Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kontes ben çuk beğendim bu tulumlarııı

ezgim h.g. babetler çok ciciymişşş

tutim bakman mümkünse git birdaha bak belki satılmamıştır etek :))

Kontesim vazgecmisin sevindim bebegim

Ezgim cok hos babetlerin gule gule giyin bebegim

Tutim bos yere masraf , selim onu da vermez bana

Ezgim sen boyle anlatinca feriha geldi aklima , annen bir feriha yaratmaya baslamis :))
begenmenıze cok sevındım fıstıklar
bebegım ben yorumumu yapmıstım zaten
ıyı dusun herseyı hayırlısı olsun bebegım

kızlar selam öğle arasındayız bi bakayım dedim
hastalığım geçti galiba artık tekrar dönmezse

barbim iş durumları karışmış heralde hangisi senin için iyiyse o olur inşallah canım

handemm

barbicim iş durumları karısık sanırım biraz ama
burdan cıkıp oraya girdiğinde en ufak bi olayda bile keşke cıkmasaydım diyeceksin
yada oraya girmeyip burda devam ettiğin zaman yine bi olayda keske cıksaydım en azından
orayı denerdim diyeceksin yani deneyip görmeden bilemezsin ama hangisin senin için uygunsa orayı seç risk alman gerekicek ama basaracagına inanıyorsan denemelisin

biemcik tamamdır bir daha oyuna girersem sana inşaat izni yolliyacağım...
xzgim babetler çok şıkmış iyi günerde giy canım...
barbim iş konusunda hakkında hayırlısı ne ise o olsun kalbin ve mantığın ne diyorsa onu yap canım...
selayım o zaman enişte kusura bakmasın arada sana versin laptopu ne oyunkolik çıktı enişte benimkine şikayet edelimde arasın enişteyi zynga oyun şirketinden aranıyorsunuz oyuna çok fazla dadandığınız için hakkınızda şikayet var diye hahahah

evde tek başına takılıyorum annemle babam dr kontrolüne gittiler babamın dikişleri alınacak sanırım...hemen gelseler bari artık eskisi gibi evde tek kalmayı sevmiyorum hatta annemle yatıyorum geceleri
annem babamın dr larına teşekkür çikolatası yaptırmış bende sandım ki babam için birisi getirdi çikolatayı geçmiş olsun diye gece açtım paketi yedim hahaha sabah annem çığlık çığlığa bağırıyor kim yedi diye dedim ben yedim bıktım senin midenden dedi gitti tekrardan almaya

Selam sekerler; 5 dk girip cikiyorum...

Amiin canim, sagol... düsünmemeye calisiyorum; sonucta hersey olacagina variyor. Herseyden önemli
olan sagligim... ben tedavisi olmayan hastaliktan bahsederken baska bi durumdan bahsetmistim canim; erken menepozun nedenleri arastirildigi icin Immunoloji`ye yollamislardi: eve gelen mektupta SLE (Lupus hastalig) riskim varmis... yani tam tani konulmadi henüz, ama kan sonuclarina göre bu hastaliktan süpheleniyorlar ve bu cok ciddi bir hastalik ve tedavisi de yok Baska bir doktora daha gitmek istiyorum; insaallah bir yanilma vardir...

Hani sevmiyorum degil, öyle arada bi bir yere gidince biraz yerim belki ama olmasa bi ömür aramam.
Bazilarinda mat duruyormus bitkisel boya canim, dogru... beyazlar gitmedi ki ben de gelsin Zaten
tamamen kapatmiyormus; hafif boya aliyor ve dikkat cekmiyor aralarda... bi kez daha boyiycam bakalim nasil olacak...
Lacivert tuluma bayildim ben; cok sIk...

Bay S
Babetlerin cok hos canim; güle güle giy...

Sagol tatlim; insaallah ikimiz icin de güzel sonuclar gelir... herseyin basi saglik ve bunu en cok etkileyen sey ise stres, üzüntü... bu yüzden fazla takmamaya, düsünmemeye, rahat olup ruhumuzu dinlendiren seylerle mesgul olmaya calismaliyiz canim... Rabbim yardimcimiz olsun...

Barbiem rahat ol canim; sonucta hersey olacagina variyor. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bence sen sadece yeni isin olma olasiligi yükseldikce korkmaya basliyorsun, yeni ortam, yeni is ve cevre... aslinda istedigin kesinlikle bu yeni is ama endiselerin bu istegini bastiriyor su an... korkma; yükselme sansini kullan kesinlikle... "no risk, no fun"

Son düzenleme:
Benim adim yar canim hic duymamistim dedigin hastaligi canim ... ((
Insallah seninde dedigin gibi hakkinda hayirlisini versin rabbim....

