- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.921
ben de onu beğendim logo ama almayacağım sanırım
daha hiç kullanmadığım etiketi burnunda kıyafetlerim var
haliyle annem dellendi
off aslında siyah rugan topuklularımla mükemmel olurduuuuuu:84:
ewet kontesım tam sıyah degılezgim pudra renk ayakkabım yok
bi de onu eklemeyeyim listeme
gerçi dğrini de ısrarla koyu kahve görüyorum
black pearl diyor rengine
has siyah değl sanki?
ewet cok begendı tam kavustu saatıne taktı sonra benı bırakmaya geldı yaKontesim ben tulumlari genel olarak sevmiyorum bebegim yaa , insanin bol oldugu halde her yerini belli ediyorlar ,
Laciyi alirsan pudra ayakkabi pembe ayakkabi canta toz pembe yani olur bebis ...
Logocum diger tarafa yazmadim yorum , kiyafetler cook cici , bol kotun cok hos bende alacagim , bitane var benim ama pacalari tiftimis , hepsini ii gunlerde kullan
Ezgim bebegim asagida gordum seni , baban begendimi bebegim saati sevinmistir amcacim
Babetinide goster gosterr
Ezgim enistemin lafina kahkaha attim
istiyorum ama anne korkusundan alamıyorum çelişkisi canım o
evlenince unuttunuz tabi siz bu duyguyu
selaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bi el atıver bana:96:
teşekkür ederim selaycım benimde bitane varıd onunda paçaları tuhaf olmustuKontesim ben tulumlari genel olarak sevmiyorum bebegim yaa , insanin bol oldugu halde her yerini belli ediyorlar ,
Laciyi alirsan pudra ayakkabi pembe ayakkabi canta toz pembe yani olur bebis ...
Logocum diger tarafa yazmadim yorum , kiyafetler cook cici , bol kotun cok hos bende alacagim , bitane var benim ama pacalari tiftimis , hepsini ii gunlerde kullan
Ezgim bebegim asagida gordum seni , baban begendimi bebegim saati sevinmistir amcacim
Babetinide goster gosterr
herkese günaydınlarr
bu aralar erken kalkıyorum nedense:44: kahvaltımı ettim size bakayım dedim...
selayım enişteye söyle sana laptop alsın küçüklerden madem laptopu vermiyorşeyyyy bende seni çok özlüyorum
xzgim o konuda haklısın kız çocuklar için evet çok tatlı kıyafetler var hele ki zarada aman allahım benim bile giyesim geliyor...yeğeninin doğum günü kutlu olsun allah uzun ömürler versin canım...
barbim bende o siteden bişeyler almak istiyorum ama ilk defa alacağım için tedirginim dediğin gibi alacağım bir ürünün sadece üstündeki fiyattan ödeme yapıp artı birde 5 tl kargo ücreti vercem dimi öyleyse süper kendi adresimi yazacağım birde korkuyorum nedense dolandırılmaktan falan
kkontescim bugün dersemi gitti acaba trendyol trendine mi takıldı yoksam
ayburum nevresim takımını dışardan diktir bencede cnm senin için daha iyi olur hem daha orjinal olur bencee bu kadar sıkıntı yapma bebem olmadı kk ca toplanıp gider döveriz mobilyacıları
biemcim doğru ya hakket keşke alsaydım ya o eteği deseni ve rengi süperdi parmak arası sandaletlerle süper dururdu ah ah geçti borun pazarı
benim adım yarcım sende içini ferah tut canım dediklerinde o kadar haklısın ki pozitif olmak gerek ben aslında herşeye pozitif bakardım çocukluğumdan beri hiç bişeyi takmazdım sallardım olacağına bırakırdım ama yaşımdanmıdır nedir bazen artık çok tedirginleştim hep kafamda acabalarım oldu buda beni negatfileştirdi...
sendende ricam sakın çok düşünme kafanda kurma en büyük düşman insan vücuduna strestmiş...ben inanıyorum ki senin sonuçlar temiz çıkacak canım....
logocum haklısın cnm rüya alemine fazla takılmazdım ama takvim yaprağı rüyamda öyle baskın gözüktü kü rüyamda tırstım o günden hayra yorayım hayrolsun inşallah...bu arada aldıklarını güle güle kullan canım...
kuşkam,handem,gelmemişşşşş:44:
ewet kontesım tam sıyah degıl
almamaya karar vermıssın tulum bıraz rısklı bı kıyafet ustunde gordugunu alırsın ozaman
ewet cok begendı tam kavustu saatıne taktı sonra benı bırakmaya geldı ya
otururken dedı oglum sunun tarıhını ayarla
bızımkısıde ayarlarken calısan saatı bozdu
suan saat bende tamıre gıdıcek yada magazasına goturcem garantısı var
babetlerımıde cekıp ekleyeyım sonra ısıme koyulcam
annem ya herseyımı vermıs bı cızmem vardı koyu kahve kısa cızme yuvarlak burun cok cıcı topugu erımıstı uzun zamandır duruyordu dun dedım yaptıralım megerse vermıs
kaban almıstı bana rengını degıstırcektım bı baktım bızım apartman gorevlısının kızının ustunde
herseyımı hıc sormadan verıyor cok sınırlenıyorum
aha ben hem guldum hem utandım cok fena durumda ew cunku oda sasırmıs :76:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Kızlar geçmişe bakıyım dedim, hemen iş koydular önüme, sabahtan toplantıya gittim burayı boş bıraktımya
toplantı yapıldı binamız tanıtıldı.. oranın baş müdürle yine herkes tek tek görüştü , kişilerin yapacakları işi pozisyonları falan söylüyordu başmüdür ama bana sıra gelmediyine 3ten sonraya kaldı işim bu konuda biraz lakayt bir müdür ama madem bu kadar kişiyi buraya topladın bugün görüşme yapacaktın işini gücünü ona göre ayarla, sonuçta benim halihazırda çalıştığım başka bir işim var ha dedim mi oradan izin alamıyorumki hala oranın personeliyim nihayetinde
yerime döndüm amire söyledim.. beni göndermek istemediğini söyledi. ben göndermek istemiyorum bizim müdürde göndermez anlamında bir imada bulunduoradan sana ne dendi dedi ?
bende bu iş görüşmesine yerleşik bir işi olan personelleri çağırırken bulunduğumuz bölümün müdürlerinin size tepkisi olmuyormu diye başmüdüre sorduğumu ,başmüdüründe sizin müdürlerinizin bize tepki verme gibi bir lüksü olamaz dediğini söyledim :82: bunu söyledikten sonra biraz geri vites yaptı(tırstı ) o zaman hakkında hayırlısı olsun dedi.
bakalımm neler olacak bitecek sudan çıkmış balık gibiyim
yerleşik düzeni bozmak çok zor
birde mesai saatlerim düzensiz olacak , sonuçta sürekli aktif olunması gereken bir iş
korkmuyorda değilim hani :18:
vazmıgeçsem :26:
ama bu bulunduğum yerdede kendimi geliştirme şansım yok :26:
sonra diğer yandan amannn napcan kendini geliştrmeyi salla başı al maaşı diyorum
çook karışığım
kızlar selam öğle arasındayız bi bakayım dedim
hastalığım geçti galiba artık tekrar dönmezse
barbim iş durumları karışmış heralde hangisi senin için iyiyse o olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?