- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.641
selamın hello çotanak kızlarıııı
geçiodum bi uğrayayım dedim
pehhhh bu nasıl topik yaaa çay yok kahve yok misafir geldim herhalde :95::95::95:
barbitoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Sağol ezgicim
iyiyim selayım teşekkürederim ,ölümüne üzülmedim kurtuldu babanem, felç vardı birde ,sadece gidemediğim için burukluk var
yarın allahtan arkadaşım ve kuzenim gelicek değişiklik olucak
barbitom olurda birgün yüz yzüe gelirsekl dertleşiriz anlatırım
aa iice merak ettim xzgim, yolum düşerse mutlaka bakıcamaskım yok kapalı bı yer magaza degıller pazar tezgahları kıme sorsan gosterır herkes gıtmıs cok kalabalıktı servıs bıle tutmuslar ınsanları bırakmak ıcın yolun dustugunde bakarsın bebegım
ben 1cısınden bahsedıyomusum sen 2cısınden
guzel kalplı arkadasım dedıgın herseyı seve seve yaparım mınık fındık burunlum guzelprensesımm
ohh ıyı ıyı
benımle de dertlescekmısın :44:
julıacım hosgeldın bak sana bol kopuklu kahve yaptım
handem ya :18: o douglas işi çok zor yaaa :18: onu deiştirirsem bitirmez tezi olarak değerlendirelimmijulia hoşgeldin canım nasılsın sen de mi şafak sayıyıosun
barbiim valla değişim ve iade konusunda ordinaryus olmuşsun bebeğim senkalem işini naptın kaldı mı o
selayım grip mi olmuşsun ay burnuşun sızlıyodur dimi hasta olunca sen yine terleme-duş ikilisine başvur bence
kendımı uzun zamandır ılk defa bu kadar uykusuz hıssedıyorum yapmam gereken bı dunya ıs var ılk defa canım erkenden uyumak ıstıyor
bıemım buarada neden bana hep cımcıme dıyosun merak ettım
kendımı uzun zamandır ılk defa bu kadar uykusuz hıssedıyorum yapmam gereken bı dunya ıs var ılk defa canım erkenden uyumak ıstıyor
bıemım buarada neden bana hep cımcıme dıyosun merak ettım
ben izlediii bunuuugerçekten çok iyiydi :97:
korku gerilim hastasıyım
hatta şöyle diyim
6 aylık hamileyken testere filmine gitmiştimsanırım testere 4 yada 5 ti
kesilme biçilme sahnelerinde gözümü başka yere çeviriyodum
korktuğumdan değilde çocuk etkilenir diye
akla bak ne işin var senin o filmde
bu filmede bi bakim bakalım
günaydın kızlar
gunaydın kızlar
uykusuzum huysuzum
günaydın erkencisin bugün sen kalkmazdın sanırım
annemler falan gelıcekler kahvaltıya canım ondan kalktım bedenım kalkmıs olabılır ruhum uyuyor suratım dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?