- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.401
evet ezgim çok hoştu ama emin olamadım bende
sanki daha uygunu bulunabilir ya da diktirilebilir gibime geldi:44:
bu aralar nedense(!) kuruşun hesabını yapıyorum da
haydin ben gitti :78:
bu sebepten barismis olduk bizde mecburen...kıyamam canım benim yaa...
annelerin ağlamasına dayanamıyoruz işte,küçüğüde büyüğüde
barıştınız mı hus la?
ilk elbise hic hosuma gitmedi benim canim kalip gibi yapismis hatunun üzerine rahat hareket edebiliyormuki acaba :26::26:,, ikinci elbise cok güzel pahali degilse sogumaherkesslere günaydınnn
selayım beni souturmusun tatlım şunlardanEki Görüntüle 159825 Eki Görüntüle 159827 Eki Görüntüle 159826
tutim bebegim hic görüsüp konusamiyoruz , babana cok gecmis olsun .. tahlil sonuclarini neden alamadin canim ??? bugunmu alacaksin ..herkese selam;
hiç keyfim yok moralim sıfır,ailecek üstümüzde çok pis nazar var anlatsam anlamazsınız allah kimseye yaşatmasın annemden sonra sanırım babam ameliyat olucak fıtık ameliyatı,ben tahlil sonuçlarımı alamadım daha evde kapının kirişinde kocaman dekor ayna var yeni alınmıştı tam kapının altından geçerken ayna yere düştü tuzla buz oldu ya kafama düşseydi...annem akşam makinaya bulaşıkları makinaya koyarken bardak elinde patladı,akşam çok feci ağlama krizim tuttu sebepsiz yere bağıra çağıra ağladım annem okudu üfledi rahatladım...geceleri tek başıma yatamıyorum ... evde herkesin üstünde yorgunluk ağırlık var özellikle benim sürekli uyumak istiyorum allah kimseye yaşatmasın...nazar değdirenlere ve büyü yapanlardan nefret ediyorum allah ıslah etsin...
son gördüğüm selayım burnuna selim çarpmış sanırım geçmiş olsun korkma bir sorun olacağını sanmıyorum canım benim kuzende ameliyattan sonra düştüydü burnunu çarpmıştı bişey olmamıştı...
ayy ne tuhaf rüyaymis hayir olsun insallah hic bilemiyecegim anlamini canimçok enteresan bi rüya gördüm,nette bulamadım anlamını
bilen varsa yazar mı,sevinirim
dudağımdan iki büyük şiş gibi iğne gibi şey çıkarıyordum
kan yoktu ama canım yanıyordu ve dudağım resmen 3'e 4'e yarılmıştı
hayırdır inş
ay hayirolsun korku filmi falanmi izledin kiz sarimsak tak yatarken gelmezlertutim çok geçmiş olsun canım
bazen aksilikler üst üste geliyo :44:
kontesim kk da rüya yorumlayan bi üye var
onun topiğinin linkini verim istersen ona sor
bende vampirlerle uğraştım bu gece rüyamda
cok gecmis olsun canim kuzucum kiyamam ben sana bebegim yaa cok üzüldüm durumuna..gunaydın kızlar
zaten cok hasta ve mutsuz kalktım bıde selayla tutının yazdıklarını gorunce moralım dahada bozuldu
selayım askım umarım bısey olmamıstır :26:
tutım babanın amelıyatınada uzuldum sımdıden gecmıs olsun bencede okutun kendınızı
sen yınede moralını bozma dua et ıcını ferah tut
dun 12de yattım smdı kalktım dınlendım ama sesım tamamen gıttı
kulak burun bogaz benı oldurucek bogazım yara oldu galıba
burnum ve kulaklarımda tamamen tıkalı
bugun gelıcek ınsanlara annem ezgı hasta baska bı gun yapalım demıs
yok sana gelırız demısler kadın gece 12ye kadar mutfaktaydı sabah kalkmıs yıne mutfakta
ne bencıl ınsanlar var dayanamıyorum
biem teşekkürler canım
şimdi okula gidicem,döndüğümde okuyacağım o topiği
ezgim hg
cidden çok anlayışsızlarmış yaa
bu sebepten barismis olduk bizde mecburen...
sonra bir konuda dirdir ediyordum .. senle samimi olmakta hic iyi degil dedi bana
iyi alisverisler sana..
ilk elbise hic hosuma gitmedi benim canim kalip gibi yapismis hatunun üzerine rahat hareket edebiliyormuki acaba :26::26:,, ikinci elbise cok güzel pahali degilse soguma
tutim bebegim hic görüsüp konusamiyoruz , babana cok gecmis olsun .. tahlil sonuclarini neden alamadin canim ??? bugunmu alacaksin ..
insallah ameliyatsiz caresi olur babaciginada ... inanmak dua etmek cok güzel birsey canim bol bol et duani annende okumus ne güzel..
