- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.901
farkettm cnm ya bn öylesine ugraşıyo sandm baya profesyonelmş arkdşsanmıyorum çünkü trendyolda filan satıyor onları
barbim çok sevindim senin adınaa
biem güle güle kullan,leoparlı papi nasıl giyeceksin:26:kapalı değil miydin sen
teşekkürederim :)
nidenkine :26: ne açıdan yani :44:
yani tarzını bilmiyorum tabi , yanlış anlama ama çok dikkat çekici şeyleri yakıştıramıyorum ben kapalı bayanlara :26:
yok yanlış anlamam tabiki, ama açık kapalı herkesin nefsi var sonuçta
ben zaten çok uçuk kaçık şeyler giyen biri değilim ,
çizme çok hoşuma gitti , babetide vardı ama numarası yoktu,olsaydı babeti düşünmeden alırdım
birde zaten pardesüm uzun olduğu için çizme olduğu gibi görünmiycekti :) sadece ayak kısmı görünücekti
öyle yani :86:
yavru ceylanim heycanmi yaptin selayin yesin seni , ben göremedim ama kamal ,baris, caze ve böceem i izliyordukselayım yetenek sizsinizde bir grup vardı avusturyadan katılıolarmış, acun nerden diye sordu sizin oranın adını verdiler, ben bir heyecan yaptım oaa aygülleirn orasııı falan diye coştumyemek yiyorduk. babam ne oluooo bee oldu, şaşırdı ademceğizz
hehe ben görümce ken kardesimbarbımm bak annenlerde kabul etmıs ne zaman dugun yapıyoruz hahahahhahaha
ama selayhusum kızmasın bıze gorumcen suanda sonucta
heehee benimkinin iski eski isim kafasi gibi dermisimxzgim,barbim,selayım dün ahşam yatarken uyku tutmadı bir anda aklıma bişey geldi bizim adamların isimlerinin hepsi an ile bitiyor bir selayımın ki ndikkat ettinizmi
sanada hallobarbim eşim geldi ama elinde ilaç poşetiyle
tutim pasta gelmedi ne yazıkki
umursamıyom artık yarın bebek odası bakmaya gitcez gönlümce gezmeye izin versin bişey istemem
sonunda bende selimin sesini duydum halooo
kızlar çook mutluyum ya , kenim askere gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konuştuk. nöbetteydi bir arkadaşından almış telefonu bool bool uzun uzun konuştuk :98::98:
orada hava -32 dereceydi biz yazın ki planlarımızı yaparken dışarıda lapa lapa kar yağıyordu
glelim atlet tasarımlarına , bendee çok çok beğendim özellikle leopar yelekliyiibende o atletlerin her rengi hemideee her rengii varrr bende süslesem ii olabilerrr :92:
selayıım naber napıyosun sarımsak kokmaya gitmişin sütte kaynatıp denesene bi yakontesim birde handem kombin olarak sevmemisiniz ...
kizlar oysa benim cok hosuma gitti valla zevkler nasil farkli yaa
aynen kontescim ben de yapmak istemiyorum bana yorum yapılmayıncabana yorum yapmayana yorum yapmıyorum
denklemim gayet basit
azcık fesatlık içeriyor gibi ama diğer türlü de bana yazık valla
yerim ben seni barbitom ben de özlüyorum vallahandemde uğramış , iş bağyanımız güzel örtmenimizözlüyoruz :97:
evet kontesim çok sevdimhandem face videomu beğenmişsin,dinledin mi yoksam :78:
evet benide benidee
sanada hallo
handemi ariyacagiz daha :)))
kapadim kusura bakam aldi vermedi telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?