- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #30.021
tatli dilli bebegim vucudum toparlarda ruhum toparlarmi o yastan sonra bilemiyorumhaklısın canım
ewet 8 ay once ewlendım
tesekkur ederım
hahahah senın vucudun 40 yasında bıle toparlar askkusum
bellı olsun olmasın whatsdan yazarım bebegım
seloyloyum olsun sen yıne dua et
sizin orda havalar serinledimi selim kreşe giderken kalın giyinmiş sanki?
aldıkların seni mutlu etmiyosa yandın işte!
bundan sonra ne alırsan al mutlu olmıcaksın demektir bu !
ühühüh alışveriş benide mutlu etmiyiiii artık dostum
xzgim teselli deil gerçekleri söyledim bikerem ben
ya şu vatsapı bi ben yükleyemedim banada mesaj atın banada
ben bu akşam gidiyorum kısmetse meleğim yarın sabah bodrumda olurummm
eylül hmn gelsin o zaman sende hemen tatile gittt , ben senin yerine güneşlenmiyim olurmu
spidi bencede geç kalma doğur bitane seneyee
sabahın 9undan beri valiz hazırlıyodum yarım saat once bıttı ısım ama belim koptuu koptuu
şımdık kahvaltı ettim saçımı boyıcam bende
ay o kdar sıcakkı bugun yaptıgım utulerden sonra buzdolabına giresim geldiii
yanıma aldıgım şeyleri hiç sevmedim
oyle boyle gıdıorum işte neysee
kuzularım öpüyorum siziiii
muahh muahhh
ohh cok mutlu oldum bebegım guzel tatılerseloyloyum olsun sen yıne dua et
sizin orda havalar serinledimi selim kreşe giderken kalın giyinmiş sanki?
aldıkların seni mutlu etmiyosa yandın işte!
bundan sonra ne alırsan al mutlu olmıcaksın demektir bu !
ühühüh alışveriş benide mutlu etmiyiiii artık dostum
xzgim teselli deil gerçekleri söyledim bikerem ben
ya şu vatsapı bi ben yükleyemedim banada mesaj atın banada
ben bu akşam gidiyorum kısmetse meleğim yarın sabah bodrumda olurummm
eylül hmn gelsin o zaman sende hemen tatile gittt , ben senin yerine güneşlenmiyim olurmu
spidi bencede geç kalma doğur bitane seneyee
sabahın 9undan beri valiz hazırlıyodum yarım saat once bıttı ısım ama belim koptuu koptuu
şımdık kahvaltı ettim saçımı boyıcam bende
ay o kdar sıcakkı bugun yaptıgım utulerden sonra buzdolabına giresim geldiii
yanıma aldıgım şeyleri hiç sevmedim
oyle boyle gıdıorum işte neysee
kuzularım öpüyorum siziiii
muahh muahhh
yuzde seksen bes kızXzgim ben 31 im dogurmayimmi yani
Cok heycanliyim. Insallah belli olur cinsiyeti ...
bebegım bence cok guzeller neden mutlu olmadnbunlarda aldiklarim pembe dolaba ekledim burayada ekliyeyim belki mutlu olurum
Eki Görüntüle 227848 Eki Görüntüle 227849 Eki Görüntüle 227850 Eki Görüntüle 227851 Eki Görüntüle 227852 Eki Görüntüle 227853 Eki Görüntüle 227854
son iki parca pembeleri düzceden almistim...
Slm kısçelerimmm
Çok boşladım burayı kusura bakmayın
Yaz geldi evde durmak istemiyorum , ysufuta büyüdü artık
Handemin de dediği gibi arkadaşları geziyorum
Dün mehtaptaydım kızlar , süper bi gün geçirdik ,
Eymen paşa kocaman olmuş , pekte tatlı maşaAllah , benim paşa çok sevdi adaşını
Barbişim tatile çıkmış ohhh benim yerimede yüz
Ezgim anne adaylığı yolunda ilerliyo sağlığın iyidir inşaAllah canım
Handem geciktirme sıra sende
Selayım cicilerin hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan , sen nasılsın iyisindir inşaAllah
kontescik yok ortalarda :97:
Sipidi hayırlı olsun kıs çok pis evlenmişsinAllah ömür boyu yuvandan huzuru eksik etmesin inşaAllah
Tutiş yok yaww :97::97:
unuttuğum varmı acep :26:
Kizlar gecmise bi goz attim..
Handem biem spaydi xzgim xzgim selamlar..
Kizlar turkiyedeyken 2-3 kere 3g uzerinden internete girdik diye 390 eur yani nerdeyse 800 milyon telefon parasi gelmis yaa soklardayiz .. Bugun aradim arastirmaya aldirdim ama varya acayip moralim bozuldi basima agrilar girdi 800 lira nedemek yaaaaa offg
aman canım o ne öyle yaaa
inşallah reddederler çokl fazla :18::18::18:
Kizlar gecmise bi goz attim..
