- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.941
valla unuttuk o korkuyu al al dolaba koy şimdi hemde saklamadan
teşekkür ederim selaycım benimde bitane varıd onunda paçaları tuhaf olmustu
bide bunun renginde cok beğenmiştim aldım gitti
teşekkür ederim canımm
yaa o huy benim ablamda vardı bekarken arkadasına verirdi deli oluyordum
cok cici cok sık canım güle güle kullan
kardeşimde hdiye olarak h&m den ayakkabı almıs bana converse tarzı babet aksam gideyimde alayım
kontes ben çuk beğendim bu tulumlarııı
ezgim h.g.babetler çok ciciymişşş
tutim bakman mümkünse git birdaha bak belki satılmamıştır etek :))
begenmenıze cok sevındım fıstıklarKontesim vazgecmisin sevindim bebegim
Ezgim cok hos babetlerin gule gule giyin bebegim
Tutim bos yere masraf , selim onu da vermez bana
Ezgim sen boyle anlatinca feriha geldi aklima, annen bir feriha yaratmaya baslamis :))
bebegım ben yorumumu yapmıstım zatenKızlar geçmişe bakıyım dedim, hemen iş koydular önüme, sabahtan toplantıya gittim burayı boş bıraktımya
toplantı yapıldı binamız tanıtıldı.. oranın baş müdürle yine herkes tek tek görüştü , kişilerin yapacakları işi pozisyonları falan söylüyordu başmüdür ama bana sıra gelmediyine 3ten sonraya kaldı işim bu konuda biraz lakayt bir müdür ama madem bu kadar kişiyi buraya topladın bugün görüşme yapacaktın işini gücünü ona göre ayarla, sonuçta benim halihazırda çalıştığım başka bir işim var ha dedim mi oradan izin alamıyorumki hala oranın personeliyim nihayetinde
yerime döndüm amire söyledim.. beni göndermek istemediğini söyledi. ben göndermek istemiyorum bizim müdürde göndermez anlamında bir imada bulunduoradan sana ne dendi dedi ?
bende bu iş görüşmesine yerleşik bir işi olan personelleri çağırırken bulunduğumuz bölümün müdürlerinin size tepkisi olmuyormu diye başmüdüre sorduğumu ,başmüdüründe sizin müdürlerinizin bize tepki verme gibi bir lüksü olamaz dediğini söyledim :82: bunu söyledikten sonra biraz geri vites yaptı(tırstı ) o zaman hakkında hayırlısı olsun dedi.
bakalımm neler olacak bitecek sudan çıkmış balık gibiyim
yerleşik düzeni bozmak çok zor
birde mesai saatlerim düzensiz olacak , sonuçta sürekli aktif olunması gereken bir iş
korkmuyorda değilim hani :18:
vazmıgeçsem :26:
ama bu bulunduğum yerdede kendimi geliştirme şansım yok :26:
sonra diğer yandan amannn napcan kendini geliştrmeyi salla başı al maaşı diyorum
çook karışığım
kızlar selam öğle arasındayız bi bakayım dedim
hastalığım geçti galiba artık tekrar dönmezse
barbim iş durumları karışmış heralde hangisi senin için iyiyse o olur inşallah canım
günaydinlar yavrukuslar,
her aksam ayni sorunu yasiyorum denebilir hus laptopu vermiyor
ayfonuda elime aldimmi selim kapiyor birde is güc eklenince artik aksamlari kk benim icin hayal oluyor...
tanricamla bundan 2 ay önce burda yazismistik merak ettim yeni birseylermi yazmis günlüge cok severim kendisini güzel yürekli insandir...
benim adim yar tesekkür ederim canim yorumuna , insanin sevdiklerinden olunca hediyeler daha bir cok seviniyor giyinirken
doktor tamamiyle hayir dememis ama canim bir ümit var allahim insallah yavrunu kucagina almani nasip eder..
ezgim güldürdün beni bebegim utanmaya devam ediyorum demis yaa
tutim puzzle in icinde kaybolma sakin bitanemhemen bitir hemen hemen ve aramiza dön biran önce ben seni cok özlüyorum ,
ayburum günaydin bebegim bugun daha iyisndir umarim
barbim yavrusum is görüsmen ne oldu sabahtan beri aklimdasin insallah olmustur hersey istedigin gibi
en iyisine laiksin güzel yüreklim...
