Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bariş bende layd gaga elbiseyi cok beğendim ama giyecek yer olmadıgı için dokunmadım :)
maaş günüm yaklasıyor el atmak lazım buraya
bide siyah elbiseyi cok beğendim

al kız evde tocana giyersin :86:
hehehe ben elimi attım ama kolumu kurtaramadım
önce kemeri kaptım
sonra badi
sonra gömlek derken
en son etekle kapadım
ay battım bu ay HAYIR HASENAT BAĞIŞLARINIZ KABUL EDİLİR

daha 20 gün önce sağlam bi alışveriş yaptım 2 ay birşey almıycam dedim ama bu sitede cok güzel
inidirmle olanların fiyatlarıda cok uygun yeni sezon fiyatları zaten heryerde ucuk unutmazsam aksam yeni aldıklarımı cekim dolabımıza eklim

selayımm evet yusuf paşasağolsun erken kaldırdı yine beni bugün

barbişim öyle diyosan öyle olsun , ama bence iyisin
bu ardaa aldıkların şahaneeeee
iyi günlerde kullan canım
bende bi bakayım oraya

aybuşum bende unutmuşum yeni tilifonun hayırlı olsun

ay bugün biara bende en son aldıkalrımın fotosunu çekip koyayım yaw kıskandım

Son düzenleme:
off hem de nasıl
gerçi ben bu ara pek bi istikrarlı ilerliyorum
aklımda 2 papi var
onlara odaklıyım sadece

benimde yaz icin hala eksiklerim var diger koydugum ayakkabilar vardi yaa ne o hirkaya neden ayakkabilara hicbirine elim kolum kalkmadi almaya bu derece uyuz davrandim yani varmi hala bilmiyorum :))

kızlar nasılsınız bende zayıfladım üzerime uyan hiçbir kıyafetim yok ne yapıcam ben bilmiyorum:26:

kızlar gecmısı okuyamadım tam ewe gıdınce okucam
kontesım o vıdeodakı cocuk benım cok yakın arkadasım alı
lısede aynı sınıftaydık cok yakındık herkes bızı cıkıyoruz sanırdı
cok komık cocuktur barbımde tanıyor aslında o cocugu dugunumdede vardı
herkes dansını sormustu gurur duydum arkadasımla bı anda

benimde yaz icin hala eksiklerim var diger koydugum ayakkabilar vardi yaa ne o hirkaya neden ayakkabilara hicbirine elim kolum kalkmadi almaya bu derece uyuz davrandim yani varmi hala bilmiyorum :))
demek ki gerçekten istememişsin bebişim onları
çok istesen hemen alırdın,çok çok da giyerdin
benim alalade aldıklarımla planlı aldıklarım çok farklı şeyler hissettiriyor , diyerekten de giyimlerle yaşadığım ruhani ilişkiyi gözler önüne seriyorum

kızlar nasılsınız bende zayıfladım üzerime uyan hiçbir kıyafetim yok ne yapıcam ben bilmiyorum:26:
yenilerini alcaksın

ahahahah
cidden çok komik yaa videolardan belli ediyor kendini
sabahtan beri ona gülüyorum

açlıktan ve çeviriden dellendiğim bir anda annem kısır-marul dolu bir tabakla odama girer ve beni havalara uçurturr

üstüne bir de takip ettiğim komedi dizisinin son bölümü download olur

bu mutluluğu 1 fincan çay eklemesi ile maksimuma ulaştırmak istiyorum

gel keyfim geell

kontesi öyle diyorsunda 30
31
29 28
beden kotum var şimdi 27 mi alıcam bir iki kilo alsan giyemezsin kilo alıp vermek çok kötü
birde ben resimde görmüşsündür kemikli yapım var 50 kiloyum ama öyle çok ince görünmüyorum

ay yine kısır dendi yaaa off nasıl canım istedi
neyseki yarın anneciğim yapcak bana bide annemlerde dogum günü kutlaması yapcakmısız
küçük kardeşim (10yaşında) bana elleriyle pasta yapcakmıs her ay dogum günüm olsa keske

kontescim annenin kıymetini bil
hemde kısır yapmış
benim için o günler mazide kalan acı bir hatıra kaldı annemi kaybedeli 9 sene oluyo

selam herkese
xzgim saol canım bakalım uğraşıyoruz bu olay beni çok sarstı internette okudum araştırdım düşündükçe moralim bozuluyor
kkontesim ben çalışıyordum ya o zaman sigortam vardı geçen gün ssk ya gittim annemle babamın sigortasına geçmek için fakat bu ülke ne yazıkki onu kaldırmış ancak evlenince kocamınkinden yararlanabilirmişim ailemden değil ne saçma bir uygulama ...
benim adım yarcım prolaktin hormonum çok yüksek çıktı canım 86.27 falan bunu düşürmek için jinekoloğum ilaç verdi...dostinex diye haftada 2 gün alıcam pazartesi ve perşembe günü bana kalsa hiç almak istemiyorum çok pis mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor psikolojim aşırı bozuldu sürekli ağlak haldeyim...
selayım sende ihmal etme cnm dr u falan ...
barbim aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan keşkem benimde kredi kartım olsa
biemcim çok derin şeyleri araştırmaya koyulmuşsun kolay gelsin..ama bizim topluma göre her sene kıyamet kopucak deniliyor hocalar falan allahın işine çok karışılıyor diyor
ayburcum dediğin gibi evet başım çok ağrıyor dün gece midem bulandı çok feci ve hala başım ağrıyor...bu arada gözünüz aydın bebişin odası geliyormuş ayrıca cep telin hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah...
gloxicim çok saol canım amin bencede allah herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…