Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydınnn canlarım
inşallah çok önemli bir sey degıldır selayhusum Allah korusun cok kotu bısey dızını kıramamak hıc bısey yapamamak
dosyalarım herseyım gıttı cok morelım bozuk hala smdı arasırıryorm belkı gerı alma yontemı falan vardır gerı geldı
barbımm hava cok guzel cık hava alır acılırsın
tutımm bebegım uyuyomusun hala???

xzgim bebegim tünaydin .. benim en büyük korkum varis öyle bisey degildir umarim sadece hafif biseydir sorun diz kapaginda degil zaten orda damar parmak gibi disarda duruyor yesik mavi karisimi sekilde

hola bayanlar...
xzgim anam en korktuğum şey başına gelmiş benim laptopada format lazım silincek diye dosyalarım atamıyorum formatı daha önceki laptopumda başıma gelmişti çünkü...
selayhusum çok geçmiş olsun tatlım bir yere mi vurdun farkında olmadan bacağını ondanda olabilir...
barbim eğitimci güzelim çık gez tabe ya bende çıkcam akşam üstü...2.ci spora sabah bir posta kalktık anamla yürüdük sahilde deniz havası çeke çeke..
şimdi anam güne gitti bende ewde tek başımayım pilatesle baş başayım kızlar vücudumda anormal bir dinçlik hissediyorum muhakkak yapın pilates illa spor salonuna gitmenize gerek yok ben devam etmeyi düşünüyorum bırakmayacağım kendimi çok iyi hissediyorum...

hava ne kadar sıcak ya tamamen yaz geldı kızlarrr
kımsecıkler yok galıbaa
tutısımm bravo sakın bırakmaaa benım yerımede yap canım
selayhusumm sekerımm noldu doktor sonucların hala gelmedınmı?

men deldim...
kimsey yok galiba...
sporumu yaptım pilatesimide yaptım alışverişe gittim geldim annemle...
selayım merak ettim umarım dr iyi şeyler söylemiştir.
xzgim rastlaşamıyoruz artık ...umarım seninde bacağın iyileşmiştir...
barbişş geziyor bugün heraldeee ehuhue nasıl olsa hafta sonu gez bakalım ken beyle...

tutımm ıyılestım tamamen olmasada:)
laptop guncelleme abımden gırdm smdı bıtsın gelıcem
en sonunda yapabıldım kamerayı agır kayıplarım olsada
selayhusum benı gorunce korktu kactı galıba buralara gelmıyor

ewet bende bir ara online olduğunu gördüm...
gelir belki birazdan ...
xzgiii bişey sorcam kuzum enes ten hiç ayakkabı aldın mı ???

hayır tutım hıc almadım
bugun ayakkabı dolabını duzenledım zaten bır suru topuklu ayakkabım var
belkı yazın sonlarına dogru gıymeye baslarım dayanamammm:)

Kızlar selam ben geldım gıdıyorum gerı sonra gelecegım bacagım sargılı damar mı ne patlamıs o morluklarda kanmıs sonra anlatırım detaylı

cok gecmıs olsun selayhusum
nolucakmıs pekı kotu bırseymıymıs?
benım bıl hala guncelleme yapıyor 86 ya gelmesı lazm daha 60da bır saattır beklıyorum

ana selayım çok geçmiş olsun canım ya umarım önemli bişey değildir...
xzgim ha gayret yükleyecek eheh az kaldı...
yarın benimki arkadaşlarıyla istanbula geliyor arabayla...akşam 7 de yola çıkıcaklarmış sanırım...
kızlar o kadar çok uykum warkiiii bu gece erken yatarım diyorum...sabah annemin sesiyle uyanıyorum pamuk prenses bile bu kadar uyumadı diyor hahahah alem kadınya ...
yarın anamla kadıköye gidicez pudra rengi ayakkabı bakacağım...
birde pudra rengi el çantası almam gerek...arkadaşımın nişanı var bakalım bulabilirsem...

