- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.621
selam kızlar sımdı ewe geldımm bende
bıemcım basınız sagolsun bıtanem :26:
kontesım o fılmın 1cısını ızledım hıc ama hıc begenmedım 2cısınıde ızlıcem ama devamımı nasıl olucakkı oldu ya cocuk bıde o fılmde ıkı son mu gostermıslerdı yanlıs mı hatırlıyorum
bende anneme gıttım sosyete pazarı dıye bı yer acılmıs oraya gıttık mutfagıma bısıler aldım dayanamadım kendıme bı kazak bı canta bıde tayt corap aldım alperıde getırdım bana yarın yuzmesı var ama annemden cok zor ızın kopardım bu gece bende kalıcak sabahta annemler halamlar kahvaltıya gelıcekler ordanda yengeme gecıcez yemek yıyıp hemen temızlık yapmam lazım yarın oglen ıcınde muffın ve salata yapıcam
barbinin giyilmiş,giyilmemiş,kullanılmış,kulllanılmamış farketmeden gerçekleştirdiği Ürün Değişim girişimi hikayelerine bir yenisini daha ekliyorumm , dinleyin :86:
bugün ayşe bacı ( işyerinde kilolarıyla barışık,hep pozitif yaşamaya çalışan extra kikirik ablam) öğlen dışarı çıkıp 2 küpe bir kolye almış. birini biz beğenmedik onunda içine sinmedi. iş çıkışı mağaza benim evime yakın olduğundan ver bana değişirim ben dedim ( ee uzmanlık alanım :76: ) neyse gittim her zaman alışveriş yaptığımız bir kozmetikçi bijuterici burası.. önce göz boyama babında iki oje aldım sonra aa şunlarıda değişcem dedim. bugün ablam almış dedim.. satıcı küpelerde değişim yok dedi. çok suratsız bir kızdı zaten. bende biz buranın hergün alışveriş yapan müşterisiyiz falan filan başladım. bunlar çok üstüme geldiler değişemeyiz şirket prensibi falan. bende dedimki büyük ünlü markaların daimi müşterilerine yaptığı güzeelliklerden , hizmetlerden haberiniz yok galiba sizin , beymenden hergün bana ne mailler geliyor dedimsiz , sizi siz yapan bizim gibi daimi müşterilerinize özel bir iltimas göstermesseniz büyüyemezsiniz bunuda bilin dedim burayı biz kalkındırıyoruz dedim saydım da saydım :86::86:
sonuç küpeleri değiştirdimm :86::86:
yarında 1 hiç giyilmemiş çizme iadesi, birde az giyilmiş çizme değişimi yapmaya gidiyorummm:86::86: bu sefer işim daha kolayy , yanımda anamda olacak :86::86: ayburumm yine beylikdüzüne geliorum ben yarın, çizmeleri ordan deiştircemm
tesekkur almıs mınık bıdıgım
nasıl akrabaları yurutmus anlamadım askıtomm
bı cocugu ıcerde olduruyodu herhalde bıde kameranın onunde olduruyodu off kafam karıstı
kadırhasın arkasında acılmıs bebegım
cekebılırsem eklerım sımdı cok yogunum yapmam gerekn yemekler ve temızlık var
zaten yıkıcam kazagı yarın gıy dedı annem pek tarzım deıl kırmızı tunık gıbı ustundede mıkı var ama annecıgım aldı gıymezsem olmaz
selayı bgn ne gıydıne gordum onlıne snra cıktı herhalde
barbım harıkasın ya
ezgim evet 2 sonu vardı
dewamı nasıl olcak deme,izleçünküüüü işin esprisi orda zaten kuşumm
kız barbi
anlatmasana ezgime filmi
bu arada ayburum bebikin hayırlı günlerde giysin inş cicisleriniii
ilk bota ve hırkaya bayıldımmmmmm
tebriklerimi ilet alpere bebeim maşallahee ne karne hediyesi aldınız bakalım kardeşinize ablası ve eniştesi olarak :86:
bende pazar kuruluyor sandım xzgim senin dediğin mağaza sanırım :26:
tamam bıdığım eklersen eklersinçalış sen kıyamam yaaa hep bi tempo :89:
anamm ben nie 2 son olarak hatırlamADIM :26: konuyu akrabası üzerinden sürdüyorlar xzgiciğim. akrabalarından birinin başına geliyor bu sefer olaylar
ağzına acı biber sürerim haaama ama ama anlatmadım kiiküçücük bişi söledim tamam tıp
selayım doktora gıdıcem demıssın noldu gıttın mı?
ayburum cıcılerın cok guzelmıs buyusunde hemencecık gıysın
hg juliii
hg juliii
askım yok kapalı bı yer magaza degıller pazar tezgahları kıme sorsan gosterır herkes gıtmıs cok kalabalıktı servıs bıle tutmuslar ınsanları bırakmak ıcın yolun dustugunde bakarsın bebegımtebriklerimi ilet alpere bebeim maşallahee ne karne hediyesi aldınız bakalım kardeşinize ablası ve eniştesi olarak :86:
bende pazar kuruluyor sandım xzgim senin dediğin mağaza sanırım :26:
tamam bıdığım eklersen eklersinçalış sen kıyamam yaaa hep bi tempo :89:
anamm ben nie 2 son olarak hatırlamADIM :26: konuyu akrabası üzerinden sürdüyorlar xzgiciğim. akrabalarından birinin başına geliyor bu sefer olaylar
Ben geldim
Bugun ne giydin en son baktigim yerdi sanirsam selim acmistir ...
Xzgim alperin tesekkurunu tebrik ederim op isir o minik burnuslu sipayi ...
Yarin anneciginede selam soyle , ellerinden op , birde tesekkur et senin gibi melek dunyaya getirdigi icin .. Ev numarasini silmisim yoksa ben ariyacaktim anecigini canim ..
Gribim dostlar , grip virusu almisim ilac yazdi doktor kullanacagim ...
Xzgim ve ayburum aldiklariniz hayirli olsun
Barbitom hayran kaldim degisme olayina
Konteesim senden naber paso film ??? Diger tarafta bir gelisme varmi ???
Biemcigim sen nasilsin ???
ohh ıyı ıyıselayım bgn paso film oldu evet
dışarı çıkıcaktım ama ark müsait değilmiş,yarına erteledik
diğer cephe de düzelme aşamasında
Sağol ezgicim
iyiyim selayım teşekkürederim ,ölümüne üzülmedim kurtuldu babanem, felç vardı birde ,sadece gidemediğim için burukluk var
yarın allahtan arkadaşım ve kuzenim gelicek değişiklik olucak
barbitom olurda birgün yüz yzüe gelirsekl dertleşiriz anlatırım
julia hoşgeldin canım nasılsın sen de mi şafak sayıyıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?