Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

biem senin beğendiğin yeşil elbiseyi bi arkim de beğenmiş
ona göstermek için telden attıydım bu fotoyu
sana için de buraya ekliyim
kumaşını sormuştun,fikir olur belki
kolların normal duruşu bu değil tabi,giyince mankendeki gibi duruyor
ben model anlaşılsın diye böyle çekmiştim zamanında...

dinle kontesim
selayım gece mi yapıyosun sen de işleri xzgim gibi kız yat uyu sabah yaparsın
yarın evdeyim artık gelirim yanınıza gerçi akşam misafir olcak bende de ama çok hazırlık yapmıcam yapamıcam hiç bi kek yeter yemek için de mantı alıcaz güzel yapan bi yer var ordan gündüz de biraz temizlik yaparım tamamdır
hadi iyi geceler öptüm sizi

canim temizligi yarina biraktim yerleri falan yarin silerim ..bide selim uyanik oluyor yaa zorlanirim ince islerde oyuzden ütüyü falan simdi yapiyorum selimin yaninda ütü calistirmiyorum hic.

sanada yarin kolay gelsin ozaman güzelim ...
iyi geceler

selam kızlarr
keyfim kaçıktı birazcık şimdi düzeldim geldim bakayım diye size yoksunuz
geçmişi okuyamadım ama selayımın mısafırı oldugunu anladım kım gelıyor
ben sana yapardım bı kac cesıt yakın olsaydık

ne oldu ???
benim bir arkadasim vardi o gelecek canim esi ve cocuklariyla beraber
sagol minik bebegim
msn demisin??

ne oldu ???
benim bir arkadasim vardi o gelecek canim esi ve cocuklariyla beraber
sagol minik bebegim
msn demisin??

yok askım degılım yarın gırerım artık rahat bı sekılde konusuruz
ama smdı keyfım yerınde ask bocegım merak etmeee
hatta baloncu amcayı ızleyıp dahada neselenmeyı dusunuyorum
aksama mı gelıcekler bebegım
tarıf vereyım mı sana ıstedıgın herhangı bısey varmı

Keyfin yerindeyse sorun yok bebegim ... Baloncu amca balon kalmayinca neyapiyor ..... Nasil dovmeye calisiyor..

Canim evde un kalmadigi icin menumu hazirladim kafamda cok sagol begegim .. Tavuk gogsunu yaptim , yufka cikardim. Vs vs :))
Artik yarin yaparim 3-4 gibi gelirler sanirim ..
Yapacaklarimdan baska aklina bisey geliyormu ??

bak ben mısafırlere cuma geldıgınde bısey yaptım patates topları gıbı
haslıyosun patateslerı sonra dereotuna maydanoza buluyosun ortasına cukur yapıosun ve sarımsaklı yogurt dokuyosun yada havuc yada kereviz salatası yapabılırsın yada sey yap cok pratık ve lezzetlı kabak havuc patates bı tane hepsınden kavuruyosun hepsnı cevız ve baharat dokuyosun ustunede sarımsaklı yogurt. ben her zaman mısafırlere yogurtlu meze sunuyorum guzel gıdıyor

baloncu amcaya para verınce adam nasıl artıstlenıyor ver lan daha cok ver dıye
cok uzuldum adama ama cok komık ya bıde bı vıdeo ızledım bıraz once adam yemek yıyo restaurantta ambulans gelıyor restauranta neyse adamı masasından alıyorlar sedyeyle ambulansa koyuyorlar hastaneye goturuyorlar ıste nabzın cok kotu su bu kalp krızı gecıyosun falan dıyoralr adamıda ınandırıyorlar sonra mustafa dıyorlar adama oda ben mystafa degılım falan dıyor yanlıs kısıyı almısız deyıp yolda ındırıyorlar

selam çotanaklarım nasılsınız???
geçmişi okudum ama kafam kazan gibi şu öğretmenliğin kağıt kürek işlerinden bıktım usandım yeminle.türkçeciyim diye bütün rapor vs işleri bana kalıyo

SELAYCım bebeğim ben 2 aydır sarımsak formülünü yapıyorum,ilk başlarda dökülme azaldı gibi oldu ama şu an hala çok fazla dökülüyo onun yerine karanfilli bir formül var bir araştırayım da sana söyleyeyim ou yapalım beraber canım olur muen azından karanfil güzel kokuyo ben duşa girince 2 saat arkamdan kimse giremiyo kokudan2ayda kendimden tiksindim o derece yani

bu araddaaaaaaaaaaaa

tutimle kontesimin haricinde kimsenin msni yok bende. beni sevmio musunuzzzzzzzzz

denüzlü horozu geldiiiii üüüüürürürürürü
deli gibi bu saatte kalktım ya pazar pazar uyku tutmadı sabahh :44:
kitap okıyım bari didim
selayım misafirlerin geliomuş yavrimuu, menünü sevdim aşkım heee eylül gibi unun şekerin hazır olsun :86::86: dün ken kardeşinle alamanyaya gitme işlerini konuştum ya ramazan ya kurban tatili civarı düşünüyoruzzz haberin ola
xzgimm noldu kuzum ? ya ben seni msne ekledim selayım adresi veerdi ama hiç online olmuyorsun anlamadım bu işi :44::44:
kontescan o elbisenin geçen yaz yavruağzı-pudra renklerini görmüştüm ipekimsi gibiydi kumaşı onu aklıma getirdin :97: keşke yaz gelse artık ya şıkır şıkır giyinsek :97:
handeciğimmmmm baya bir yorulmuşsun, cumartesi çalışmak çok kötü yaa bu haftaya mahsus birşeymiydi,? yarınki menünü sevdim mantı mmmm
biem aldıklaarını güle güle kullan canım
gecekuşuu sendemi çok yoruldunnn yazık sizee kuzularım benim msni tutiden istersin balımmm, onda varık

günaydın fıstıklar

Selayhusum teşekkürederim. olsun sende çikolata sos felan uydur üstüne yada kakaolu büsküvi ufala ,
zaten bu tarifte yapılan tavuk göğsünün kendisi de çok lezzetli oluyo.

