- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.361
bana mı dedin bebeğimsmili sapigi geldi :)) kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: sempatiksalakcinni boshayallersmilelülülülülülü
aferim sana bi üşenmen eksikti :mymeka: sanki selayımla ben gibi çoluk çocuklusunuz ayağınıza dolanacak :2:yawrum selayım senin dekorların resmi şimdi çıktı bende gerçekten çok hoşmuş mumların...
nikonum ben tahlil yaptırmadım daha bugün yapılıcaktı ama havalar çok kötü ya evden çıkasım yok nedense koyverdim kendimi...bu arada kardeşin için hayırlı olsun cnm
taaa corluda napcak yaa gitmesin ona söylede istanbulda kalsin veya istanbula yerlessinler istanbul birakilirmi hiiiic nikonum
tchibo.com.tr sitesinden aldım bebegım sende ordan sıparıs edebılırsınhepsi güzel ezgicim hepsini al ama ben şu makyaj malzemelerini çok beğendim nerden aldın kız bunları ???
tutim! geldim bebeğim!
sen bugün tahlillerini yaptın mı bilgi ver bebeğim :uhm: iyi haberler getir olumunekankayizsmile
xzgim çeyizlik cicierin çok güzel delikafadulden zevkli kızsın zaten vesselam yerimseniben
bayıldım bayıldım güle güle kullanmak nasip olsun bebeğim Şeniz
tchiboda tshirtten izi belli olmayan sütyenler dikkatimi çekti benim de zemuszemus
kaçırmazsam gidip alıcı gözüyle bi bakıcam guclubacismile bayanssulusmile
Selayım nasılsın bibeğim sen aldın mı tava tincere kaydirigubbakcemile2
bu topikte çok evlencek kızımız var netcük bacım :2: nasıl evlendiricez :gitme:
benim de kardeşim evlenecek eylülde
tarih almışlar inanmak istemiyorum mafoldumben
gelinliğini felan kiraladılar çeyizleri toparlanıp kolileniyor mafoldumben
bana diyo abla gelinlik provama gel ama nasıl dayanim mafoldumbenmafoldumben
çorluya gidiyo kuzum benim moralim bozuluyor ister istemez mafoldumben :2: boshayallersmile
barbim nunişim yarın geliyo işalla boshayallersmile sempatiksalakcinni
Aybuşum havalar ni kadar bozdu kı :2:
eşim de demişti bu hafta olmasın bir işimiz çıkabilir diye :umursamaz:
benim yüzümden mani çıkmaması iy oldu da nasıl yağıyor havalar böyle gittiğimiz yerden de birşey anlamıcaz bilmiyorumkismile
nolcak bu halimiz :sm_confused: delikafadulden Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?