biemcik, gloxim günaydin sizlerede güzeller
evet gloxim 49 kg yum ama boyumda cok uzun degil 1.68 veya 1.69 heralde :))
logocuk sanada günaydin..
kontescim bebegim nerdesin kayipsin alisveris bataginami saplandin yine kurtarayimmi seni
gecekusum niye ugramiyorsun fistigim....
ezgim babi beğendi mi saatiniii
benim adım yar, oh my godd kısır sevmeyen tek insansın bildiğim
bitkisel boyadan annem de memnun olmadı,hemen beyazlar geldi + çok mat durdubiem ev işlerinde kolay gelee
selayım bugün çok uyumuşum,ondan geciktim.sabah güzel bi tulum beğendim vero butiğinde ama 70 tl diyor gıcıkkk
logo usb kablosu ile atabilirsin
herkeslere günaydınnn
gunaydın kızlarr
selayım hadı be ordan boyun gayet ıyı cok uzun olup napıcaksın ıdeal boydasın(kıskanc smıle)
kontesım ya bende tulum ıstıyorum altına topukluyla cok ama cok sık olur dıımı :26:
lacıvert rengıde bence guzel bebegım altına pudra rengı ayakkabı gıysen cok guzel olmazmı
ama sen yınede ıcınden gecenı al sıyah ıstıyorsan sıyah rengıde cok sık cunku
logocum smdı bakıyorum pembe dolaba
gıyınme odasını bır gorsenız ewe hırsız gırmıs sanırsınız
dun aksam s ewe geldıgınde aradı benı ewe hırsızmı gırdı herseyı dokmus asagıya dıye sordu
bugun kendımı toplamaya adıyorum
herkese günaydınlarr
bu aralar erken kalkıyorum nedense:44: kahvaltımı ettim size bakayım dedim...
selayım enişteye söyle sana laptop alsın küçüklerden madem laptopu vermiyorşeyyyy bende seni çok özlüyorum
xzgim o konuda haklısın kız çocuklar için evet çok tatlı kıyafetler var hele ki zarada aman allahım benim bile giyesim geliyor...yeğeninin doğum günü kutlu olsun allah uzun ömürler versin canım...
barbim bende o siteden bişeyler almak istiyorum ama ilk defa alacağım için tedirginim dediğin gibi alacağım bir ürünün sadece üstündeki fiyattan ödeme yapıp artı birde 5 tl kargo ücreti vercem dimi öyleyse süper kendi adresimi yazacağım birde korkuyorum nedense dolandırılmaktan falan
kkontescim bugün dersemi gitti acaba trendyol trendine mi takıldı yoksam
ayburum nevresim takımını dışardan diktir bencede cnm senin için daha iyi olur hem daha orjinal olur bencee bu kadar sıkıntı yapma bebem olmadı kk ca toplanıp gider döveriz mobilyacıları
biemcim doğru ya hakket keşke alsaydım ya o eteği deseni ve rengi süperdi parmak arası sandaletlerle süper dururdu ah ah geçti borun pazarı
benim adım yarcım sende içini ferah tut canım dediklerinde o kadar haklısın ki pozitif olmak gerek ben aslında herşeye pozitif bakardım çocukluğumdan beri hiç bişeyi takmazdım sallardım olacağına bırakırdım ama yaşımdanmıdır nedir bazen artık çok tedirginleştim hep kafamda acabalarım oldu buda beni negatfileştirdi...
sendende ricam sakın çok düşünme kafanda kurma en büyük düşman insan vücuduna strestmiş...ben inanıyorum ki senin sonuçlar temiz çıkacak canım....logocum haklısın cnm rüya alemine fazla takılmazdım ama takvim yaprağı rüyamda öyle baskın gözüktü kü rüyamda tırstım o günden hayra yorayım hayrolsun inşallah...bu arada aldıklarını güle güle kullan canım...
kuşkam,handem,gelmemişşşşş:44:
biemcik tamamdır bir daha oyuna girersem sana inşaat izni yolliyacağım...
xzgim babetler çok şıkmış iyi günerde giy canım...
