Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet hanturkcum nısanlıyım ben ewlılık hazırlıklarına basladım
ceyız cok nankor alıyorsun alıyorsun bıtmıyor:)
benım en cok pıjamaya ıhtıyacım var altı ustu hep farklı o an elıme ne gecerse tshırt falan gıyıyorum
babam cok kızıyor capulcumusun sen duzgun gıyın dıye bende mutfak esyalarının yanında pıjama alısverısı yapıyorum:) buarada bgn ne gıydınde gordugm kadarıyla cok sade ıc acan bır ewın var kıtaplar cogunlukta cok guzell
selayhusum bebegım ben dus aldım geldım sen gıtmıssın sole enısteye hemen yapsın kalksın o pc nın basından meydan sana kalsınnn hiiii:))

gügügügünaydınnn :lepi:
ben geldim kızlarrrrrrr
biraz yotgun biraz telaşlı biraz stresli biraz kikirdek biraz harika bir edirne yolculuğundan dönmüş bulunmaktayım...
sınavlarım fena deeldi bakalıkm sonuçları beklioruzzzz :Saruboceq:
harika bir otelde kaldımm, tarihi bir otel ali rıza beylerin konağı gibi
kendimi çook eskilerde yaşıyor gibi hissettim valla ..

pazar günü aşkitomtomda geldi yanıma
akşam meriç kenarında harijka bir akşam yemeği yedik arkadaşlarla
ordan çıktık edirnye gelmişken kafaları çekmemek , şopa çalgıcılarla kudurmamak olurmu
hoppp edirne gecelerine aktık..

2 dubel rakı, harika mezeler, müthiç bir saz takımı , eğlenceli bir arkadaş topluluğu ve tabiki sevdiceğimmmm opuyorumnanaktan güzeldi yani :asigim:

dün berbat bir yolculuktan sonra pestil gibi eve döndüm
ve bugün malesef bu sıkıcı işyerindeim
sizlerii özledimm :asigim:

bu hafta sözde şarköye gidicektim ama hava berbat
beni buldu sanki yağmur yağacak :gitme:
hava düzelirse cumartesi gidip salı akşamı dönmeyi planlıyorum bakalım eyvahedigeldismile

oooyyy oyyyy kimler gelmis barbivekenim sari boncugum hosgeldin kizzz, ohhhh ohhh eglenilmis göbecikler atilmis dosta düsmana karsi sevdicekle sefa sürülmüs mericlerde dolasilmis daha ne olsun daha ne olsun...
eee okadar sefadan sonra is yerine dönmek mecburdu bebiskom ... güzel gecmesine sevindim... calsin sazlar oynasin kizlar denilmis ee buda güzell..
hosgeldin aramiza tekrardan..
kizlar tünaydin

hoşbulduk aşkitomm
nasılsın iyimisinnn

sormaaaa herşey güzeldi, sınavın stresi çalışması uykusuz gecelerbile şimdi dönüp bakınca güzel görünüo gözüme bu sıkıcı işşyerinden sonra -tatlicadiarzu-

valla zaten trakyalııyım kapı gıcırtısına oynuorum,
edirne tam benim cennetim oldu :lepi:
herkes oyynak 3 yaşınadki veledinden 70 yaşındaki dedesine kadar kaydirigubbakcemile3

ezgicikk, tutişko,, nikoncanım aretliğim, ayburrummm, gnydınımmm, hayhaybuyursunum herkese de selam ederim..
iyi bir müjde vercek olan varmı bağa
yeni havadisler, dedikodular vercek olan

tam bir curcuna desene :)) allah alla ben edirneli degilim am bu söyledigin vasiflara bende uyuyorum kiz :))) roman havasini falanda cok severim cok oynagimdir cook..
biz iyiyiz canim selimle beraber oturuyoruz evde kahvem bitmis moral bozuklugu yasiyorum gidip kahve almam gerek simdi bi kahve icin hazirlancam saciydi basiydi... offf offf

sinavin ne zaman belli olacak ?? kazanirsan ne olacak ??? is yerinde isin cokmu seni bekleyen isin?? mesela ben tatilden döndügümde isim birikirdi sendede öylemi ??

