Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Bebisim bebisim bendexseni kocaman optum ...
Yarin isr gecenki yaptigim lacivert hirkali kombini giymeyi dusunuyorum , olurda baska bisey giyinirsem eklerim bebegim ..
Iyi geceler , arkadasinada selam ..
Kiskandim

Bebisim bebisim bendexseni kocaman optum ...
Yarin isr gecenki yaptigim lacivert hirkali kombini giymeyi dusunuyorum , olurda baska bisey giyinirsem eklerim bebegim ..
Iyi geceler , arkadasinada selam ..
Kiskandim

hıc kıskanma bebegım benım
sen kendını ve gonlumdekı yerını bılıyosun
ıyı geceler selayhusum

Gunaydin bocukler , kimseler uyanmadimi yaa .. Ben ise gidiyorum , aksam 6 ya kadar is var opuldunuz hepiniz ..

GÜNAYDIN

sabahın 8 inde kalktık yine
bende yıkadım paşamı misss gibi oldu
karnınıda doyurdum
şimdi öğle uykusu için sallıyorum

sonrada mangodan aldıpım pantulların paçalarını kısaltıcam

yarın arkdaşımın kardeşinin nişanı var
ne giysem ona bi bakim :44::44:

tunaydın canlarım
uyku duzenım ıyıce bozuldu
carsamba gecesı 5bucukta yattım mısafır ıcın 10 gıbı kalktım
persembe 4 de yattım 11 de kalktım
dun gece 6da yattım smdı kalktım
bu gecede yatıya mısafırım var artık zaten erkenden yatsamda uyuyamıyorum :95:

baya bi Türk filmi düşmüş nete,merak içindeyim.

*cehennem (ilk Türk 3d filmi)
*prensesin uykusu (çağan ırmak filmi)
*kutsal damacana 3

hayhaycım,xzgicim teşekkür ederim canlarım hayırlısı herşeyin bakalım öyle bir laf attı benimki ortaya ..

bu arada xzgim bende aynı senin gibiyim uyku ne demek inan özledim uyumayı gece 10 posta uyanıyorum uyuyamıyorum sabaha kadar kitap okyorum şu 1 haftada okuduğum kitabın haddi hesabı yoktur...

seloşum işdesin sanırım kolay gelsin canım...

kontescim kombin topiğine bakacağım canım birazdan...
barbim uğramamış sanırım dinleniyordur dinlensin yazık çok çalışıyor ya
b&m cnm oğlişin için saatler olsun cnm nişandada sen bulursun giyecek bişeyler allı morlu seni gidi seni...
handecim kolej işi inşallah olur canım çok rahat edersin...dualarım seninle...
aybuşum oğlişiyle dinleniyordur belkide umut bebeğe yeni ciciler alıyordur dayanamayıp
diğer çotanaklarım selammmmmmmmmmmmmmm sizede

bugün çöpe 1 kiloluk makyaj malzememi attım kapının önünde baktım elinde arabaları olan çingene bir kız geldi anaa makyaj malzemelerini görünce böyle oldu aldı sürdü sürüştürdü çantasına koydu hepsi kullanmadığım şeylerdi...

Son düzenleme:
sağol tutuşimm
valla bende morlu düşünüyodum
pullu siyah yeleğim var , ya siyah beyaz yada siyah mor olurum heralde

kıs ne malzemesi attın
atıtılırmı hiç
burda kontes ve ben dururken Allah senn :89:

kızlar makyaj malzemelerınde tarıhı var bellırlı bı zamandan sonra bozuluyor kullanma tarıhı gecınce kullanmak sakıncalıymıs zaten

attım valla yok süresi dolmamıştı xzgim tonları bana hitap etmiyordu bugünkü psikolojimle attım bir güç beni durdursaydıda atmaz olaydımda keşke resimlerini çekip isteyene verseydim bedavaya bir dahakine artık şimdilik çingene sevindirdim ...
birde şey attım hanu bu kare şeklinde makyaj farları oluyor ya böle rubby rose hb3626 makyaj seti,pupa marka altın sarısı tonlarında far,chanel,bourjois allık,estee lauder rimel,aralarında yanlışlıkla karışıp giden kabuki makyaj fırçası,golden rose gül kurusu tonlarında far,10 tane sağlam oje

selam kızllar iş görüşmesinden geldim
çok şirin bi okul butik okulmuş zaten birer şube var yeni kurulmuş herşey yeni
cv mi beğenmişler stajerliğimin kalkması deneyimimin olması hoşlarına gitmiş ama servisleri yok ve bizim evden iki vasıtayla gidiliyo 200 tl yol masrafı olacak aylık eşinle konuş pazartesi haber ver dediler

ezgim tutim sağolun ben de bir sene kolejde çalışmıştım hiç rahat değildim ama baya zorluyolardı stajer olunca ama bu okul rahat gibi bakalım ulaşım sorununu hallederdek olucak gibi

handem güzel bir görüşme olmuş tebrik ederim canım,ulaşım her ne kadar zor olsada evde durmaktan iyidir canım bakarsın eşin araba alır sana eğerki bulunduğun yerden iş yerine otobüs varsa akbil ile belki daha uyguna gelebilir canım hayırlısı olsun tekrardan...

Son düzenleme:
pupa mıı
ay bayılicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
ojeler de markaydı

Son düzenleme:
şaka yapıyorum ezgim
yeterince var zaten bende, çokta kullanan biri değilim ,arada vurur krizim okadar
ama tarihi geçmediyse atmasaydın iyi olurdu neyse bidahakine buraya eklersin foto

handecim hadi Allah rast getirsib diyelim ...

Son düzenleme:
güzel olan film cidden taa başından belli ediyor kendini :97::97::97:

İngiliz Kraliyet ailesine konuk olmaya hazır mısınız?

Babası 5.George'un ölümü ardından, ‘Bertie’ lakaplı Albert Frederick Arthur George, tarihin bildiği adıyla Kral George VI, mecburen Krallık makamını devralır. Zira, ağabeyi Edward, Amerikalı Wallis Simpson ile beraber olmak için tahttan feragat etmiştir. Fakat yeni kralın aşması gereken ciddi bir hitabet problemi vardır: Albert, İngiliz halkına konuşmak yapmak için çocukluğundan beri başına dert olan kekemeliği yenmek zorundadır.

Bu noktada Albert'i halkına ve Kraliyet makamına hazırlamak için Avustralyalı, 'çılgın' konuşma terapisti Lionel Logue devreye girer...

Gösterildiği festivallerde beğeni toplayan film, 2010 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Erkek ve Kadın Yardımcı Oyuncu, En İyi Senaryo ve En İyi Film dahil olmak üzere 5 ödülle uzandı. Film Oscar'ında iddialı isimleri arasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…