağı eklesene :86::86:
ayy bu saatten sonra temizlik çekilmez
selayım doktordan dönmemiş heraldeee :26:
ken hatıra ormanı kaşlarımı bugün sonunda yoldurdum , mutluyumm
barbinin giyilmiş,giyilmemiş,kullanılmış,kulllanılmamış farketmeden gerçekleştirdiği Ürün Değişim girişimi hikayelerine bir yenisini daha ekliyorumm , dinleyin :86:
bugün ayşe bacı ( işyerinde kilolarıyla barışık,hep pozitif yaşamaya çalışan extra kikirik ablam) öğlen dışarı çıkıp 2 küpe bir kolye almış. birini biz beğenmedik onunda içine sinmedi. iş çıkışı mağaza benim evime yakın olduğundan ver bana değişirim ben dedim ( ee uzmanlık alanım :76: ) neyse gittim her zaman alışveriş yaptığımız bir kozmetikçi bijuterici burası.. önce göz boyama babında iki oje aldım sonra aa şunlarıda değişcem dedim. bugün ablam almış dedim.. satıcı küpelerde değişim yok dedi. çok suratsız bir kızdı zaten. bende biz buranın hergün alışveriş yapan müşterisiyiz falan filan başladım. bunlar çok üstüme geldiler değişemeyiz şirket prensibi falan. bende dedimki büyük ünlü markaların daimi müşterilerine yaptığı güzeelliklerden , hizmetlerden haberiniz yok galiba sizin , beymenden hergün bana ne mailler geliyor dedimsiz , sizi siz yapan bizim gibi daimi müşterilerinize özel bir iltimas göstermesseniz büyüyemezsiniz bunuda bilin dedim burayı biz kalkındırıyoruz dedim saydım da saydım :86::86:
sonuç küpeleri değiştirdimm :86::86:
yarında 1 hiç giyilmemiş çizme iadesi, birde az giyilmiş çizme değişimi yapmaya gidiyorummm:86::86: bu sefer işim daha kolayy , yanımda anamda olacak :86::86: ayburumm yine beylikdüzüne geliorum ben yarın, çizmeleri ordan deiştircemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?