aa dur ben söyliyeyim iyi bir haber selimi krese yazdirmistim cevap bekliyorduk eylül icin dün aradim ne oldu diye tamam dediler coook sevincliyiz coook :)

seninde ruhun trakyalı heralde bebem, gelinini trakyalılardan al kkaynana gelin döktürüsünüz akşama kadar
bizim düğünlerimiz kınalarımızda çok güzel olur

kızz bakkal yokmu orda, bi kahve için hazırlancanmı
ben öyle ekmek almaya kahve almaya bilmemne almaya eşofman terlik paldır küldür çıkarım öyle delikafadulden

bu hafta sonu belli olcak, mezun olcam mezunnnnnnnn :teytey:
veremediğim derslerden dolayı alamamıştım diplomamı
şimdik alcam inşallah :hooray:
he cumartrsi kep törenim var bu arada, bizim kızlar giderse bende katılcam kep fırlatcam cübbeli hoca gibi giyinip :smiley-cool:

yok hayatımburda iş beklemez gelen iş orda kim varsa ona verilir
yığılmış işim yok ama bnm yokluğumu fursat bilen o uyuz adam izin almış 5 gün gitmiş..
şimdi hava bozuk olmasaydı ve ben bu perşembe şarköye gitmek için niyetlenseydim sinir harbinde olurdum -tatlicadiarzu-

ayyy benim minik bebeğim kreşe mi gitcekkk
kıyamam ona ya
düşünsene sırtında minicik çantası elinde suyu muyu kreşe gidiyo tıpış tıpış o minin yumuduk ayaklarıyla
yerim onu yerrr..
hadi hayırlı olsun
sanada işyeri yolu gözüktü yani sonunda

evet canim is yeriyle saat anlasmasi yapmam gerekecek artik..
9-12 mi calissam 9-13 mü calisayim diye tam bilemiyorum karar verme asamasindayim su anda is yerine mail göndermeden önce kendi kafamda yazip cizmem gerekiyor..

kız kabul ediyolarmı öyle
ne rahat iş o
ben böyle bir teklifle gitsem işyerine
siz mi istifa edersiniz, biz mi sizi koyalım kapı önüne teklifiyle cevap verirler bana sempatiksalakcinni

kız kabul ediyolarmı öyle
ne rahat iş o
ben böyle bir teklifle gitsem işyerine
siz mi istifa edersiniz, biz mi sizi koyalım kapı önüne teklifiyle cevap verirler bana sempatiksalakcinni

kabul edip etmiyeceklerini bilmiyorum aslinda etselerde olur ben kendim cikmak istemiyorum 8 senelik calisaniyim :)))) tazminatimi ödeseler zaten baska yerde is bulmam cok kolay olur
anlasmalida cikabilirim su anda yani ben gidiyorum diyebilirim dogum izni biten annelere böyle bir hak sunluyor ozamanda tazminatin yarisini aliyorsun ..baska zaman kendin ciksan nanay hicbisey alamazsin..

benim is yerim cok fazla disiplinliydi.. masamda kahvemi bile icemezdim kahve mekanina gitmem gerekirdi.. patronum bayandi yeri geldi hasta oldugumda bana kasikla surubu kendi icirirdi anne gibiydi , yeri geldimide tam bir gicik patron olurdu... ama bu dogum izni süresinde beni cok incitti yani kirildim :)) ben patronoda küsen cinstenim..

ben onun icin canimi disime takip hic raporsuz son izini hak ettigim güne kadar calistim ama o benim icin hicbirsey yapmadi..
ne kadar dertliymisim bu konuda :)))))delikafadulden

bnm eski amirim öyle bir bayandı
çok canım cicimdi ama bir o kadarda gıcıktı ..
iş konusunda çok disiplinliydi, bunaltıyodu

sen orda tam olarak ne iş yapıosun peki seloş

barbımm hosgeldın bebegımmmm
bu kadar guzel zaman gecırmene cok sewındım askımm
dahada guzellerını gecırrr
selayhusum bıtanemm selım okula mı baslıcak smdıı
ayyy keske ben olsaydım onun ogretmenı onu mıncıklamaktan derse baslayamazdık
cok kıskandım suan onun ogretmenını:))
nıkoncanımm gunaydın bebekkk
tutım sanada gunaydın hayatım dun sıtedekılerın dedıkodusunu yaptık kıh kıh:)))
bende doktordan geldım smdı hormon testlerım cok normal cıktı sıkıntı ve strestten kaynaklnıyormus yaralarım adet duzensızlıklerım dogum kntrl verdı 3 ay kullanıcam hassas sınırlı ve duygusal gunler benı beklıyorr:))))

sende hos geldin nikon topike :) xzgimide altta gördüm amanin aman :))
barbim ben orda ucak rezervasyonlarini yapiyordum. sonra mesela birisi geliyordu ucur bizi diyordu ben ucuruyordum :)) tatil ayarliyordum... arada bir kendimizde gidip otelleri faLAN GEZIYORDUK acenta idik iste öylee, hani bir zamanlar alirizanin kizi leyla calisiyordu yaa öyle bir is yeriydi :)) ama bana oguz ayarlamamisti ben kendim ayarlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…