Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aman allahiiim ne kadarrrrrr tatli seyler bunlar ezgim ,beni raydan cikartiyorsunuz size yemin ediyorum,
gittim tencere ismarladim cuma günü acayip gaza gelmis durumdayim beni durdurabilene ask olsun süs aldim
cuma günü durun bende resmini koyayim ... ikinci koydugum tabak gibi seyin icine kahverengi taslar alacagim onlari henüz almadim
[url=http://www.fotos-hochladen.net]

nikonum hosgeldin,, hanturks sende ugramisin buralar sende hosgeldin canim

selayhusum bır cogu uyguna aldım tchibo sitesinden
mumlarına bayıldım kız bayıldımmmmmm
sen en cok hangısını begendın sectıklerımde

ekmek tahtanla cay koymak icin olan seyler mesela gerci bütün aldiklarin cok seker cok kullanisli ve cici seyler ama onlari görünce cicibici hep biseyler keser mutfaktan cikmam

heheh ben ısıme gelmeyınce hemencecık cıkarım bebegımmm kih kihh
hava cok kotu doktora gıdemedım yarına kaldı yıne tahlıl sonuclarım
ben smdı cıkıyorum azıcık uyucam bebeklerım gelınce konusuruz opuyorummmmmmmmmm

tutim! geldim bebeğim!

sen bugün tahlillerini yaptın mı bilgi ver bebeğim :uhm: iyi haberler getir olumunekankayizsmile

xzgim çeyizlik cicierin çok güzel delikafadulden zevkli kızsın zaten vesselam yerimseniben
bayıldım bayıldım güle güle kullanmak nasip olsun bebeğim Şeniz
tchiboda tshirtten izi belli olmayan sütyenler dikkatimi çekti benim de zemuszemus
kaçırmazsam gidip alıcı gözüyle bi bakıcam guclubacismile bayanssulusmile

Selayım nasılsın bibeğim sen aldın mı tava tincere kaydirigubbakcemile2
bu topikte çok evlencek kızımız var netcük bacım :2: nasıl evlendiricez :gitme:
benim de kardeşim evlenecek eylülde
tarih almışlar inanmak istemiyorum mafoldumben
gelinliğini felan kiraladılar çeyizleri toparlanıp kolileniyor mafoldumben
bana diyo abla gelinlik provama gel ama nasıl dayanim mafoldumbenmafoldumben
çorluya gidiyo kuzum benim moralim bozuluyor ister istemez mafoldumben :2: boshayallersmile

barbim nunişim yarın geliyo işalla boshayallersmile sempatiksalakcinni

Aybuşum havalar ni kadar bozdu kı :2:
eşim de demişti bu hafta olmasın bir işimiz çıkabilir diye :umursamaz:
benim yüzümden mani çıkmaması iy oldu da nasıl yağıyor havalar böyle gittiğimiz yerden de birşey anlamıcaz bilmiyorumkismile
nolcak bu halimiz :sm_confused: delikafadulden Şeniz

smili sapigi geldi :)) kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: sempatiksalakcinni boshayallersmile lülülülülülü

yawrum selayım senin dekorların resmi şimdi çıktı bende gerçekten çok hoşmuş mumların...
nikonum ben tahlil yaptırmadım daha bugün yapılıcaktı ama havalar çok kötü ya evden çıkasım yok nedense koyverdim kendimi...bu arada kardeşin için hayırlı olsun cnm

selayım sen de aldıklarını güle güle kullan kaydirigubbakcemile2 mumlar çok güzel beğendim bayanssulusmile
hoşbuldum bebeğim Şeniz

xzgim bana da sorma hepsini çok beğendim ayırt edemiyorum bebeğim delikafadulden

smili sapigi geldi :)) kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: sempatiksalakcinni boshayallersmile lülülülülülü
bana mı dedin bebeğim
telefonun çalıyo lülülülü diye git ona bak
sırnaşık şeysırnaşık şey
aferim sana bi üşenmen eksikti :mymeka: sanki selayımla ben gibi çoluk çocuklusunuz ayağınıza dolanacak :2:
rahat bir şeyler giyip bi de bugün ne giydin için foto çekip çıkacaktın evden :umursamaz:
nise önemli bir şey değilse affettim şimdilik Bİ DAHA OLMASIN
oy kıyamamkaydirigubbakcemile3 ablalar yeri geli kulak da çeker Şeniz

taaa corluda napcak yaa gitmesin ona söylede istanbulda kalsin veya istanbula yerlessinler istanbul birakilirmi hiiiic nikonum

nikonum zarar gelecekse bana senden gelsin yawrum hehehe...
bu arada avatarına koptum ya kal gelmiş gibi hahaha hey allam çok alemsin ya...nikom bana uygun bir smili bulda ekle çok merak ettim bakalım beni neye benzeteceksin...

nikonum ne dogru dedin yaa bakin bana colukla cocukla alisverise cikiyorum bide flash patlatip bugun ne giydiysem sizle paylasiyorum, aha simdide yemege kalkacagim bu aksam
et sote, pilav var bunlar es icin kendim icin kabak yemegi yapacagim selimde bundan yer kesin :))))
corba olarak henüz düsünmekteyim domates corbasi olacagini düsünüyorum ama selim hala ögle uykusuna yatmadi bugun düzenimiz bugun biraz sasti D

burda halaaaa kimseler yok sanirim ,ben yemegimi falan yaptim oglum uyuyor ve ben bas gaza koltuklarimi siliyorum kollarimda koptu cok calismam lazim coook :hulya:

hepsi güzel ezgicim hepsini al ama ben şu makyaj malzemelerini çok beğendim nerden aldın kız bunları ???
tchibo.com.tr sitesinden aldım bebegım sende ordan sıparıs edebılırsın

ayy canım benım senden bu sozlerı duymak ne hos :))
bende sıparıs ettım ondan pembe rengınden ama ız bellı edermı etmezmı gıydıkten snra anlıcaz:))
hayırlı olsun kardesın ıcın canım Allah agızlarının tadını bozmasın hıc..keske ıstanbulda olsalarmıs amann olsun sevdıgıyle beraber olsun huzurlu olsunda fızanda olsun sempatiksalakcinni

hamarat ew kadını selayhus
ver bana o mınık pıtırcıgı ben onu ope ope ogle uykusuna yatırırım hergunn:)
enıste bey ewdemııı

meraba kızlar, xzgicim çeyizlerin ne cici öyle senin hazırlık var ha, ne heyecanlısındır şimdi hem güzeldir hem zordur bu dönem kaydirigubbakcemile2
selayhus canım sen bir de ikinize ayrı yemek mi yapıyosun akannehir ben bi taneyi zor yapıyorum valla bravo

Son düzenleme:
evet canim eniste evde :) yemegi falan yedik ezel izliyoruz ...
selimde coktan uyudu uyandi 1 saat sonra falan yatirmayi düsünüyorum tekrardan ancak ozaman diger laptopu acabilirim ... veya enisten erken yatmaya gider öyle daha iyi olur..
hanturks canim ben et yemeyince mecbur öyle oluyor :) kendim icin yapiyorum yani onun icin deill .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…