Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok canim degil yumurta yumurtalarda var ondan koymamislar bende almadim zaten yumurta sevmem hele soguk kaynamis yumurta hic sevmem :)))

yok icindekilere bakiyoruz yerken
bu dünyaca ünlü bir markanin cikolatasi
lindt tanirsindir
bi milka bide bu
reklama girdi gerci ama :)))) hicbir cikarim yok vallahi

reklam olmaz hayatım ya
şu cağallara iki şey öğretiyosun:))
arkadaşımın nişanlısı almaydan gelirken bir çikolata getirdiydi hala tadı damağımda

tutıcıım hosgeldın topıgımıze (topıgıde sahıplendım:) )
kızlar hazır babam eve erken gelmısken ben gıyınıyımde allmode begendıklerımı lıste yapmıstım onları bır aldırayım ona :)

hoşbuldum cnm ben geldim sen gideyyon...:gitme:

bu pastayi senle yedik biz tutim :)) ayni pasta yilda bi pasta yaparim onuda resimleye resimleye öldüm :)

tutim hoşgeldin
xzgim sen incirlideki almodeamı gidiyosun?
oranın yataklarına hastayım hastaaaaaaaa

hb canımcım...sınavın nasıldı ???
opuyorumnanaktan

bu pastayi senle yedik biz tutim :)) ayni pasta yilda bi pasta yaparim onuda resimleye resimleye öldüm :)

doğru ya bu pasta o pastaydı ama tadı damağımda kaldı biraz daha alabilirmiyim acabaaa canım ???kaydirigubbakcemile5

hepsi senin olsun canim ..
evet sinavdan naber ben sormayi unuttum

xzgi seninde diger topicteki alintina hayran kaldim pirttim ha :))

kızlar allmode bir mobilya mağazası ama ne mobilya
özel günlerde bir vitrin yapıyor kendine bakıp kalıyosunuz
geçen 14 şubatta kırmızı temalı bir yatak yapmıştı
güllerle kırmızı örtülerle bezenmiş
vitrine dalıp yatasım geldii

kızlar sınavım fena değildi sağolunnn

barbım pardn ewet sınavın nasıl gectı sormayı unuttum bende?
yok canımınıcı bu sefer yayladaki allmode gidicem vitrinlerini öyle bir süslüyorlarki dibim düşüyor:)
yok canlarım mutfak esylarından ev tekstıl urunlerıne aklına ne gelıyorsa var ee malum ceyız yapıyorum ben:)
selayhusum walla bende anlamadım o alıntıyı nasıl becerdıgımı haha:)

allmode mutfak esyalarıda bırbırınden harika barbim bide her marka var ya ceşit çok iyi oluyor

sil bari kiz alintinin birazini :))))
zaten mest oldum bugun superisinin yazisina genc anne yasin cok genc heralde diyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…