- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.961
Allah kavustursun tatlım bende beklemıstım gercı kısa donem mayıs ayında geldı kavustum nısanlıma,darısı basına canımtam ustune bastın eşiminde bole bir hayalı var :lepi:ben yok diom ama:umursamaz:neyse olsunda buyurun gelın ızmıre neler yaparım ben sızeee:içelim: su borekleri .içli köfteler ne ıstersenizboshayallersmileahhh bi gelsin o günler
şafak 451
bu ezgimm içinnn
Allah kavustursun tatlım bende beklemıstım gercı kısa donem mayıs ayında geldı kavustum nısanlıma,darısı basına canım
ayyyy bu cok guzel barbımmmm cok begendım o gunler gelsın mı hemencecık gelsın mııııı
barbim günaydin canim henüz face acmadim ama her an acabilirim..benimkinin gönlü yok gerci sorun yasariz diyor :)) birisi ekler ben yanlis anlarim falanda filanda zaten acarsam o kesin benim hesabimla oyun oynar
ismarladigim tencere takimi gelmis gidip alsammi acaba bilmiyorum bugun disari cikasimda yok ama belkide giderim.. bugun yine cok sicak burasi yaniyoruz .selimlede disari cikmasi zor oluyor cani sIKILdigi zamanlarda arabadan cikmaya ugrasiyor beni dinlemiyor falan filan iste
barbim bizim burasi böyle bir günde 10-15 derece degisebilir havalar
şuna bayıldım ya sırnaşık şeysırnaşık şeydün keni ahanda büle yalvarttım barışmak için
ham ım um um şlam püüü efendim prensesimoo niko hanımm
şuna bayıldım ya sırnaşık şeysırnaşık şey
helal olsun nunişime süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?