günaydınlar bayanlar ...
bugün istanbulda hava çok kasvetli iğrenç öğğk bütün planlarım altüst oldu...
bende kendime evde bakmayı düşünüyorum...
ayaklarım sıcak ve limonlu suyun içinde bir taraftanda buraya yazmakta bulunmaktayım...
efenime ne söyliyim selayhusumun bacağındaki damara cnm sıkıldı inşallah bir önce geçer....
xzgim in pc si umarım olmuştur en son yükleme yapıyordu...
barbişe geline geziyordur öccanıylaa..
benden 1 hafta haber alamayabilersunuz güzellikler sevgilim bu akşam allah izin verirse burada olucak...yarın görüşürüz yol yorgunu olmaz ise...
bugün buraya hep yazasım var anneminde mutfakta bitmek bilmeyen tsm müziği eşliğinde yemek yapması bir yandan benim odamda çalan tekno müziğin tsm müziğini bastırması bir yandan apartmanda yapılan tadilatın(apartmanımızda tadilat hiç eksik olmaz)odamın buram buram oje kokan bir yandan oda parfümünün ojeyi bastırması,taze fasulyenin pişerkenki çiğ kokusu (ıykkkkkkkkk) ama piştikten sonraki yenmesi (ımmmmmmmmmmmmmmhhhh ) bir yandan kabın içinde duran yumarta akı (yüzüme sürücemde)(selayım sonunda yaptım)geçen gece tek tek düşen aynaların odamdaki dağılımı (kim toplayacak modunda duran bir dünya çanta...
bugün yazdıklarım gibi bende çok karışığım evde durmak bana göre değil bunu anladım bu yazı da atlatayım işe girmem lazım birde pasta kursuna başlamak istiyorum benimki askerdeyken uğraşacak bişeylerim olsun yoksa ben kafayı yerim hayatımda hiç bu kadar uzun süre evde tıkalı kalmamıştım ben evlenincede evde yapamam bunalıma girerim...bişeylerle uğraşmam lazım...
çok uzun yazdım galiba herşeye rağmen yaşamak güzel hayat güzel negatif bakmak yok pozitif olmak gerek değil mi canlarım haydin ben pilatese kaçar...
sagapo agapi mou