Ezgim ne alemdesin topladinmi birazcik ???

Tutim zynganin her oyunu bagimlilik yapiyor benimkinde , arasin arasin ii fikir

cıkolata canavarı senıı
tesekkur ederım canım
haberlerde duymustum erken menepozu engellıceklermıs
10 15 sene uzatabılceklermıs ne kadar dogru bılmıyorum ama

kuzucummm yavas yavas toparlanıyor ıste
toparlayan ben arkasından yıne dagıtan ben
ah bu bennnn

Denizin tuzu yerlerde
Senin yüzün ellerde
Bakma bana şimdi öyle
dargınım sana
Bakma bana şimdi öyle
dargınım sana

Döktün su elime
Koydun el yerine
Düştüm el diline
Başka başka yerlerde ayrıyım sana
Şimdi başka yerlerde ayrıyım sana

Yalnızca yıllar mıydı geçen bizden
Yalnızca gözyaşı mı?
Yalnızca yalan mıydı söylediklerin
Dargınım sana...

Bilmem yerini yurdunu
Bulamam yolunu
Bilmem yerini yurdunu
Soramam yolunu

Son düzenleme:
slm bgn sinirlerim daha iyi enerjik hissediyom kendimiaccık yürüyüş yapıp geldim

benim adım yarım şüphelenilen hastalığına baktım birazcık eklem ağrılarıyla ve iltihapla alakalı bir hastalık heralde inş yanılma payı vardır bide başka doktora git yeniden tahlil yaptır her şey çok güzel olcak inş ben sana özelden msj atarım sorunumuzu

tutim çikolataları indirmişin yine mideyerüya konusunu takma hayra yor mobilyacıları dövme fikri iyi gibi

selayım hus oyunkolik olmuş pcyi eline vermiyomuş selimcikte iphoneni zaptediyo arada kalmışınsenin gönlünün bizde olduğunu biliyoz zaten geceleri giremezsende

xzgim yeğenine ciciler almışın babetlerin çok güzel hayırlı olsun selayım gibi benimde aklıma feriha geldi annen kıyafetlerini veriyomuşyabenim annemde verirdibay s nin eve hırsızmı girmiş lafına koptumbgn kendini temizliğe vermişin kolay gelsin

kontesim tulumu çok beğenmedim hem alsaymışın bide akkabı alman gerekiyodu boşuna masraf sen şu etiketleri duran kıyafetlerini hele bir gün yüzüne çıkar

logo seninde ciciler hayırlı olsun

barbim iş konun baya bir karışık ama ben konum değiştirmen taraftarıyım eğer sana + getirecekse kariyer açısından hakkından hayırlısı olsun

bm ütü yapcakmışın kolay gelsin gerçi şimdi arkidişinle oturuyosundur

handem bgn daha iyi olmuşsun sevindim iyileşmene
gloxim nerelerde güneşi gördü addaya gitti heralde

mrb kızlar...
bu aralar günlerim bereketsiz nedense...
erken kalkmama rağmen bu saate kadar evde bişeylerle uğraşıyorum.oturuyorum bi bakıyorum saat 4 olmuş :44:

günaydınlar efenimmmm

yapmammı tatlım siz yeterki gelin

canıımmm

daha ne kadar uzun olcak canım..boyumuz aynı gibi ama 15 kilo var aramızda
maşşallah canım ya fıstık gibisin

ben siyahcıyım.siyah çok hoşuma gitti,ama o kızın üstünde...
kendimde hayal bile edemiyorum

laciverti alsam giymem ki ayakkabısı bilmem neyi hiç uyduramam:18:
ama anlamıyo işte,siyahı göstermiyor diyo
bi de cesaret edemiyorum,üst bacaklar kalın olduğundan

benimde üst bacaklarım kalın yaa... :96:

