Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canim benim bacagimdaki damar yirtilmis morluk var orda sizliyor iste birazcik , bandajla sarili su anda günde 3 defa kremleyip geceleride buz koyuyorum doktor beklemek lazim dedi, varis baslangici olabilir dedi ama 14 gün sonra bakacak ve gerekiyorsa icinde kalan seyler siringa ile cekilecekmis ..

kiz tuti nazarinmi degdi ne :)) ne güzel bacagin var dedin basima bu geldi senin gözler renklimiydi

oha lem ben maaşalah derim içimden benim gözler kahve benim nazarım değmez hem gözüm kalmadıki bacaklarında aşkolsun

hee aksama kadar kk basinda oturuyor sana öyle geliyor canim :)
hamileyken ben damarin tekinde birazcik acilma olmus o damar catlak verdi iste
varis olup olmadigini daha bilmiyoruz öyle sislik falan yok ayni bir yere carpmisim morarmis gibi
simdi kalkiyorum pc basindan benimki istiyor cünkü poker face

oha lem ben maaşalah derim içimden benim gözler kahve benim nazarım değmez hem gözüm kalmadıki bacaklarında aşkolsun

aaaaaaaaaaa darildim deme bana , benimki tamamiyle sakaydi canim yaaa üzülüürüm yaa böyle düsündüysen valla saka

bakk taa geçmişe dayanıomuş bu fay hattı gördünnü
şimdide fay kırılmış çatlak yarılmış beklenen deprem olmuşş
çok yorma bacağını
poker face i kim istio
kim o kumarbaz:)

kız barbi senin şu konuşma stiline hayranım ya durup durup bişey diosunya...

alkolikmisin bende severim alkolü canım şuan buz gibi bira istiyorrrr.
:içelim: yassu yawrimmm

daha dün kafa çektim nevizadede

pazartesi günü napıoz biliomusun tutim gerçi her zmn pzt günü deil aklımıza esince

baileys yada onun turkısh versiyonu olan hare varya
onun beyaz çikolusundan alıoz
yeşilköy sahile çekioz arabayı
müziği açıp
dışarda bankta oturup içioz öccanla mehtaba karşı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…