Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ay tutim ben sizi tebrik etmedim sanırım prd
dalgınım da bgn,benmki kötü hbrler verdi,aklm uçtu yine...
tebrik ederim canım,Allah tamamını erdirsin inşş

slm kızlar nabersiniz
ben de bugün çarşı pazar dolaştım
handecim maltepe pazarına uğradım bugün
önce ankamall ordan pazar
baya yorulmuşum

kkontescim önemli değil tatlım lafımı olur aşkolsun...senle biz aynı anda olcaz galiba tatlım bende aşırı durgun ve agresifleşiyorum arada offf olsakta bizde kurtulsak çevremizdekilerde
heee birde özel değilse hayırdır ne oldu???

Son düzenleme:
hay hay cım selam canım sanada....

benim adım yar nerelerde acaba sonuçları belli oldumu çok merak ediyorummm onu

ben çıkıyorum kızlar bugün çok durgun buralar yatağıma geçip kitap okuyacağım hafiften karnımda ağrıyor zaten kesin yarına olurum regl hepinize iyi geceler:80:

hayhaycım güzel mi maltepe pazarı ben daha gitmedim hava çok soğuk hiç gidesim gelmiyo
içlerinden hangisi diye bi oyuna gittim canım tavsiye ederim gidebilirsen güzel bi konusu vardı

ben de yatıyorum iyi geceler herkese

Hayhaycigim hosgeldin canim artik iyice agirlasmisindir .. Allah kolaylik versin sana ...
Bende dus alip yatacagim yarin is var kizlar ....

tutım haberlere cok sevındımm ınsallah hersey gonlune gore olur bıtanemm
hanturkum ınsallah kolej ısıde olur bence kolejler rahat oluyor yada benım bolumum ıcın bılmıyorum ama kolejde calısırken daha az yoruluyodum

Xzgim seni bekledim bu saate kadar , iyi geceler opucugumu almadan gitmem

yerım nan senıı
beklemeseydın bebegım yarın ıse gıdıceksınn guzel guzel gıyın
bugun ne gıydıne koy hayran kalayım sana olmaz mı
arkadasımı beklıyorum bende cekımı varmıs hala bıtmemıs hanı yazlık grubundakı kız resımlerı vardı bılıosun o bızde kalıcak o gelsın bende yatıcam
bu da ıyı geceler opucugunn
hemıde bol sevgıdolu olanından ve kokulusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…