tamam tutısımm guzel uykularrr bol opucukler:)
enıstenın gelmesıne cok sewındımmm:)))
ınsallah ıstedıgıne gore bulabılırsın bebek hotıc ve ıncıye bakmayı unutma orda cok var
benımde bgn cok uykum var nedense
bakıyım selayhusum gelmezse bende yatarım hemen
smdı ceyızlık bıseyler bakıyorum sıparıs verıcem

selayhusummm birazdan msne geliyorummmm:)
korktun ama benden bı daha cam acmamı ıstemezsın
ben kendimden korktum o neydı yaa

xzgim burda bizden baska kimse yok heralde ??? msn oluyormu senin oraya gecelim istersen ama ben dige laptoptayim cam yok cnm. bide korktu digersun güzel cehren gitmiyor gözümün önünden..

günaydınlar bayanlar ...
bugün istanbulda hava çok kasvetli iğrenç öğğk bütün planlarım altüst oldu...
bende kendime evde bakmayı düşünüyorum...
ayaklarım sıcak ve limonlu suyun içinde bir taraftanda buraya yazmakta bulunmaktayım...
efenime ne söyliyim selayhusumun bacağındaki damara cnm sıkıldı inşallah bir önce geçer....
xzgim in pc si umarım olmuştur en son yükleme yapıyordu...
barbişe geline geziyordur öccanıylaa..
benden 1 hafta haber alamayabilersunuz güzellikler sevgilim bu akşam allah izin verirse burada olucak...yarın görüşürüz yol yorgunu olmaz ise...
bugün buraya hep yazasım var anneminde mutfakta bitmek bilmeyen tsm müziği eşliğinde yemek yapması bir yandan benim odamda çalan tekno müziğin tsm müziğini bastırması bir yandan apartmanda yapılan tadilatın(apartmanımızda tadilat hiç eksik olmaz)odamın buram buram oje kokan bir yandan oda parfümünün ojeyi bastırması,taze fasulyenin pişerkenki çiğ kokusu (ıykkkkkkkkk) ama piştikten sonraki yenmesi (ımmmmmmmmmmmmmmhhhh ) bir yandan kabın içinde duran yumarta akı (yüzüme sürücemde)(selayım sonunda yaptım)geçen gece tek tek düşen aynaların odamdaki dağılımı (kim toplayacak modunda duran bir dünya çanta...
bugün yazdıklarım gibi bende çok karışığım evde durmak bana göre değil bunu anladım bu yazı da atlatayım işe girmem lazım birde pasta kursuna başlamak istiyorum benimki askerdeyken uğraşacak bişeylerim olsun yoksa ben kafayı yerim hayatımda hiç bu kadar uzun süre evde tıkalı kalmamıştım ben evlenincede evde yapamam bunalıma girerim...bişeylerle uğraşmam lazım...
çok uzun yazdım galiba herşeye rağmen yaşamak güzel hayat güzel negatif bakmak yok pozitif olmak gerek değil mi canlarım haydin ben pilatese kaçar...
sagapo agapi mou

Son düzenleme:
Kızlar selam ben geldım gıdıyorum gerı sonra gelecegım bacagım sargılı damar mı ne patlamıs o morluklarda kanmıs sonra anlatırım detaylı

aşklarım selamın aleyküm
kuşum selocanım noldu sana ya, durup dururken nerde çıktı bu durum anlayamadım şimdi bak
çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir

tutim hadi gözünaydın
aşkitona kavuşmuşsun, darısı 2 gün sonra sevdiceğine kavuşucak olan xzgimin başına..
şaka maka derken yediniz askerliği
darısı başımıza tutimlee

bana gelince ben gezmelerdeydimde, gezmelerde deildim de
şöyleki dün burcuyla taksime gittik benin lcwden aldığım bişeyi değiştirmem gerekiodu
onu değiştik, burcu için nikah akkabısı baktık
ordan nevizadeye geçip bira içttik, sohbet etti
biliorsunuz pek iyi değilim bu aralar
kenle en son pazartesi günü görüşmüştük onla deilim yani..
belki bu gün görüşürüz boshayallersmile

içimden hiçbişey yapasım gelmiyo
şuan nescafemi yaptım bi film izliorum aynı zamandada buralara bakıorum
sizi merrak ediorummm
falan filann :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…