Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbitom eed yaz gelse keşkee
biem pazar günü pek butik açılmıyor ne yazık ki
selayım ben de boyundan dolayı bu eve getirmedim kendisini,burası kaldırmaz o etek boyunu

kapalı birini görmüştüm gebzede seneler önce. kısa kapri pantolonu vardı beyaz, fuşya sandaleti vardı, kısa kollu bir bluzu vardı,kafasında da fuşyalı cart sarılı bi örtüsü vardı.Allah günah yazmasın ama küfrettim yani kendisine...

herkeslere günaydınnnn:92:

barbitom bende browni kurabiye duymuştum , denmeiştim oda güzel olmuştu

evet kontes 1-2 butik açılmış :97:

yok barbişim çikolata soslu değil
ama baya kakaolu oluyo
suya anlık daldırıp çıkarıyyosun pişmiş kurabiyeleri
biraz bekleyince hafif yumuşuyo
kek kurabiye arası şahane bişey oluyo

hazirlik halindeyim
barbim yazini okumamistim.. üzüldüm simdi degisiklik olacakti sanada ...
herseyim hazir sayilir .. bir tek yerleri silecegim..
xzgim tutim handem ayburum ugramamislar ???????
barbito ne yapmaya cikacaksin disariya
kontesim evet bazi yerler bazi kiyafetleri kaldirmiyor
mesela huslarin köyüde öyledir

yok barbişim çikolata soslu değil
ama baya kakaolu oluyo
suya anlık daldırıp çıkarıyyosun pişmiş kurabiyeleri
biraz bekleyince hafif yumuşuyo
kek kurabiye arası şahane bişey oluyo

benim yaptığım ıslak kurabiyede böyle canım, şekerli suya daldırıp çıkardım.. üzerine hindistan cevizi ve toz fıstıkda koydum

kolay gelsin aşkımç ay aslına bakarsan pekte gidesim yoktu, gitsemde olurdu gitmesemde
hava çok souk dışarı çıkmaktan vazgeçtim
uzanıp film izlicem bende

selamlaar
temizliğimi yaptım geldim şimdi öğrencim gelicek
gelmeden bi selam vereyim dedim

handeciğimmmmm baya bir yorulmuşsun, cumartesi çalışmak çok kötü yaa bu haftaya mahsus birşeymiydi,? yarınki menünü sevdim mantı mmmm
evet barbim cumartesi işi sıkıcı oldu biraz toplantı bu haftaya mahsustu dönem başında yapılan genel kuruldu ama 10 dan 3 e kadar olan okul her hafta var malesef
sen neler yapıyosun niye uyuyamadın ki sabah insan erken kalkmaya alışınca uyuyamıyo heralde dimi

birden bu tempo yordu bmcim ya alışınca yorulmam heralde
çok sağol canım benim seni biliyorum ben zaten
dün dicektim unuttum trendde sepette tutma süresi oluyo ya geri sayıyor onu mu aştın ki acaba da sepetten gitti elbiseler

tüüüüüüüüünaydınlarr...bugün aynen böyleyim...akşam yatmaz sabah kalkmaz pazar günü keyif günü herkese misafir geliyormuş bugün kolay gelsin bayanlar...
annemle evde takılıyoruz elime toz bezi iliştirdi boş durma dedi bende sadece laptopumun tozunu aldım pazar günü temizlik mi yapılır ya allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaah mutfağa girip bişeyler yapasım var yarında spora başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm malum yaz geliyorrrr hop ki üç dört hop ki üç dörtpazar günü ehrkes sevgisiliylen geziyor bizde barbişle aynen böyle takılıyoruz :97:

selam kızlaarr bi süredir sizi takip ediyorum ama pek yazmamıştım, beni de alın aranızaa
erkek arkadaşım askerde ben de çok sıkılıyorum evde vakit geçmiyoo

bende öğrencin olabilirmiyim
yapıcak okadar çok şey varki hanbirine başlasam bilemiyorum
resim yapmam lazım
pardesü dikmem lazım
ufak tefek yenileme projeleri ve geri dönüşüm ler var onları yapmam lazım :97::97:

sanırım süreyi aştım , ama okadar kısamı süre :44:çok çabuk düştü sepetimden

barbişim aynı tariften bahsediyoruz belkide isim farklı sadece

kızlar ben kaçar
abimlerle dışarı çıkıcaz
hepinizi öptüm çokkk
görüşürükk

nice89 torun hoşgeldinnnn
bende bir kek yapıp geleyim

hoşbulduk nineemm tatlı tatlı konuşmuşsunuz benim de canım barbinin yazdığı ıslak kurabiyeden istedi googleden buldum yapça bende şimdi daha önce yemiştim çok beğenmiştim hepimize kolay gelsin o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…