barbim iş konusunda hakkında hayırlısı ne ise o olsun kalbin ve mantığın ne diyorsa onu yap canım...
selayım o zaman enişte kusura bakmasın arada sana versin laptopu ne oyunkolik çıktı enişte benimkine şikayet edelimde arasın enişteyi zynga oyun şirketinden aranıyorsunuz oyuna çok fazla dadandığınız için hakkınızda şikayet var diye hahahah
evde tek başına takılıyorum annemle babam dr kontrolüne gittiler babamın dikişleri alınacak sanırım...hemen gelseler bari artık eskisi gibi evde tek kalmayı sevmiyorumhatta annemle yatıyorum geceleri
annem babamın dr larına teşekkür çikolatası yaptırmış bende sandım ki babam için birisi getirdi çikolatayı geçmiş olsun diye gece açtım paketi yedim hahaha sabah annem çığlık çığlığa bağırıyor kim yedi diye dedim ben yedim bıktım senin midenden dedigitti tekrardan almaya
tesekkur ederım canımSelam sekerler; 5 dk girip cikiyorum...
Amiin canim, sagol... düsünmemeye calisiyorum; sonucta hersey olacagina variyor. Herseyden önemli
olan sagligim... ben tedavisi olmayan hastaliktan bahsederken baska bi durumdan bahsetmistim canim; erken menepozun nedenleri arastirildigi icin Immunoloji`ye yollamislardi: eve gelen mektupta SLE (Lupus hastalig) riskim varmis... yani tam tani konulmadi henüz, ama kan sonuclarina göre bu hastaliktan süpheleniyorlar ve bu cok ciddi bir hastalik ve tedavisi de yokBaska bir doktora daha gitmek istiyorum; insaallah bir yanilma vardir...
Hani sevmiyorum degil, öyle arada bi bir yere gidince biraz yerim belki ama olmasa bi ömür aramam.
Bazilarinda mat duruyormus bitkisel boya canim, dogru... beyazlar gitmedi ki ben de gelsinZaten
tamamen kapatmiyormus; hafif boya aliyor ve dikkat cekmiyor aralarda... bi kez daha boyiycam bakalim nasil olacak...
Lacivert tuluma bayildim ben; cok sIk...
Bay S
Babetlerin cok hos canim; güle güle giy...
Sagol tatlim; insaallah ikimiz icin de güzel sonuclar gelir... herseyin basi saglik ve bunu en cok etkileyen sey ise stres, üzüntü... bu yüzden fazla takmamaya, düsünmemeye, rahat olup ruhumuzu dinlendiren seylerle mesgul olmaya calismaliyiz canim... Rabbim yardimcimiz olsun...
Barbiem rahat ol canim; sonucta hersey olacagina variyor. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bence sen sadece yeni isin olma olasiligi yükseldikce korkmaya basliyorsun, yeni ortam, yeni is ve cevre... aslinda istedigin kesinlikle bu yeni is ama endiselerin bu istegini bastiriyor su an... korkma; yükselme sansini kullan kesinlikle... "no risk, no fun"
Benim adim yar canim hic duymamistim dedigin hastaligi canim ...((
Insallah seninde dedigin gibi hakkinda hayirlisini versin rabbim....
Ezgim ne alemdesin topladinmi birazcik ???
Tutim zynganin her oyunu bagimlilik yapiyor benimkinde, arasin arasin ii fikir
günaydınlar efenimmmm
yapmammı tatlım siz yeterki gelin
günaydinlar yavrukuslar,
her aksam ayni sorunu yasiyorum denebilir hus laptopu vermiyor
ayfonuda elime aldimmi selim kapiyor birde is güc eklenince artik aksamlari kk benim icin hayal oluyor...
biemcik, gloxim günaydin sizlerede güzeller
evet gloxim 49 kg yum ama boyumda cok uzun degil 1.68 veya 1.69 heralde :))
50-70 arası değişiyorlar selayım
baksana bi nasıl?
