Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

senin halini hiç iyi görmüyorum
hem psikololojik hem fizyolojik sıkıntılar yaşıyorsun son zamanlarda tutişim
sana tatil şart
iyimisin şimdi yasakkelime
enişteyle arayı düzelttinizmi?

barbim makarnamiz salcali bir sostu sosu kendim yaptim , domates salcasisini zeytin yagin icerise koydum üzerine biraz sarimsak dogradim birazcik kirmizi biber kekik ve karabiber ve biraz su bu bi kere fokur fokur kaynadi :)) sonra makarnam pisti üzerine döktüm afiyetle yedik .. biraz daha var bebegim kargoyla bu gece yetistirriz heralde :)
tuti simdi iyi daha iyi .

senin halini hiç iyi görmüyorum
hem psikololojik hem fizyolojik sıkıntılar yaşıyorsun son zamanlarda tutişim
sana tatil şart
iyimisin şimdi yasakkelime
enişteyle arayı düzelttinizmi?

aynen cnm aynen tatil şart bana babamda şileye git kal diyor bakalım ananemler didime gidicek belki takılırım peşlerine...
eniştenle düzelttik arayı çok uğraştı garibim şileye gittiğimiz gece bitsin dedim yıprandım ben dedim..peki bitsin dedi oda sonra 1 dk sürmedi hemen mesaj geldi kızım ben sensiz 1 sn ye bile kalamam dedi ben ayrılmıyorum istersen sen ayrıl dedi sabaha kadar mesaj attı sabah kalktığımda 25 tane mesaj wardı uzun uzun yazmış birde. kıyamadım zaten bende onsuz yapamam...öle affettim...şimdi iyiyiz kuzum...saol cnm

ohhhhhhh cnm çekti valla benimde canım kızartma istemişti annem yaptı saolsun ama yiyemedim daha...
allaha çok şükür iyim cnm...saolasın...

xzgim japon bebem yazmışsın msn de cewap werdim ama msn den çıkmışsın sanırım sonra

Başka türlü olsaydı daha iyi olurdu tabi Mesela sen daha düzgün durabilseydin karşımda ınsaniyetsiz tarafının dirilişine müsade etmeseydin Ya da madem oyun oynuyorduk Hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini Perdeler kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine Öyle ki bende alkışlarla uğurlasaydım seni... Hayal kırıklıklarıyla değil ...___

içimden geldi bu yazmak:))))
tutim çok sevindim herşeyin mikemmel olduğuna

seloşum vallah canım çektiii mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sinifsinif:

capon balıgı gene sokaklarda herhak sevdiceğiyle

kislarrr capon baliginin yemini verdik uyuyor simdi :) artik erken uyumasi gerekiyor yoksa gün icinde dinc olamiyor bebisim :)
barbim calistinmi neler ögrendin bakiiim:??
siirinde süpermis bu arada hos hos cok hoss

çalışkan barbi
bu kdr belli etmesene çalışkan olduğunu
bi çocukların ödevini yapıyosun bi gelmeyenin işini ooooooooo
çıkar tırnaklarını:))

nikoncan geçmiş olmuş bu arada şeker

bi uyumuşuşm bi uyumuşum bugün öğlen 3 ten 9 a kdr akşam ettim yani:)
çocuklar çok yoruyo artık okulda son günler ya zaptetmek çok zorlaştı kanları kaynadı iyice

ezgican geziyosun ohh maşşallah ne güzel

tutım bebegım sana nazar mı degıyor noluyor ya okuyucam sonunda ben senii
hayırr ne sokaklarda gezınıyorum nede uyuyorumm huhuu aranızdayım sızınleyım
ya selayhusum ben doyamadım sızı anası harıka cocugu ondan daha harıka o bakısları dansı yerım ulan ben selımı yerımm yerımm
barbı bebegımmm calıstınmı sınavına senı yarın arıcam ama hastalıgım hala gecmedı ya sesım travestı gbı cıkar dıye korkuyorumm:)))
hayhay asagıda gordum senı canımınıcı hosgeldın aramıza ezelden kopup gelmek zor olmamıstır umarım

hayhyaycımm ben onceden demıstım artık gun asırı dısardayım
bugece ewdeysem yarın yokum yarın yoksam dıger gun ewdeyım:))
ewet cok zorlarlar bılırım ama az kaldı canım ondan snra tatıle gırıyorsunn

h.b canım
tek izlediğim ezel.sabredemiyorum 2 saat oturup dizi izlemeye çok uzun sürüyo diziler
napıyosun nasıl gidiyo
düğün tarihin bellimi bu arada??

eee benım veletler daha 4 yasında baslıyorlar kızlar cılvelere goz kırpmalara
5 sınıfa anca dayanmıslar
yok canım daha bellı olmadı aceleye gelsın ıstemıyorum,ew,hazırlıklar ve en onemlısı ıs hersey ıstedıgım gbı olsun ustıyorum o yuzden acele karar vermıyorum,buyuk bır ıhtımalle yıne ekım kasımı bulabılır belkıde eylul 25 en cok o tarıhı ıstıyorm gercı:)

ben selımden daha yaramazım
sag gosterır soldan vururum bebegımm
sag koltuk altın benım soluda selıme ayırdım acılınn yanına gelıyoruzz

xzgim yaa yara olacak nerdeyse artik iyice gina geldi valla
cimdik atmadan tutarim diyorsan ne ala :)

evet hayhayim o derece tutuyor cekiyor tutuyor cekiyor artik sinir oluyorum bende ona yapinca gidiklaniyor
barbim gördü olayi xzgim canli sahit :)

çekerken de gülüyomu şu resimde güldüğü gibi tatlı tatlı sempatiksalakcinni
ay ilk kez duydum böylesini:))

atv de bir program var yenimi bu bilmiyorum ilk kez denk geldi ayy eskiden sinan cetinyapiyordu böyle bisey film gibi...
baktikca agliyorum ruhsal bozuntummu var ne

izleme şeker ya öyle şeyler
depresyona sürükler sonra
hele de ağlamaya hazır bi yapın varsa benim gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…