Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bende yarın bir koşu kuaföremi gitsem acaba pofff pofff tutimmm , kız olmak zor zanaat
bizim evde küvet yok yani çıkacağımız evdede yok, keyif sehpasını yatımdal duvar arasınamı takayım acaba :86::86:

barbim evlenince evinde olur belkim kuvet ama küvet çok güzel aa bizdede eskiden vardı şimdi duşkabin yapıldı ördeklerimi yüzdüremiyorum

barbim eşim geldi ama elinde ilaç poşetiyle
tutim pasta gelmedi ne yazıkki
umursamıyom artık yarın bebek odası bakmaya gitcez gönlümce gezmeye izin versin bişey istemem
sonunda bende selimin sesini duydum halooo

barbim evlenince evinde olur belkim kuvet ama küvet çok güzel aa bizdede eskiden vardı şimdi duşkabin yapıldı ördeklerimi yüzdüremiyorum

bizdede duşakabin var, küvet zaten sevmiyorum neyleyim küveti jakuzi olmadıktan sonra ben :86::86:

barbim eşim geldi ama elinde ilaç poşetiyle
tutim pasta gelmedi ne yazıkki
umursamıyom artık yarın bebek odası bakmaya gitcez gönlümce gezmeye izin versin bişey istemem
sonunda bende selimin sesini duydum halooo

en azından sağlığını düşünüyor aybuşum adamceğiz :86::86:
yarın gönlüne göre bir bebek odası bulursun inşallahhhh
haloo kitter haloooo diyor banada :87:

bydcapan ın bloguna girip dıylarına bakın kızlar, atletleri çok güzel süslemişş :97:

barbim evet ben o kızıda takip ediyorum elimde bir kaç tane atlet var değerlendiriyim diyorum birde deniz kenarında giymek için aldığım sandaletler var onları süsleyeyim diyorum silikon taaaaaaabancası almam lazım (dicle değişiyle) bende fena sardım bu süsleme işlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…