lacivertini beğendi annem ama ondan kalmamış
kaldı ki car car söyleniyor şuan asabımı bozdu
Eki Görüntüle 165984 Eki Görüntüle 165985 Eki Görüntüle 165986
laciverti alsam giymem ki ayakkabısı bilmem neyi hiç uyduramam:18:
ama anlamıyo işte,siyahı göstermiyor diyo
bi de cesaret edemiyorum,üst bacaklar kalın olduğundan
Kontesim vazgecmisin sevindim bebegim
Ezgim cok hos babetlerin gule gule giyin bebegim
Tutim bos yere masraf , selim onu da vermez bana
Ezgim sen boyle anlatinca feriha geldi aklima, annen bir feriha yaratmaya baslamis :))
Kızlar geçmişe bakıyım dedim, hemen iş koydular önüme, sabahtan toplantıya gittim burayı boş bıraktımya
toplantı yapıldı binamız tanıtıldı.. oranın baş müdürle yine herkes tek tek görüştü , kişilerin yapacakları işi pozisyonları falan söylüyordu başmüdür ama bana sıra gelmediyine 3ten sonraya kaldı işim bu konuda biraz lakayt bir müdür ama madem bu kadar kişiyi buraya topladın bugün görüşme yapacaktın işini gücünü ona göre ayarla, sonuçta benim halihazırda çalıştığım başka bir işim var ha dedim mi oradan izin alamıyorumki hala oranın personeliyim nihayetinde
yerime döndüm amire söyledim.. beni göndermek istemediğini söyledi. ben göndermek istemiyorum bizim müdürde göndermez anlamında bir imada bulunduoradan sana ne dendi dedi ?
bende bu iş görüşmesine yerleşik bir işi olan personelleri çağırırken bulunduğumuz bölümün müdürlerinin size tepkisi olmuyormu diye başmüdüre sorduğumu ,başmüdüründe sizin müdürlerinizin bize tepki verme gibi bir lüksü olamaz dediğini söyledim :82: bunu söyledikten sonra biraz geri vites yaptı(tırstı ) o zaman hakkında hayırlısı olsun dedi.
bakalımm neler olacak bitecek sudan çıkmış balık gibiyim
yerleşik düzeni bozmak çok zor
birde mesai saatlerim düzensiz olacak , sonuçta sürekli aktif olunması gereken bir iş
korkmuyorda değilim hani :18:
vazmıgeçsem :26:
ama bu bulunduğum yerdede kendimi geliştirme şansım yok :26:
sonra diğer yandan amannn napcan kendini geliştrmeyi salla başı al maaşı diyorum
çook karışığım
hala gıyınme odasını topluyorum cıldıracagımm
biemcik tamamdır bir daha oyuna girersem sana inşaat izni yolliyacağım...
xzgim babetler çok şıkmış iyi günerde giy canım...
barbim iş konusunda hakkında hayırlısı ne ise o olsun kalbin ve mantığın ne diyorsa onu yap canım...
selayım o zaman enişte kusura bakmasın arada sana versin laptopu ne oyunkolik çıktı enişte benimkine şikayet edelimde arasın enişteyi zynga oyun şirketinden aranıyorsunuz oyuna çok fazla dadandığınız için hakkınızda şikayet var diye hahahah
evde tek başına takılıyorum annemle babam dr kontrolüne gittiler babamın dikişleri alınacak sanırım...hemen gelseler bari artık eskisi gibi evde tek kalmayı sevmiyorumhatta annemle yatıyorum geceleri
annem babamın dr larına teşekkür çikolatası yaptırmış bende sandım ki babam için birisi getirdi çikolatayı geçmiş olsun diye gece açtım paketi yedim hahaha sabah annem çığlık çığlığa bağırıyor kim yedi diye dedim ben yedim bıktım senin midenden dedigitti tekrardan almaya
slm bgn sinirlerim daha iyi enerjik hissediyom kendimiaccık yürüyüş yapıp geldim
benim adım yarım şüphelenilen hastalığına baktım birazcık eklem ağrılarıyla ve iltihapla alakalı bir hastalık heralde inş yanılma payı vardır bide başka doktora git yeniden tahlil yaptır her şey çok güzel olcak inş ben sana özelden msj atarım sorunumuzu
tutim çikolataları indirmişin yine mideyerüya konusunu takma hayra yor mobilyacıları dövme fikri iyi gibi