nazara cok inaniyorum bizzat yasadim hastanelik oldum
ayy ne tuhaf rüyaymis hayir olsun insallah hic bilemiyecegim anlamini canim
ay hayirolsun korku filmi falanmi izledin kiz sarimsak tak yatarken gelmezler
cok gecmis olsun canim kuzucum kiyamam ben sana bebegim yaa cok üzüldüm durumuna..
bu insanlar neden israr ederler ki ya anlamis degilim sanki baska bir gün gelseler olmaz yazin annenede..
okullu bayan iyi okullar sana zihin acikligi diliyorum
evde degildim bende disariya gittim h&m e
tarzimdan cok farkli syler denedim pitir pitir cicekli bir elbise denedim kontes aklima geldin
sonra biem geldi aklima dedimki bunu kesin diker penye hicbirseyi yoktu
birsürü kiyafet bakarken barbisim ,xzgicanim
leoparli birsey gördüysem tutim aklima geldi
sanki sizin icin ciktim alisverise
burnum hala yanmakta görünürde birsey yok ama yaniyor iste.. insallah gecer birsey olmadan sagolun..
cok alemsın bebegım
sanmıyorum bısey olucagını gercı ama yınede bellı olmaz
sızlaması normal bebegım bızım bıle caprsa sızlar kanar
baktın gecmıyor bı kac gune ozaman gosterırsın bebegım
bende smdı ustumu gıyınıp yukarı cıkıcam nefret ıcınde
annemede yarın gıdemıyorum dısarı cıkıcak halım yok
burnum ve kulaklarım tamamen tıkalı dun gece agzım acık uyuyormusum
yinede cikmak zorundasin ya ne kadar sinir bozucu..
cok durma in dinlen canim gelmeselerdi
veyada hepsiyle yakin temasta bulun virüsünü bulastir
sen soylemeseydın hayatta gormezdım onu
bıemcım cıkın tabı hava cok guzel darısı benım basıma :26:
öyle yapmislarki cok kücük yaaa acayip kücük
ciktin geldinmi askim yukariya
ne yapmis annen canim nasil degisik seyler istiyor bugun acim galiba
herkese selam;
hiç keyfim yok moralim sıfır,ailecek üstümüzde çok pis nazar var anlatsam anlamazsınız allah kimseye yaşatmasın annemden sonra sanırım babam ameliyat olucak fıtık ameliyatı,ben tahlil sonuçlarımı alamadım daha evde kapının kirişinde kocaman dekor ayna var yeni alınmıştı tam kapının altından geçerken ayna yere düştü tuzla buz oldu ya kafama düşseydi...annem akşam makinaya bulaşıkları makinaya koyarken bardak elinde patladı,akşam çok feci ağlama krizim tuttu sebepsiz yere bağıra çağıra ağladım annem okudu üfledi rahatladım...geceleri tek başıma yatamıyorum ... evde herkesin üstünde yorgunluk ağırlık var özellikle benim sürekli uyumak istiyorum allah kimseye yaşatmasın...nazar değdirenlere ve büyü yapanlardan nefret ediyorum allah ıslah etsin...
son gördüğüm selayım burnuna selim çarpmış sanırım geçmiş olsun korkma bir sorun olacağını sanmıyorum canım benim kuzende ameliyattan sonra düştüydü burnunu çarpmıştı bişey olmamıştı...
gunaydın kızlar
zaten cok hasta ve mutsuz kalktım bıde selayla tutının yazdıklarını gorunce moralım dahada bozuldu
selayım askım umarım bısey olmamıstır :26:
tutım babanın amelıyatınada uzuldum sımdıden gecmıs olsun bencede okutun kendınızı
sen yınede moralını bozma dua et ıcını ferah tut
dun 12de yattım smdı kalktım dınlendım ama sesım tamamen gıttı
kulak burun bogaz benı oldurucek bogazım yara oldu galıba
burnum ve kulaklarımda tamamen tıkalı
bugun gelıcek ınsanlara annem ezgı hasta baska bı gun yapalım demıs
yok sana gelırız demısler kadın gece 12ye kadar mutfaktaydı sabah kalkmıs yıne mutfakta
ne bencıl ınsanlar var dayanamıyorum
cok alemsın bebegım
sanmıyorum bısey olucagını gercı ama yınede bellı olmaz
sızlaması normal bebegım bızım bıle caprsa sızlar kanar
baktın gecmıyor bı kac gune ozaman gosterırsın bebegım
bende smdı ustumu gıyınıp yukarı cıkıcam nefret ıcınde
annemede yarın gıdemıyorum dısarı cıkıcak halım yok
burnum ve kulaklarım tamamen tıkalı dun gece agzım acık uyuyormusum
esler kotu gunlerde bellı olur dıye bosuna dememısler
sagolsun dun bana cok guzel baktı
sevdıgım seylerıde almıs
poset yapmıs bana ıcıne parada koymus para bırıktırıyorum dıye
bakalım bu aksam ne getırıcek bos gelırse cok bozulurum hemen alıstım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?