- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.961
Benim adim yar canim hic duymamistim dedigin hastaligi canim ...((
Insallah seninde dedigin gibi hakkinda hayirlisini versin rabbim....
cıkolata canavarı senıı
tesekkur ederım canım
haberlerde duymustum erken menepozu engellıceklermıs
10 15 sene uzatabılceklermıs ne kadar dogru bılmıyorum ama
benim adım yarım şüphelenilen hastalığına baktım birazcık eklem ağrılarıyla ve iltihapla alakalı bir hastalık heralde inş yanılma payı vardır bide başka doktora git yeniden tahlil yaptır her şey çok güzel olcak inş ben sana özelden msj atarım sorunumuzu
ezgim ben de turuncu hiç sevmem
1-2 giysim vardır,tonunu beğenip aldığım
o kadar
Tüm dünyadan 230 cansız vücut, içi sıvı nitrojen dolu büyük metal silindirler içerisinde, eksi 196 derecede, tıbbın ilerleyip kendilerini yeniden dirilteceği günü bekliyor.
Türkiye’den ise 1 kişi var oda Güner Kurban.
o kadar
Tüm dünyadan 230 cansız vücut, içi sıvı nitrojen dolu büyük metal silindirler içerisinde, eksi 196 derecede, tıbbın ilerleyip kendilerini yeniden dirilteceği günü bekliyor.
vay beeeeeeee cok ılgınc :44:
Ben de öyle agizdan bi kac kere duymustum canim, ama ne oldugunu bilmiyordum. Mektup gelince arastirmaya basladim iste; baktim moralim iyice bozuluyor, biraktim okumayi... öyle birsey yokmus gibi davraniyorum... simdilik tabii; baska bir doktora gidinceye kadar yani... en kisa zamanda gitmeliyim, cünkü olur da hamile kalirsam özel igne tedavisi uygulaniyormus tromboz riski yüzünden...
Amiin canim; sagol...hakkimda hayirlisi olur insaallah...
Rica ederim canim. Insaallah öyle bir tedavi cikar... bugünlerde okumuyorum pek birsey, daha fazla bunalmiyim diye... ne var ne yok bilmiyorum anlayacagin su an...
Insaallah canim; evet, baska doktora daha gidip tahlil yaptirmak istiyorum. Annem duruma göre Türkiyede de iyi bir doktora gidelim diyor; belki oraya geldigimde bulabilirsem uzman bir doktor orda da giderim... insaallah dedigin gibi hersey cok güzel olur canim, hepimiz icin; sagol... mesajini bekliycem
Xzgim ben de istiyorum giyinme odasinin resimlerini
Kkontessim tebrikler canim; güzel bir is cikartmissin
o kadar
biemcik tamamdır bir daha oyuna girersem sana inşaat izni yolliyacağım...
xzgim babetler çok şıkmış iyi günerde giy canım...
barbim iş konusunda hakkında hayırlısı ne ise o olsun kalbin ve mantığın ne diyorsa onu yap canım...
selayım o zaman enişte kusura bakmasın arada sana versin laptopu ne oyunkolik çıktı enişte benimkine şikayet edelimde arasın enişteyi zynga oyun şirketinden aranıyorsunuz oyuna çok fazla dadandığınız için hakkınızda şikayet var diye hahahah
evde tek başına takılıyorum annemle babam dr kontrolüne gittiler babamın dikişleri alınacak sanırım...hemen gelseler bari artık eskisi gibi evde tek kalmayı sevmiyorumhatta annemle yatıyorum geceleri
annem babamın dr larına teşekkür çikolatası yaptırmış bende sandım ki babam için birisi getirdi çikolatayı geçmiş olsun diye gece açtım paketi yedim hahaha sabah annem çığlık çığlığa bağırıyor kim yedi diye dedim ben yedim bıktım senin midenden dedigitti tekrardan almaya
slm bgn sinirlerim daha iyi enerjik hissediyom kendimiaccık yürüyüş yapıp geldim
benim adım yarım şüphelenilen hastalığına baktım birazcık eklem ağrılarıyla ve iltihapla alakalı bir hastalık heralde inş yanılma payı vardır bide başka doktora git yeniden tahlil yaptır her şey çok güzel olcak inş ben sana özelden msj atarım sorunumuzu
tutim çikolataları indirmişin yine mideyerüya konusunu takma hayra yor mobilyacıları dövme fikri iyi gibi
selayım hus oyunkolik olmuş pcyi eline vermiyomuş selimcikte iphoneni zaptediyo arada kalmışınsenin gönlünün bizde olduğunu biliyoz zaten geceleri giremezsende
xzgim yeğenine ciciler almışın babetlerin çok güzel hayırlı olsun selayım gibi benimde aklıma feriha geldi annen kıyafetlerini veriyomuşyabenim annemde verirdi bay s nin eve hırsızmı girmiş lafına koptum bgn kendini temizliğe vermişin kolay gelsin
kontesim tulumu çok beğenmedimhem alsaymışın bide akkabı alman gerekiyodu boşuna masraf sen şu etiketleri duran kıyafetlerini hele bir gün yüzüne çıkar
logo seninde ciciler hayırlı olsun
barbim iş konun baya bir karışık ama ben konum değiştirmen taraftarıyım eğer sana + getirecekse kariyer açısından hakkından hayırlısı olsun
bm ütü yapcakmışın kolay gelsin gerçi şimdi arkidişinle oturuyosundur
handem bgn daha iyi olmuşsun sevindim iyileşmene
gloxim nerelerde güneşi gördü addaya gitti heralde
o kadar
Türkiye�den ise 1 kişi var oda Güner Kurban.
banyomu yaptım cıleklı dus jelımle cıleklı peelıngımı yaptım
çıleklı kremımı ve fısfısımı surdum
seker pembesı pıjamalarımı gıydım
sevdıgım ınsanları aradım sesını duydum smdıde kahvemı sıgaramı aldım buraya geldım
kendımı cok huzurlu hıssedıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?