- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.381
oooyyy oyyyy kimler gelmis barbivekenim sari boncugum hosgeldin kizzz, ohhhh ohhh eglenilmis göbecikler atilmis dosta düsmana karsi sevdicekle sefa sürülmüs mericlerde dolasilmis daha ne olsun daha ne olsun...
eee okadar sefadan sonra is yerine dönmek mecburdu bebiskom ... güzel gecmesine sevindim... calsin sazlar oynasin kizlar denilmis ee buda güzell..
hosgeldin aramiza tekrardan..
kizlar tünaydin
tam bir curcuna desene :)) allah alla ben edirneli degilim am bu söyledigin vasiflara bende uyuyorum kiz :))) roman havasini falanda cok severim cok oynagimdir cook..
biz iyiyiz canim selimle beraber oturuyoruz evde kahvem bitmis moral bozuklugu yasiyorumgidip kahve almam gerek simdi bi kahve icin hazirlancam saciydi basiydi... offf offf
sinavin ne zaman belli olacak ?? kazanirsan ne olacak ??? is yerinde isin cokmu seni bekleyen isin?? mesela ben tatilden döndügümde isim birikirdi sendede öylemi ??
aa dur ben söyliyeyim iyi bir haber selimi krese yazdirmistim cevap bekliyorduk eylül icin dün aradim ne oldu diye tamam dediler coook sevincliyiz coook :)
kız kabul ediyolarmı öyle
ne rahat iş o
ben böyle bir teklifle gitsem işyerine
siz mi istifa edersiniz, biz mi sizi koyalım kapı önüne teklifiyle cevap verirler bana sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?