- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #22.221
madem konuşacak kimse yok bende aldıklarımın bir kısmının resmini çekeyim sizlerle paylaşayım hem banada uğraşı çıkar
hadi gözünaydıngünaydın kısçelerrr
napisiniz
ay ben çok sevinçliyimayakkabımı iki gündür havlu çorapla giyiyorum demiştim ya
bugün ince çorapla giydim olduuuu gayet rahat parnaklarımı oynattım içinde
parisss miiiiiiiiee hadi gözün aydin biem ayakkabidan yan yüzün gülmüs , bende hic sevmiyorum kargoda geri gönderme degistirme falan vs. vs.
gecenlerde rengi hosuma gitmeyen hirkayi abimin esinie verdim onun hosuna gidecegini tahmin etmistim kahve renkle falanda kombinledi güzel durdu ona yakisti yani..
hediye etmis oldum bende
kontes anladim canim , evet bencede birazcik bekle gitmek icin bahar kendini gösterince gidersin, bizde bahar kendini gösterince ya paris yada amsterdam düsünüyoruz , daha dogrusu benim sahsi fikrimhusun henuz haberi yok
aa öyle deme ayburum,çok faideeliii bilgiler var orda:86::86::86:
pozisyon filan örençem ben ordan :86: puhuahauhuahuahau
pırdon bakar mısınızzz
ben bir kızçe istiyorum, hatta ikiz olsun biri kız biri erkek
bi seferde çıkıversinler
nasıl yapmam lazım
amuda mı kalkayım takla mı atayım :86:
tutiimm canım benim inş her şey dilediğin gibi olur kuzum.sonun da bana benzemez inşbu arada sanırım bu yaz evleniyoruz allah nasip ederse :26: mekan araştırıyormuş benimkisi kır düğünü için bana dediği nişan yapma dedi yani aile arasında olsun nişan ne gerek var tantanaya diyor bende biliyorsunuz başka şehire gidicem diyorumki düğüne gelemeyen nişanıma gelsin yani biri orda biri burda olsun dedim oda o zaman istanbulda artı bir düğün isteme benden dedi 1 tane olsun tam olsun dedine zor işler yaaa offffffffffffffffffffffffffff bende nikahı istanbulda kıydırsak burdaki her akrabam ordaki düğünüme gelemez çünkü
hayırlı olsun canımmyeni topik açtım kızlar
bakarsanız çok memnun olurum
canım inş istediğin gibi olur her şey.kolejler rahat oluyo bana da bi teklif gelse valla ikiletmemselamlar kızlaar
başvurduğum bi kolej beni yarın görüşmeye çağırdı inşallah olur dua edin lütfen
kontescim yazı gerçekten cuk oturmuş önce kendi hayatına baksın o isanın dediği gibi ilk taşı günahsız olan atsın
ya çakma ama göreceksin kendini yi ben çok severim nilüferin her şarkısını seviyorum
bmcim güle güle kullan aldıklarını kırmızı elbise çok tatlı ayakkabılar da öyle
ayburum tiyatroya be de sık sık gitmeye çalışıyorum
bence bu ara gitme canım kalabalık yerlere pek çok salgın var herkes hasta
tutim başlamış evlilik planları hadi hayırlısı canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?