Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kizlar tayti yanlis almisim simdi farkettim capri almisim :)) geri vermem gerekecek giyinemem ben onu iki is oldu yine iyikide acmadim paketi

bu haftayi senin depresyon haftan ilan ediyorum umarim haftaya düzelirsin :)
tutimm nerdesi nbaby

oha 2dk da neler yazmışsınız oje sürerken ben...
barbim baileysmi ımhhhh bayılırım...
burdayım selaşummm oje sürüyordum...
barbi depresyondaymışşş o zaman ben öleyimmmmmmmmm...

içiyoruzzzzzzzzz her gece her gece başka bir eğlenceeeee...buda benden olsun çelikten...aşkm istnabuldaymışşşşşşşşşşş çok şükürrrr....

saol cnm...
kız barbiii benimki adanalı ama öle kaba konuşmuyorlar sanırım köylerinde öyle konuşuyorlar =)))
geçen telde beni uyuz etmek için bidenem dedi nasıl kızdım warya gülüyor telde...alçak küfteee
bir kedi gördüm sankiii xzgim gemişşşş

kız ben şiveli konuşmayı pek severim

gastamonulu olsun, angaralı olsun, soğulu olsun, adanalı olsun
trakyalı ve laz şiveleri pek bir hoşuma gider
bitek erzurumluca konuşamıom ama konuşana ölürümmmm

xzgi gacısı nirlerdesin bakim

hönkkkkkkkkk bugün 2.ci kez dumur oluşum...
xzgim ne oluyor bebişim yaaa neden böyle oluyor ama ben sana bişey diyim askede askerler son günlerde sapıtıyorlar yaşadığım için biliyorum psikolojik çöküntü yaşıyorlar otomatikman sercanda sana patlıyor nazı sana geçiyor çünkü tabbiki sende haklısın sen bu kadar zamandır alttan aldın destek oldun onunda sana sırası geldiğinde destek olması gerek...ne güzel bir yola başkoydunuz böyle yarım bırakmak olmaz sercanın hatası tabiki ama hemen ayrılıkla sonuçlandırmayın geldiğinde emin ol daha iyi olucaksınız tamamen askerlik psikolojisiyle alakalı komutanla kavga etse yada askerlerle atışsa sana gelip patlar o yüzden onlarıda anlamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…