Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

he bide sabahtan yine bakırköye gittik burcuya gelinlik akkabısı bakalım die
bi çanta gördüm aşık oldum
ama o kada param yoktu alamadım
haftaya alıcam inşallah
son 10 gün içinde beni heyecanlandırabilen tek şey bu çanta oldu bakarmısınız ya
şaka gibiyim
ben kesin ii deilim
o çantaya sahip olunca yine gitcek heyecanım
içimdeki boşluğu alışverişle kapatıyorum resmen

baybişim sıkılmasın canın bişeye bende bugün çok durgundum ayaklarıma bakım yaptım birazdan kaşlarımı aldırmaya gidicem...napim gülüm ya ewde durunca bunalıma giriyorum...kendime bakınca biraz olsun vakit geçiyor...
barbim san abişey sorcam sen hani çiçekli etek almıştın ya değiştiricem demiştin onu pudra rengi etekle değiştirdinmi o eteği pudra rengi varmıydı mağazada birde ne kadar fiyatı onun benim arkadaşım nişanlanacakta öle bir etek giysem diyorum...
birde bakırköydemi bu mağaza tam olarak adresi nerd özelden yazarmısın benimki ile giderim olmadı mağazaya bakarım ...abiye giymeyi hiç sevmem o tarz bişey uydururum diye düşündüm...

merak etme canım ilk işim onu halletmek olacak...
merak ettim birde senin şu aşık olduğun çantayı a çanta demişken aklıma geldi sen pembe dolaba çanta koymuşssun kırmızı çok güzel o nerden aldınnnnn???

aşkım ben çiçekli eteği değil o çiçekli eteğin düz pembesi var onu değiştirmek istiodum hala deiştirmedim
geçen deiştirmeye gitttim deiştirmeden geri geldim, zalaklığımdan
etek tam pudra rengi değil
pudra-turanj gibi bişey bence çok hoş rengi şu işte
bu karıya yakışmamış ama :umursamaz:

Son düzenleme:
kırmızı çantam değilmi
onu bizim evin burda bi mağaza var ordan aldım
öyle ahım şahım biyer değil
çokta pahalı değildi zaten aşkım

aşık olduğum çantaya aşık olucaksınız eminim
hele bi alim onu

bu arada bakırköyde meydandan aşağı inerken sol tarafta mağazanın adı Select
2 katlı yanından yapı kredi falan var
gidince görürsün zati hemen

ewet ewet buuu çok güzelll ya rengi falan...
bende böyle bi etek alsam diyorum ayağıma ya krem yada siyah kafes ayakkabı ile kombin yapsam üstümüde ayakkabının renginde şık bi atlet bluzla tamamlarım diye düşündüm etek gerçekten çok şık ama yaa

barbim ben geliş güzargahımdan sana anlatsam ben bakırköye geldiğim aman deniz otobüsünden iniyorum orda üst geçit vardı sanırım geçitten geçiyordum bakırköyün o işlek sokağından giriyorsun ya o sokağa girerken sağdamı soldamı kalıyor birde sanırım deichman mağazası war aşağıdan girerken sağda yukardan gelirken solda kalıyor deichmana gelmeden öncemi kalıyor select mağazası ????

kesinlikle harika olur!
ama siyah straplez giy bence
ve straplezi eteğin içine sok straplez dar olsun
eteği üstüne çıkar straplezle, eteğin siyah yeri birleşsin lastik kemer gibi dursun
ve altına siyah kafes akkabı
süper olursun aşkımmm

heee sen aşağıdan geliyorsun sahil tarafından
o zaman yukarı çıkarken sağda kalıyordeıchmannı geçiosun canım yukarda
yapı kredinin yanında hemen çok çok kolay
hemen bulucaksın

hakikaten heeeeeeee kemer olmamış o eteğe anladım barbim tamam meydandan aşağı inince bulmam kolay olur bulamazsam sorarm ordaki esnaflara...
bebem ben şu kaşlarımı aldırıyım gelicem burda olursan konuşuruz olurmu ????

tamam barbim saol cnm harika tarif ettin anladım nerde olduğunu çok mersi aşkım...
bu arada ewet straplezi hiç düşünmemiştim ben elimde siyah straplezimde var hem güzel olur dediğin gibi ...
ben çıkıyorum cnm burda olursan devam ederiz muahhhhhhhh çok öptümmm balım...

gecmisi okumadim henüz ama biseyler aldiginizi duydum :) bende pantalon aldim yine birde siyah tayt :)
iyisinzdir insallah canlarim coo öpüoyorum sizleri

baybim saol tatlım...
kız çok okuma dertleri valla bizim dertlerimiz bize yetiyor diyeceğim ama bende arada okuyorum kendimi kıyaslayıp şükrediyorum halime her zaman şükreden biriyimdir ama...
selayım gelmiş hoşgelmiş güle güle kullan cnm aldıklarını...
bende aldım bişeyler dün bugünde oje moje,taç aldım strest atıyorum alışveriş yapınca benmi anormalim ne?
xzgim bugün hiç gelmedi nerelerde acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…