handem h.g. baya yoruluyosundur dinlen , bu arada bence de çok hoş giyiniyosun
ben senin tarzını beğeniyorum bugün ne giydinden ben soğudum biraz o yüzden sık sık bakmıyorum
bakarsamda tanıdıklarıma yorum yapıyorum :86:

ay güzelmiş aslında yaa gitti işte alamadım napalım kısmet değilmiş, birdahakine daha hızlı olmak gerekiyo , bugün sabahın köründe baktım bişiyok
teşekkürederim eklediğin için

ezgim noldu bebişim takma kafana bişeyi tatlışım , hayat kısa , ayy pattis toplarına bayılırım, hele kereviz salatası

kuşcuk h.g. fıstık napisin

barbitom ah ahh uyku muyku tutmasın razıyım , yatakta keyf yapmayı özledim bee sabahın 8inde 9unda kalkıyo bu paşa, pazarı felan yok bu çocuğun,
bu arada teşekkürederim barbişim

napsam bende yaw
abimleri kahvaltıya çağırsam mı ,bugün öğleden sonra beraber dışarı çıkıcaktık zaten

günaydin bebekler ....
erken kalktim is basa düstü diye islerimi yapmaya koyuldum...

barbitom nasil bekliyorum nasil bekliyorum gelsende seni misafir etsem ayy ne süper olur
kendemi düsünüyor gelmeyi??
sen kartepeye ne vakit gidecektin ??

xzgim sagol bebegim tarifin icin onu bende görmüstüm ama simdi havuc toplari varya ondan yapiyorum bide patates topu olmasun dedim o yüzden patatesleri köfte gibi yapiyorum

gecekusu yavrusum ögretmenim canim benim canim benim hosgeldin ben senin adresini alayim tuticandan ekliyeyim bende ekleme yasagi var kimse ekliyemiyor benden habersiz :)

biem evet güzel oldu tarif sagol canim, biraz arta kaldi kaliplardan onuda kendim yedim gece

kontesim elbisen güzel sanada yakisir canim tiril tiril giyinirsin yazin... mankende cok begenmemistim ama elbise tam yazlik hosbirseymis..
ama bu boyda giyinemedigim icin ilgi alanima girmedi....

biem sen evdemi giyinecektin canim bunu ??
ben kapalilara uzun tunik ve pantalonlarla yapilan kombinleri cok yakistiriyorum senin yasin genc fiziginde müsait giyinirdim senin yerinde olsam

ii ii afiyet olsun selayım , evet evde giyicektim ,
ne yazıkki bende kapalıların dışarıda yarım kapri ve altına pantolon giymelerini yakıştırmıyorum :26:
ama tarz , seçim ve beğeni meselesi :97:

Son düzenleme:
ii ii afiyet olsun selayım , evet evde giyicektim ,
ne yazıkki bende kapalıların dışarıda yarım kapri ve altına pantolon giymelerini yakıştırmıyorum :26:
ama tarz , seçim ve beğeni meselesi :97:

kapri dedigin pantalon icinmi dedin yoksa tunik icinmi kapri dedin canim ??
tabiki canim zevkler farkli ,
oysaki ben cok yakistiriyorum iste, hatlarini cok belli etmeyen sekilde oldularmi , cevremde o sekilde cok güzel giyinenler var , yakistiriyorlar renkleri uyumlari begeniyorum
mesela bende kapalilara yarim etegi yakistiramam abes kacar bana, sey bide en komigib kafayi örtüp kisa kollu giyinenlerdir

Kapriyi , tunik için dedim canım
Hoş , ilk kapandığım zamanlar bende kapri tunik giyip altına pantolon giydiğim oluyodu.
Bu yüzden de kimseyide yargılamıyorum eleştirmiyorum , insanların neler yaşadığını ne şekilde kapandığını kimse bilemez
Ama hoş durmuyo gerçekten özellikle yarım etek
Kendi açımdan benim hoşum gitmiyor artık ,özelliklede kendi üstümde dışarıda .

anlıyorum canım sende haklısın sabah uykusunun tadı bir başka oluyor hakikaten Allah sabır versin kuşum ne diyeyim :26:
bende kalktım dün eski komşumuza gittik bir tarif vermişti onu yaptım sabah sabah, akşama kadar iyice dinlensin güzel olsun diye.. "ıslak kurabiye" adı. görünüşü çok güzel oldu , bakalım akşam yiyeceğiz tadı nasıl olacak :26:

günaydın seliloşum miisafir olcam gelcem sana bürekler aç, aç bana :86:
evt aşkım, kende düşünüyor ama o benim kadar kalmayabilir önce dönebilir ben sanafda uğramak istiorum çünkü çünkü çünküü
dün yazdım ya selayhusuö kartepeye gidemiorum. ümranın eniştesi bulgaristan vatandaşı bir dişçi, bir klinikte gece kaçak çalışıyordu yakalamışlar, bugün onun vatandaşlık işlemleriyle ilgileneceklermiş. bizde iptal ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…