Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Haklisin kkontessim ama iste insanin kafasindan ister istemez geciyor böyle seyler...
Bir sansim olabilirdi belki, ama yazdigim gibi hormon tedavisi uygulanmasi gerekiyormus.
Bu da tehlikeli... bilmiyorum, belki gidip imza atsam, tüm sorumluluk bana ait diye, ozaman
tüp bebek denemesi yaparlar... ama herseyden önemlisi sagligim; bilmiyorum Lupus`u duydun mu okudun muhic... bu riske girmek mantikli mi bilemiyorum... cevabi belli aslinda...
Belki baska hastane, baska doktor baska seyler söyler bilemiyorum ki...
Benim nedense icimdeki his, sanki hic bir tedaviye gerek kalmadan ummadigim bir anda Rabbim
bana o mutlulugu yasatacakmis gibi geliyor...
Buna inanmak istiyorum...
Ama ne kadar cok istesem de hayirliysa olsun diyorum... neyin hayirli olup olmadigini sonucta sadece
Allah bilebilir... belki böylesi daha hayirlidir...

sen yine de bir çok doktora git
eğer sonuç her seferinde aynı çıkarsa hayırlısı buymuş diyip kabullen bence canım
sağlığın her şeyden daha önemli , dediğin gibi...
sonuçta bu da Allah'tan canım

bahsettiğin mucizeler var evet ama bilemiyorum bile bile lades demeye de dönüşebilir bu durum. şahsen korkarım ben risk almaktan

Evet kkontessim, ben de senin gibi düsünüyorum ve aynen korkuyorum; bu durumda
risk almak hic mantikli gelmiyor bana da... dedigimiz gibi, önce saglik...
Tavsiye ettigin gibi baska doktorlara da gidicem insaallah; bakalim onlar ne diyecekler...
Neyse tatlim, cikmam lazim... esimle bulusucaz, otobüsü kacirmiyim...
Sagol beni dinledigin icin, destek verdigin icin
Cok öpüyorum seni...

ne dıyecegımı ınan bılmıyorum asagıda yazdıklarından dolayı takdır edıyorum ama senı
bu kadar guzel dusuncedeyken rabbım bır mucıze gosterır dıye umuyorum dualarım senınle

Selamlar kizlar , benim adim yar canim insallah rabbim senin dualarini kabul eder ve icine dogdugugu gibi ugrassiz bir bebek nasip eder ..

Lupus u inceledim simdi nette daha once duymamistim canim ...sendeki nezaman belli olduki ?? Yeni daga degilmi. Tahlillerde sanirim ???
Hamilelik riskli olabilir biliyorsun saglik daga onde geliyor canim ...esinide takdir ediyorum , yaninda durul sana moral veriyor cok guzel .... Ben sen yazmadan once bu turkiye olayini inerecektim sana canim ... Bu sene gelebikecseniz once iyice arastirsan doktoru ... Birde lupus sende ne boyutta ?? Ne rahatsizlim veriyor ?? Cildinde mi ???bunun tedabisi olarak dojtorun ne inerdi canim.. Dua eduyorum senin icin , rabbim once sihat , olursads bir bebek versin , ama herseyin basi saglik .. Yanliskarim vardir telden yazdum ozur

ayakkabılarımı topladım bugun hazır ındırmısken yazlıklarımı kaldırdım
tam 32 cıft yazlık ayakkabım varmıs bızımkısı cıldırdı bı cogunu ayagında bıle gormedım dıye
ayakkabı almamı yasakladı

benim de çok var ama her sene moda/tarz değiştiğinden %70'ine el sürülmüyor

benimkiler hep aynı oldugu ıcın her zaman gıyılcek cınsten
bundan sonra gıyıcem yenı seyler alabılmek adına

ne dıyecegımı ınan bılmıyorum asagıda yazdıklarından dolayı takdır edıyorum ama senı
bu kadar guzel dusuncedeyken rabbım bır mucıze gosterır dıye umuyorum dualarım senınle

Allah razi olsun canim; güzel düsüncelerin ve dualarin icin de tesekkür ediyorum...

Aleyküm selam canim. Erken menopoz durumlari cikinca sebebini arastirmak icin Immünolojiye ve Genetige yolladilar. Immünolojide cikti bu Lupus. Eve yolladiklari mektupda "Verdacht auf SLE im Frühstadium" yaziyor; su an kanda bi iltihap belirtisi olmadigi icin tedaviye baslamiyorla, sadece kardiyolojiye ve ic hastaliklari uzmanina gitmem gerek, bakalim organik bir hasar yaratmis mi diye (Allah korusun!)...
Persembe günü de genlerime bakilmasi icin baska klinige gittim; oranin sonuclari da 2 haftaya gelecek
kismetse... Allah razi olsun canim dualarin icin; herseyin hayirlisi... dedigin gibi önce sagligim...
Insaallah iyi bir doktor bulursam gitmek istiyorum TR`de de...
Ne özürü tatlim, estagfurullah...

