Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim günaydin canim henüz face acmadim ama her an acabilirim..benimkinin gönlü yok gerci sorun yasariz diyor :)) birisi ekler ben yanlis anlarim falanda filanda zaten acarsam o kesin benim hesabimla oyun oynar

ismarladigim tencere takimi gelmis gidip alsammi acaba bilmiyorum bugun disari cikasimda yok ama belkide giderim.. bugun yine cok sicak burasi yaniyoruz .selimlede disari cikmasi zor oluyor cani sIKILdigi zamanlarda arabadan cikmaya ugrasiyor beni dinlemiyor falan filan iste

Allah kavustursun tatlım bende beklemıstım gercı kısa donem mayıs ayında geldı kavustum nısanlıma,darısı basına canım
bu ezgimm içinnn

ayyyy bu cok guzel barbımmmm cok begendım o gunler gelsın mı hemencecık gelsın mııııı

gunaydın pıtırcıklarım benımmmmmmm
mobılyalar kapıdan gecmemıstı vs vs olmamıstı bu sabah geldı hersey
mobılyayıda gecırdıler salon kapısınıda taktılar ohh cok sukurr
smdı yatakodasınıda gelınce yerlesık duzene gecıcez ınsallah:)
tchıbodan sıparıslerım geldı bı saat once falan cok mutlu oldum
selayhusum o hamur setı gercekten cok guzelmıss gorursen o cıceklı kesme tahtalarını ve cay kapını al derım cok guzeller cunkumm
hepınıze cok guzell opcuk ve kalpcık dolu bır gun dılıyorummmmmm

ee hadi gözün aydin bebegim gelmis ismarladiklarin ben o tahtalardan gördüm ama burdakinde domates deseni var :)))) tam emin olamadim kesme tahtasindan plastikmi o nedir maddesi ?? cay kutusunuda hic görmedim baska bir yer oraya bakmam gerek veya internetten ismarlamam gerek ama sen iyi diyorsan onlar icin hemen bakarim :)

darısı hepimizin başına
benimkide gidicek oyyy oyyyyy :1no2:

gelsin ezgimmm gelsinnn
hayat bildiği gibi gelsinnnn delikafadulden

aççç be ya sanki tüm irkekler kapıda bekliolar seni eklemek için
ayy şu erkeklerin çıldırtan kıskançlıkları yokmu kafamçokkarıştı
aççdaa bildirimleşelim bebem :içelim:

güle güle kullan, domatisli domatisli yemekler pişir yeni tencerenle selimoşuma alkisalkisalkis
bugünde evde oturun kız, bu arada daha bundan bikaç hafta donuyodunuz oralarda
şimdi yanıosunuz anlamadım gitti mirmirmirmir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…