Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar ben ablamlardayım
bay s yı beklıyorum gelıp alsın dıye geceye yatılı mısafırım var
gecmıse gıdıyorum

xzgim hoşgeldin canım ...
biemcim nereye koyayım resimleri sence burayamı yksa pembe dolabamı koyayım bilemedim...:26:

selamlar kızlaar
başvurduğum bi kolej beni yarın görüşmeye çağırdı inşallah olur dua edin lütfen
kontescim yazı gerçekten cuk oturmuş önce kendi hayatına baksın o isanın dediği gibi ilk taşı günahsız olan atsın
ya çakma ama göreceksin kendini yi ben çok severim nilüferin her şarkısını seviyorum

bmcim güle güle kullan aldıklarını kırmızı elbise çok tatlı ayakkabılar da öyle

ayburum tiyatroya be de sık sık gitmeye çalışıyorum
bence bu ara gitme canım kalabalık yerlere pek çok salgın var herkes hasta

tutim başlamış evlilik planları hadi hayırlısı canım yaa

handecim hakkında hayırlısı olsun canım inşallah olumlu ve güzel haberlerini alırız canım bu arada kendi adıma teşekkür ederim bakalım bizimki öyle dedi telde ama zaman ne gösterir bilmiyorum hayırlısı hepimiz için...

tutim yavrum plan kurmaya basladiniz demek buna cok sevindim ben bebegim .... az kaldi yaa yaza ne varki haydi hayirlisi...

handem insallah olur canim ne güzel olur ya olsa...

tuticigim diger tarafta yazmadimda aldigin beyaz yelek gecenlerde ben almistim ya bebis hatta kombinlemistim aynisi

sağolun ya inşallah olur çok iyi gelicek bana eğer olursa

+18 diye bi dizi var ordaki kızda barbinin giydiği mavi elbiseden var

aaa seloşum evet sendede vardı doğru şimdi hatırladım bende birinde gördüm ama kimde diye düşünüyordum mersi canım en güzelleri senin olsun...

günaydın kısçelerrr

napisiniz
ay ben çok sevinçliyim ayakkabımı iki gündür havlu çorapla giyiyorum demiştim ya
bugün ince çorapla giydim olduuuu gayet rahat parnaklarımı oynattım içinde

hadi gözünaydınbu arada aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan canım
parisss miiiiiiii

bu yazıyı yazana helal olsun diyorum:106:

Hıncal Uluç Ölmüş...

tutiimm canım benim inş her şey dilediğin gibi olur kuzum.sonun da bana benzemez inşbiliyosuun benim düğün bu yaz olacaktı ama sende başlayan korkular bende de başlamıştı ve seneye olsun istedim hala da fikrim bu yöne.sen de ben de ailemizden uzaklara gidicez korkuda bundan kaynaklanıyor bence canım. sıkma canını hayırlısını dile
yeni topik açtım kızlar
bakarsanız çok memnun olurum
hayırlı olsun canımmbalık yağı öğğğğğ
canım inş istediğin gibi olur her şey.kolejler rahat oluyo bana da bi teklif gelse valla ikiletmem
herkese selammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…