Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

almaya gitmedimki beklesin birazcik bugun gidemem canim istemiyor ..
evi toparlayip gereksiz esyalari cöpe atacagim

selayhusum benımkısı cıcek desenlı gordunmu kucucuk ama 4 tane var hemde servıs tabagı olarakta kullanabılıyorsun plastık degıl nasıl anlatsam bılemedım cam gıbı aynı desende kutusu var ıcınde 5 bolmesı var poset caylarını koyuyorsun
ewett nıkonummm geldıı cok mutlu oldumm:)))
barbımmm ben delı gbı dugun mekanı bakıyorum buarada sultan sanrıcını begendım ama fatıhte yerı cok ters olur bırde mehmet restaurant kılyos yolunda orasıda cok uzak ama guzel bıyere benzıyor fıyatıda uygun pazar gunu usenmez p3 basndan kalkarsa benımkısı gıdıp bakıcaz daha dugun tarıhımız bellı degıl gercı cıldırıcam bu belırsızlıkten kac ay kaldı dugun tarıhı bellı degıl!!

seloş yeni tencere tavanla ne pişircen bugün bağalımm
inanmıyorum selayın haline bah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biz de onu becerikli bişi sanıyoz gelip diyo yok çorba yaptım yok etli etsiz 2 ayrı yimah yaptım sırnaşık şeysırnaşık şey
gördük nası yaptığını :roflol::roflol::roflol:

nikonum benide smile mayağı ettin daa
hale bak:=)))
bizi manyah eden smiller

benim bi arkadaşım vardı smil seviyorum diye habire bana yollardı şimdi bunları duysa Allah senin cezanı vermesin niko smil manyağı niko hala bunlarla mı uğraşıyon der sırnaşık şeysırnaşık şey

bu silikondan öte baska bisey cagristiriyo bence kaldir bebegim bunu gece koyarsin

ayyy hakkat hee
hiç aklıma gelmemişti
ee dervişin fikri yok ki zikri olsun bu konuda sempatiksalakcinni

ezgim sultan sarnıcı harika bi yerrr
tavsiye ederim
bide şey var sultanahmette binbindirek sarnıcı
orasıda güzelll bebem hihoyyyt

hahaytttttt kaydirigubbakcemile2
seloş karısından bi halt olmaz akşama kadar bilgisayar başında
zavallı selimim açlıktan dometis kemiriyi :a015:

kızlar ben bı odamı toplıım
camasır makınesını acayımm sonra geleym yanınıza sızde o zamana kadar bana yemek dusunun basıt ve pratık ne yemegı yapayımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…