- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.401
gidiyo malesef bebeğim mafoldumbentaaa corluda napcak yaa gitmesin ona söylede istanbulda kalsin veya istanbula yerlessinler istanbul birakilirmi hiiiic nikonum
bakıyorum tutim, ama diyorum bu smil tutime basit kalır kaydirigubbakcemile3 bakalım sana beni anımsatan nasıl bir smil olacak olumunekankayizsmilenikonum zarar gelecekse bana senden gelsin yawrum hehehe...
bu arada avatarına koptum ya kal gelmiş gibi hahaha hey allam çok alemsin ya...nikom bana uygun bir smili bulda ekle çok merak ettim bakalım beni neye benzeteceksin...
amin canımm, senin de Şeniztchibo.com.tr sitesinden aldım bebegım sende ordan sıparıs edebılırsın
ayy canım benım senden bu sozlerı duymak ne hos :))
bende sıparıs ettım ondan pembe rengınden ama ız bellı edermı etmezmı gıydıkten snra anlıcaz:))
hayırlı olsun kardesın ıcın canım Allah agızlarının tadını bozmasın hıc..keske ıstanbulda olsalarmıs amann olsun sevdıgıyle beraber olsun huzurlu olsunda fızanda olsun sempatiksalakcinni
xzgi selaya, selay xzgiye şarkı yazdıezgicikk, tutişko,, nikoncanım aretliğim, ayburrummm, gnydınımmm, hayhaybuyursunum herkese de selam ederim..
iyi bir müjde vercek olan varmı bağa
yeni havadisler, dedikodular vercek olan
amanin o da ne kızlaaar aretliğim gelmiş zemuszemus :dance:
hoşgeldin bebeğim nunişim Şeniz olumunekankayizsmile
hoşgeldinnn ezgimmm melodimm bestem güftemmmmbarbımm hosgeldın bebegımmmm
bu kadar guzel zaman gecırmene cok sewındım askımm
dahada guzellerını gecırrr
bende doktordan geldım smdı hormon testlerım cok normal cıktı sıkıntı ve strestten kaynaklnıyormus yaralarım adet duzensızlıklerım dogum kntrl verdı 3 ay kullanıcam hassas sınırlı ve duygusal gunler benı beklıyorr:))))
sende hos geldin nikon topike :) xzgimide altta gördüm amanin aman :))
barbim ben orda ucak rezervasyonlarini yapiyordum. sonra mesela birisi geliyordu ucur bizi diyordu ben ucuruyordum :)) tatil ayarliyordum... arada bir kendimizde gidip otelleri faLAN GEZIYORDUK acenta idik iste öylee, hani bir zamanlar alirizanin kizi leyla calisiyordu yaa öyle bir is yeriydi :)) ama bana oguz ayarlamamisti ben kendim ayarlamistim
eee tabi elin avrupasında öyle oliyi demi sempatiksalakcinnixzgim gecmisler olsun sevindim bisey cikmamasina .. ben dus aldim üstümü giydim simdi karsiya gidiyorum alisveris merkezi var oraya.... barbim bizim burda kücük market yok en kücügu nasil desem hani oralarda tansas falan varya carrefoul mu ne iste onlar gibi byük yerler oralara pijamayla gidemem :)))
hoşgeldin hantürkkmeraba kızlar,
xzgicim hayırdır neyin var, geçmiş olsun, stresin düğün hazırlıklarıyla mı ilgili benim de o dönemler olmuştu çünkü o yüzden sordum, bu arada evimi beğenmene sevindim ben de çok seviyorum çok rahat ve kullanışlı olmasına dikkat ettik döşerken, kitaplığım aslında küçük canım bir tane daha almamız lazım daha dışarda çok kitap var ama alıncaklar bitmiyor işte iki sene oldu ama
barbicim selam canım, yoktun galiba buralarda okulun edirnede miydi afla falan mı döndün kalan derslerim vardı demişsin
selayhuscum hayırlı olsun canım okul hayatı başlıyor ha kaydirigubbakcemile3 oğlun kaç yaşında oldu, ya bende bir sene çalışmıştım kreşte iki yaş üç yaş grupları vardı çok tatlı oluyorlar ama çokzordu tabi
gidiyo malesef bebeğim mafoldumben
xzgi selaya, selay xzgiye şarkı yazdı
xzgi otübüste bi kıza hikaye yazdı
ben hayhaya hayhay bana şarkı yazdı
tuti dün tahlil yaptıracaktı ama üşengeçliği tuttu
xzgi kendine çok cici çeyizlikler aldı delikafadulden
selay da çok güzel mumlar aldısositososito bi de tencere almış görmedik
sanırım hepsi bu kadar mirmirmirmir :roflol::roflol::roflol:
bir de tanrıçamın askeri tezkere aldı topik açıp onu kutladık hihoyyyt
gel beraber ağlayak aretliğim :1hug:eee tabi elin avrupasında öyle oliyi demi sempatiksalakcinni
biz burda kıçımıza bi pijama geçirip giderük bakkala
zaten bakkala gitmenin raconu odur
özellikle pazar sabahsı sempatiksalakcinni
uyy bende kankam burcumu alamanyaya gönderecem bende çook dertliyim aretliğim, Allah bahtlarını güzel etsin bize artık bunu demek düşer mafoldumben
ayyy neler neler yapmışsınız yokken
ezgim selayım güle güle kullanın aldıklarınızı..
tutim genemi hasta, neler oluyor bu kıza yaww alsanaalsanasmile
ayy tanrıçanındakide bitirdi geldi he ,, eee düğün ne zamanmışş kız cevriş :dance:
anam o evlensede bizi çaarmaz zaar düğününe :dilcikar:
boşuna cevriye olmadık :roflol::roflol::roflol:senin özet anlatışına kurban mahallenin mıhtarıı nikoo naniknanik
sağol bebeğim ne mutlu bana :kedi:hanturks oglum daha kücük canim krese gidecek zaten ekimde iki yasina girecek yani kres hayati 2-3 yaslarinda olmus olacak :)) ayy bende cok heycanliyim
niko yüzümdeki tebessümün sebebi sensin simid :)) ne güzel anlatmisin..
barbim güzel is ama müsteriyle birebir ugrasmasi coook zor
:kedi:selayhusum dun gece telefon geldı dondum baktım modem kapanmıstı
dedım selayhusum anlamıstır:))
hanturkcum walla bende goz ucuyla gordum gızlı gızlı anahtar delıgınden bakmıs gbıydım daha cok gorsem dahada cok begenıcem hıssedıyorumm:)
nıkoncanım ya o nasıl bır ozettı yerım senı bukadar sırın olma
akşama ben yine yokum kızlar
sercanla bulusucaz akşam babası çine gidiyor onu havaalanına bırakıcaz snrada bısıler yaparız herhalde cok gec gelmem selayhusum merak etmee:))
sonra hemen kosa kosa sana gelecemmm:))
çok üşenirsen pijamayla git kız nolcak kaydirigubbakcemile2bu akşam bende pantolon paçası vermiştim terziye taa edirneye gitmeden, gidim onu aliyim bari
havada yağmur fırtına
ne eve gidesim var ne dışarı çıkasım esasında
bir garip ruh halindeyim :sinifsinif:
hanturkcum walla bende goz ucuyla gordum gızlı gızlı anahtar delıgınden bakmıs gbıydım daha cok gorsem dahada cok begenıcem hıssedıyorumm:)
hanturkste buralardaymış hoşgeldin[/B]
inş tuticim ilk planımda var şile turu
ben seni tanıdım tanıyalı adanılı bi eniştemiz olduğunu biliyom inş sonuna kadar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?