Kontesim vazgecmisin sevindim bebegim

Ezgim cok hos babetlerin gule gule giyin bebegim

Tutim bos yere masraf , selim onu da vermez bana

Ezgim sen boyle anlatinca feriha geldi aklima , annen bir feriha yaratmaya baslamis :))

benimde aklıma o geldi...
hatta geçen gün çöpü koyuyodum kapıya,eski dergiler vardı evde,onlarıda poşetin yanına koydum,sonra da gülesim geldi

valla canım çalışma durumum hiç olmadı,o yüzden bu söylediklerin öyle yabancı geliyo ki bana...
ama genel olarak düşüncem şudur;
eğer bi meslek sahibi olsaydım,kesinlikle ilerlemek,kendimi geliştirmek isterdim...
zahmetsiz rahmet olmaz diye bi söz vardır...
istenilen yerlere gelebilmek için biraz zorluk çekmek gerekiyo sanırım :97:
ama eninde sonunda buna sen karar vericeksin tabi,iyi düşün ki sonradan pişman olmayasın canım...
hayırlısı olsun

hala gıyınme odasını topluyorum cıldıracagımm

kolay gelsin tatlım

çikolata canavarı

yok canım yaa evdeyim
ohh ne güzel,yürüyüş iyi gelmiştir...
ben de bütün camları açtım,ev mis gibi havalandı

slm kızlar. bn bu topiğin sessiz takipçisiyim. çok seviyorum bu topiği. dün barbieveken in bulduğu alışveriş sitesinde bi elbise gördüm. aynısınnın siyah renklisini trendden almıştım. hatta barbie ve kontesstede vardı. ama bu sitede elbsenin önü yer deiştirmiş.işte aşağıda

buda trenddki foto

henüz elbise gelmedi. hangisi doğru acep? yoksa iki türlü mü kullanılıyor?

pelin bence foto yanlış konmuştur diğer yüzünün ön olması çok komik duruyor:90: yaka oyuğuna filan baksana mümkün değil yanii
benim adım yar,canım lupus hastalığını duymuştum ben.tam ayrıntısını bilmiyorum ama house md dizisinde yer verilmişti
barbim iş konularında tecrübem sıfır, o yüzden hayırlısını dilemekten başka sözüm olamıyor ne yazık ki tatlım
ezgim bi ara giyinme odanı görmek istiyorum,benim için kareler misin bebiğimm

ben de şimdi okuldan geldim, çevrimi beğendi hoca
bu kadarını beklemiyordum senden dedi
final notu olarak yansıtacakmış
mutlu oldum

Son düzenleme:

fotoyu yanlış koymamışlar. mankene ters giydirmişler. baksana normalde önü olması gerken yerde mankenin kalçaları belli oluyo. normalde arkası olması gereken yerde de mankenin göğüsleri belli. manken ters giymiş elbiseyi. çok saçma deil mi ya. bu resme bakıp alan elbiseyi öyle mi kullancak.

ayburumm bende usengeclıgımden kurtulsamda cıksam dısarıya
tesekkur ederım canım annem sagolsun herseyı verır sormaz etmez
gloksıcım zaman nankor hemencecık gecıyor zaten
kontesım bı ozellıgı yokkı dolaplar var ama sen ıste cekerım

banami yazdin bu sarkiyi üzerime alindim askim melegim
aa cok güzel tebrik ederim canim seni güzel is cikardigin icin
dogru olani canli mankenin giyindigi gibi olmasi gerekiyor yani manken dogru giyinmis .. sirf elbise resmi olanlar ters duruyor ..öyle degilmi ???

ben gördüm ben gördüm o odayi oturdum yerlerinde

ayburum bebegim gezip enerji toplaman cok iyi bebek icinde cok iyi olur
hem hergün yürüyüs dogumu kolaylastiriyor diyorlar

gloxim güzel sözlerin icin cok tesekkür ederim canim ama bence ama sende fazla durmuyor kilolar .. ben senin kilonda olsam cok orantisiz kilo aldigim icin cok farkli gösterirdim inan

selayhus evt cnm manken derken cansız mankene ders giydirmişler. doğrusu 2. foto yani.

selayımm ben sana daha guzel ask sarkıları yollarım
tamamdır kontesım en yakın zamanda cekıyorum resmını sana gonderıyorum :92::92:
bende yemek yapıyorum smdı kafamdan uydurmasyon bısıler
umarım guzel olur

Yarın açılacak butikler :

Jessica Simpson & Kensie Girl ,

Banana Republic ,

Hugo Boss ,

Beverly Hills Polo Club & Best Club ,

Blast ,

[Tasarım]Zeynep Duygulu ,

Reeder ,

Diesel & Giorgio Armani & YSL & More ,

Tusso ,

Be Casual ,

Cybelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…