selayım hus oyunkolik olmuş pcyi eline vermiyomuş selimcikte iphoneni zaptediyo arada kalmışınsenin gönlünün bizde olduğunu biliyoz zaten geceleri giremezsende
xzgim yeğenine ciciler almışın babetlerin çok güzel hayırlı olsun selayım gibi benimde aklıma feriha geldi annen kıyafetlerini veriyomuşyabenim annemde verirdi bay s nin eve hırsızmı girmiş lafına koptum bgn kendini temizliğe vermişin kolay gelsin
kontesim tulumu çok beğenmedimhem alsaymışın bide akkabı alman gerekiyodu boşuna masraf sen şu etiketleri duran kıyafetlerini hele bir gün yüzüne çıkar
logo seninde ciciler hayırlı olsun
barbim iş konun baya bir karışık ama ben konum değiştirmen taraftarıyım eğer sana + getirecekse kariyer açısından hakkından hayırlısı olsun
bm ütü yapcakmışın kolay gelsin gerçi şimdi arkidişinle oturuyosundur
handem bgn daha iyi olmuşsun sevindim iyileşmene
gloxim nerelerde güneşi gördü addaya gitti heralde
pelin bence foto yanlış konmuştur diğer yüzünün ön olması çok komik duruyor:90: yaka oyuğuna filan baksana mümkün değil yanii
benim adım yar,canım lupus hastalığını duymuştum ben.tam ayrıntısını bilmiyorum ama house md dizisinde yer verilmişti
barbim iş konularında tecrübem sıfır, o yüzden hayırlısını dilemekten başka sözüm olamıyor ne yazık ki tatlım
ezgim bi ara giyinme odanı görmek istiyorum,benim için kareler misin bebiğimm
ben de şimdi okuldan geldim, çevrimi beğendi hoca
bu kadarını beklemiyordum senden dedi
final notu olarak yansıtacakmış
mutlu oldum
banami yazdin bu sarkiyi üzerime alindim
Denizin tuzu yerlerde
Senin yüzün ellerde
Bakma bana şimdi öyle
dargınım sana
Bakma bana şimdi öyle
dargınım sana
Döktün su elime
Koydun el yerine
Düştüm el diline
Başka başka yerlerde ayrıyım sana
Şimdi başka yerlerde ayrıyım sana
Yalnızca yıllar mıydı geçen bizden
Yalnızca gözyaşı mı?
Yalnızca yalan mıydı söylediklerin
Dargınım sana...
Bilmem yerini yurdunu
Bulamam yolunu
Bilmem yerini yurdunu
Soramam yolunu
aa cok güzel tebrik ederim canim seni güzel is cikardigin icinpelin bence foto yanlış konmuştur diğer yüzünün ön olması çok komik duruyor:90: yaka oyuğuna filan baksana mümkün değil yanii
benim adım yar,canım lupus hastalığını duymuştum ben.tam ayrıntısını bilmiyorum ama house md dizisinde yer verilmişti
barbim iş konularında tecrübem sıfır, o yüzden hayırlısını dilemekten başka sözüm olamıyor ne yazık ki tatlım
ezgim bi ara giyinme odanı görmek istiyorum,benim için kareler misin bebiğimm
ben de şimdi okuldan geldim, çevrimi beğendi hoca
bu kadarını beklemiyordum senden dedi
final notu olarak yansıtacakmış
mutlu oldum
dogru olani canli mankenin giyindigi gibi olmasi gerekiyor yani manken dogru giyinmis .. sirf elbise resmi olanlar ters duruyor ..öyle degilmi ???slm kızlar. bn bu topiğin sessiz takipçisiyim. çok seviyorum bu topiği. dün barbieveken in bulduğu alışveriş sitesinde bi elbise gördüm. aynısınnın siyah renklisini trendden almıştım. hatta barbie ve kontesstede vardı. ama bu sitede elbsenin önü yer deiştirmiş.işte aşağıda
Eki Görüntüle 166229
buda trenddki foto Eki Görüntüle 166230
henüz elbise gelmedi. hangisi doğru acep? yoksa iki türlü mü kullanılıyor?
ayburumm bende usengeclıgımden kurtulsamda cıksam dısarıya
tesekkur ederım canım annem sagolsun herseyı verır sormaz etmez
gloksıcım zaman nankor hemencecık gecıyor zaten
kontesım bı ozellıgı yokkı dolaplar var ama sen ıste cekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?