Son düzenleme:
benim adım yarcım yazdıklarını görünce geçmişi meçmişi herşeyi unuttum canım ya sana feystende mesaj attım ama buradanda üzüntümü dile getirmek istiyorum
içindeki umudun bir benzeride bende var
sen kimsin necisin diyebilirsin belki hani seni çok iyi tanımıyorum ama ben 6.hislerime genelde gvenirim. aklıma ne gelirse başıma gelir ve senin için ben hiç negatif his hissetmiyorum biliyormusun :26: umut dolu içim benim :81:

ayrıca doktor araştırmasına girişeceğim canım senin için :26:
he eşinle arandaki bebek sorunu çözülmüş sanırım, çok sevindim canım bence sorun bile değildi o ama

Canim benim, cok ama cok tesekkür ediyorum. Cevap yazdim sana face`den
Hic öyle sey dermiyim Yüzyüze görüsmüs olmasak da sen benim yasadigim her olumsuzlukda hemen bana özelden yaziyorsun, destek oluyorsun... senin düsüncelerin, söylediklerin ve hissettiklerin benim icin cok degerli... sagol canim tekrar destegin icin...

ayrıca doktor araştırmasına girişeceğim canım senin için :26:
he eşinle arandaki bebek sorunu çözülmüş sanırım, çok sevindim canım bence sorun bile değildi o ama

Cok ama cok tesekkür ederim canim; simdiden Allah razi olsun...
Esimle bebek sorunu yokdu zaten canim; benim kendi kendime kafamda kurdugum üzüntüydü o... O cümleyle ne demek istedigimi yazdim canim sana face`den...

selam bal kaymaklarım
burayı çok boşladım biliyorum ama öyle yoğun geçiyor ki günlerim....bu arada tedavim devam ediyor belki psikolojik ama kendimi harika hissediyorum,kafamda o soru işaretleri kalmadı huzursuzluklarım son buldu sanki
bugünkü gelişmeleri sizle paylaşmak istedim.
cuma günü sözlüm geldi denizliden
bugün sabah çalıştığım köye beraber gittik 23 nisan kutlamalarına çok keyifliydi.
akşam 7 de hazır ol seni bir yere götürcem dedi
aldı beni evden göl kenarına gittik,kapat gözlerini dedi,kapadım tuttu bir yerlere götürdü beni,ne yapacağına dair hiçbir fikrim yoktu.aç gözlerini dedi, açtımm kocaman yatı kiralamış bizden ve bir görevliden başka kimse yok.

önümde diz çökmüş fonda harikaromantik bir müzik karşımda kocaman pankart mumlarvs....elinde de tek taşşyarım saat yat turu yaptık ben tabi mutluluktan gözyaşlarına boğuldummevlenme teklifimi aldım hem de benim için çok önemli olan bir günde.2002 23 Nisan da başlamıştı bu aşk aradan yıllar geçti aynı günde evlenme teklifimi aldım o kadar mutluyum kiii küçük bir detayı size göstermek istedim hemencik

Son düzenleme:
gecekusumm cok cok mutlu oldum harıkaaaaa olmus
o an neler hıssedıyodun kımbılır
okadar guzel duygular kı bende hatırladım sımdı ewlılık teklıfını
Allah her zaman oyle guzel duygular yasatır ınsallah hepımıze
kendını daha ıyı hıssetmene sevındımm
bı geldın super bombayla

günaydın kızlarrr hepinizeee :86:

bugün hava yine kapalı burda ama kendimi spora ve kitaba adayarak güzel vakit geçirmeyi planlıyorum
ayrıca bugün saç bakım günü

slm çotanaklarım anneme kavuştum sonunda
isim konusunda sizle aynı fikirdeyimgeçen gün canımı sıktı bende dedmki noterde onaylatıcam umut isminibana diyoki sen umut de ona kalsa bekir koyacak dedesinin adı ama ortak kararımız YUSUF yönünde yanındaki ekleride beğenmiyo EMİR ve EYMEN sağlıcakla kucağımıza alalımda benim adımın dediği gibi tek sorun isim olsun

benim adım yazın beni çok etkiledi ben senden hamileyim konulu mesajı alacağıma gönülden inanıyo ve dua ediyorum Rabbim her şeye kadirdir O dilerse herşey olur doğum anımda özellikle sana çok dua edicembaşka doktorlarada git her doktorun olaya bakışı farklı oluyo
eşimin teyzesnin torunu aynı zamanda benm çok sevdiğim arkadaşım Almanyada jinekolog eşide kalp cerrahı ama hangi şehirde yaşıyolar bilmiyom sen hastalık sonuçlarını maille bana at bende nurevşana göndereyim bide o baksın kendisi şuan çalışmıyo hamile diye ama mutlaka bana döner faceden msj atıcam sana

xzgim güzel yüreklim benimçok özledim sizi dudağına bakış açıları farklı olmuş silikon falangeçmiş olsun canın yanıyomu 32 ayakkabı haa bay s kızmakta çok haklı benim akkabılarımı görsen ağlarsın halime hatta yazlığım bile yok12 ay spor papi giyen biriyim kundura olmuyo nasır var

barbim dün iyikide aradın beniözlemişim seni

gecekuşum Rabbim nazardan korusun sizi harika bir gün geçirmişsin her kıza nasip olmaz eniştemize helal olsunçok romantikdiğer konuda da çok sevindim

selayım bgn selimine kavuşcaksenle benim kociği napsak acaba çok romantikler yaaa

kontesim
bmevinimi toparlıyon yoksa dikişmi dikiyon
tutim
handem

selam kızlarr

ne zamandır uğrayamadım nasılsınız annem istanbula gitti bir haftadır da yok ben de evde yanlızım canım sıkıldı ama kimsede kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…