Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selamın hello çotanak kızlarıııı

geçiodum bi uğrayayım dedim

pehhhh bu nasıl topik yaaa çay yok kahve yok misafir geldim herhalde :95::95::95:

barbitoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

hoşgeldin bacım, bende sizin o tarafa yolllanmıştım bir kaç saat önce şafağımı çakmıştım
anam biz çay kahve içmeyossss espresso frappacino falan içeyosss o yüzden çay istenmi kahve istenmi die soran olmamıştır :86::86: bıyır sana karamelli frappacino bu havada hasta olma biraz souktur dikkat et

inş yarın güzel birgün geçirirsin inşallah canım

aa iice merak ettim xzgim, yolum düşerse mutlaka bakıcam
film konusunda hatlar karıştıı adana çık aradannnn adana :86:

handem ya :18: o douglas işi çok zor yaaa :18: onu deiştirirsem bitirmez tezi olarak değerlendirelimmi
o haftaya birtanem haftaya cumartesi deişicem inşllah , ajandam kalabalık

kendımı uzun zamandır ılk defa bu kadar uykusuz hıssedıyorum yapmam gereken bı dunya ıs var ılk defa canım erkenden uyumak ıstıyor

bıemım buarada neden bana hep cımcıme dıyosun merak ettım

alper yattıysa sende uyu bebem, sabah erkenden kalıp halledersin işlerini senin elin hızlıı maşallah

selayımmmda yarın işe gidecek Allah güç kuvvet versin aşkıma toparlansın, rahat çalışsın :126::102:

kendımı uzun zamandır ılk defa bu kadar uykusuz hıssedıyorum yapmam gereken bı dunya ıs var ılk defa canım erkenden uyumak ıstıyor

bıemım buarada neden bana hep cımcıme dıyosun merak ettım

hani küçük şirin kızlar olur ya cimcime derler
senin hareketlerini , duşurunu , yani bana yansıyan ezgiyi kıpır kıpır hissettiğim için cimcimeyi sana yakın buluyorum, öyle diyesim geliyo :86:
hoşlanmıyorsan söylemem

Xzgim uyu canim sabah yaparsin sende ...

Handem evet sizliyor canim yaa
Ter olayin yarin yapacagim simdi dus almak istemiyorum yatip uyuyacagim

Hepinize iii geceler optum sizi
Kocaman kocaman

Juliada yoklama yapmaya gelmis gitmis yine

selamlarrrr
akşam ailemle yemeğe çıktık . kardeşimin karnesiyle benim ehliyetimi kutladık
yemekten sonra canımla görüştük bu sefer hakkaten koydu bana hem de çokk
EZGİM aşkım yarın sabah Denizli Ye dönüyorcanım malesef iş beklemiyo hasretlik falanişe başlayacak biraz durup şubatın içinde bir gün gelecek,ben de bizimkilerle konuşurum isteme olaylarına falan gireriz artık
KONTEScim teşekkür ederim canımehliyet için bütün parmaklarının her yanından parmak izi alıyorlar canım
SELAYCIM çok teşekkür ederim canım benimhava çok soğuk burda, kar yapğmaya başşladı. inş gezmek için uygun hava olur tatil bitmeden... çok geçmiş olsun canım yaa nasıl hissediyorsun kendini şimdi?
HANDEcim saol canım. valla mecbur karartıcaz başka yolu yok iç güveysi alsam fena olmaz aslında
BMcim başın saolsun canım yaa hakkaten son zamanlarda noluyo böylee
AYBRUMMM bayıldım aldıklarına Allahım ne güzel şeyler yaa valla hemen bi dene yapasım gelcdi benim de

TUTİm kayıplarda ,iyidir inş:18:

oyy sabaha bıraksam hıc bısey yapamam sabah ewı supurup sılıcem kahvaltı hazırlıcam
keklerıde yaptım salatayıda alpere mısır gevregı hazırlıcam onu uyutur etrafı toplar yatarım artık :26:

ben izlediii bunuuu gerçekten çok iyiydi :97:

kesinlikle bende çok beğenmiştim.
böyle buna eş değer bişeyler var ise izlemek isterim söylein

günaydın kızlar

maşallah canım heee ne cesaret bende çok seviyorum...
ne biliyim böyle pür dikkat izlemeliyim filmi

Hepinize gunaydin , kabus gibi bir geceydi nerdeyse hic uyumadim ... Selim bizle resmen oynadi .. Saat 2-5 arasi yine kayuu krizi tuttu ...
Simdi agzi acik bir sekilde uyuyor babasinin yaninda ..
Bende otobusteyim ise gidiyorum ...o kadar cok uykusuzumki , kalkip hafif makyaj yaptim , kahvemi bile tam icemedim yani tam ayilmadim , yoldan alacagim biseyler ...

Biem gunaydin canim .. Umarim daha iyi olmusundur.

Spaydi hayirdir erkencisin ??? Bugun is yok sana degilmi

Ezgim yavrum melegim yine erkenden uyanmisin hazirlik icin .... Kolay gelsin guzelim , annene selamimi unutma emi

teşekkürederim selayım
iyiyim bugün
birazdan arıycam abimi ve babamı naptılar diye

bende arkadaşı bekliyorum kahvaltıya
akşamada kuzen gelicek bende kalıcaklar

geçen gün oğluşumun odasının kapısına yaptığım kapı süsü
nasıl kıslar

biemcim eline sağlık , resimleri pastelle filan boyasaydınız ya kuşum

selayım işe gidiyorsun sanırım,kolay gelsin

herkeslere de günaydınn

ben de bugün arkadaşıma gidicem yaniii kombin ekleme günüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…