Handem biem spaydi xzgim xzgim selamlar..
Kizlar turkiyedeyken 2-3 kere 3g uzerinden internete girdik diye 390 eur yani nerdeyse 800 milyon telefon parasi gelmis yaa soklardayiz .. Bugun aradim arastirmaya aldirdim ama varya acayip moralim bozuldi basima agrilar girdi 800 lira nedemek yaaaaa offg
sorma canim yaa resmen kol gibi dedikleri bu olsa gerek
bu arada biemcim canli canli yusuf eymen pasayi görmüsün ne güzel yaa ben malesef göremedim...
handem insallah gönlüne kesene göre bir ev bulursun canim ..
ezgim kötü ruh hali ile mutlu olmak icin alisveris yapinca olamiyorum galiba :), ayy su telefon parasi bostan yere gitmesede alisveris yapsam bari
hep yazlik ayakkabi aldim ama ki§ geldi dayandi kapimi , hava isinmiyor artik
ayy bebisin kiz olacakmis ezgitomtom insallah saglkli cok güzel bir kiz bebegin olacak yaa cook sevincliyim..
guzeldır tabı nısanlılıık canım benım Allah agzınızın tadını bozmasıncanlarımmmm çotanaklarımmm hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm
uzun zamandır giirrmemişim buraya geçmişi okuyamadım kusura bakmayın alıntı yapamıyorum ki bi baişlasam 3 gün sürer
nişanlılı çok gü<zel bir şeymiş yaa ama şu altınları napsam bilemedim kuuzular bu aralr mahellemizde hırsızlar cirit atıyor.annemle nöbetleşe dışarı çıkıyoruz yada dışarı çıkınca çantama alıyorum kasa mı kiralasam napsam bilemedim:44:
sizler nasılsınız kuzularım çok özledim güzel muhabbetlerrimizi
günaydın kızlarr, ben tatilden döndümmmmmdün iş başı yaptım malesefff
harika bir tatil geçirdimmmgece-gündüz dolu doluuu
pek dinlenme tatili olmadı amagezmekten tozmaktan şimdi eylülü bkliyorum alamanyadan burcu gelince bişeyler düşünüyoruz işte
selayhusummm whatsappı ken yüklemeye çalıştı ama o sürede bağlantı iyi değildi falan yükleyemedi ama yüklicezz mutlaka aklımda o .. bu arada 800 lira mı ohaaaaabencede hemen ödeme şikayet et çemkir bişeyler yap ama ödemeee :26:
xzgim innşallah kızdır meleim yaatabi sağlıklı olsunda .. ne cicişler alıcaz ona kokoş kokoşşşş
düğün resimlerinizde fıstık gibiydin bide ne giycem demişsin :82: "yankı" ismi çok hoşmuş ama unisex galiba çünkü bn bir erkek tanıyorum :44:
handeecim belki görmemişsindir cnm mesajı dediğin gibi koşturmacadan benimde oluyor çok öyle arananı mesajı falan görmedigimoha siz bile taşınıyorsunuz biz hala tşınamadık sözde selayhusun geldiği hafalarda tşınıcaktık , o günden beri göçebe gibiyiz evde ama inşallah bu haftasonu kesin taşınıyoruz :84:
bebek haberlerini bekliyoruzz hakikaten
biemde gezmelerdeymiş, oh maşallah gez canımm ya, gez dolaşşş valla en iyisi gezmekinşallah bizde görürüz yusuf eymeni yaaa :84:
gecekuşumm tekrardan nişanın hayırlı olsun yavrum, Allah tmamına erdirsin.. kesinlikle evden uzaklaştır onları, şimdi bide sizin nişan olduğunuda bilirler Allah korusun kötü bir durum olmasın sonra
geri kalan herkese günaydın,spaydi günaydın canımm
guzeldır tabı nısanlılıık canım benım Allah agzınızın tadını bozmasın
eger kasanız yoksa ewde bencede bankada bı kasaya koy yanında tasıman hıc hayırlı olmaz bıtanem
ohhhh ne guzel bebegım bosver dolu dolu olması daha guzelll
tatıl resımlerını beklıyorummm meraklaaaa
yankı ısmınden vazgectım cok kaba gelı baska bı ısım buldum 2 hafta sonra kesınlesıcek cınsıyetı umarım kızdır cok ıstıyorum kız olmasınııı
tesekkur edderım bebegım sercanı asan bı elbıse gıydımm
pazar gunu tekne turu yaptık sercan hıc guneste urmamasına ragmen yuzerken herhaldde baya yanmıs sırtı cok kotu olu
pazartesı ıse falan gıdemeı sıtma gecırdı gece baya korktum Allahtan sımdı aha ıyı :26:
haftasonu handenın dgmgunu var haftasonu ıcın bı yerlere gıdıcez 50 faktor krem almam lazım bı aha yanmasın cok kotu oldu cunku
bene amele yanıgı olmusum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?