- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.221
bebegım ındırımde suanda 1 yada 2 gunluk ındırımler oluyor onun sayesınde okadar ucuza aldım o battanıyelerıde 200 mılyondan 90 mılyona aldım askım.benımde bılıyorsun hayalımdekı tek gelınlık onu gordugumden berı baska hıcbıyere bakmıyorum bakmadımda,smdı kayınvalıdemın tanıdıgı bır yer varmıs gelınlık dıktırdıklerı bır oraya bakıcam ıcıme sınerse orda yaptırırm ıcıme sınmezse arastırır ugrasırım bulurum bır yer ınsallah guzel olur bebegımselam kizlar evimdeyim anneme gitmistim tekrar soran arkadaslar icin.
xzgim nevresim pike takimlarin süperler yaa bunlarin fiyati 36 ytl mi tanesi cok sasirdim eger böyleyse ben bu fiyata böyle bisey olabilirmi yaa
hayhaycim varis degildei 1 ay önce varise benzer bisey var sanmistim ama o gecti gitti sükür buda baska bir dertti malesef ama geciyor ..
xzgim o gelinlik benim hala aklimda süperdi benim cok hosuma gitmisti ?? diktirirsen nereye diktireceksin hangi moda evi ?? iyi bir yer varmi tanidigin??
ne demek bebegım sende ara ara bak bır suru sey gelıyor orayaxzgim takma kafana ortak yol bulursunuz inşallah çok güzel bir düğünle dünya ewine girersiniz sorunsuz bir şekide limangomu hmen bakayım canım aşkıma hediye almadım tşekkür ederim xzgim hemen bakayım limangoya...
ayrıca kızlar erkek parfümü için ne marka önerirsiniz...
sexi,erkeksi kalıcı bir parfüm alayım diyorumda sempatiksalakcinni
tutim ben gecen hafta enistene bvulgari aqua pure home marine aldim tam bir yaz kokusu benim cok hosuma gitti cok öneririm SIkinca yiyesim geliiii
hanturksüm gördüm canim senin yazdiklarinida sabah girdim ozaman görmüstüm , annemlerde cok güzeldi bahce falan var gerci 2 günden beri yagmur yagiyor ama güzeldi yinede onlarin orasi birazdaha sakin daha yesil burdan burasida yesil ama orasi dogayla ic ice, belki hatirlarsiniz bugun ne giydine eklemistim bir kere orayi
xzgim bebegim seni coook iyi anliyorum bazen insanlar saka yapiyorlar ama karsidakinin alinip alinmiyacagini hic düsünmüyor onlar saka yaptigini saniyor ama sen güceniyorsun icten icten.
ama takma olsun bizim xzgimizi almak kolay degil aslanlar gibi kizimizi verecegiz ona otursun asagi
canım wallaha bılmıyorum nasıl olucagını bugun laf sokarmıs gbı oldu sercan bız dugun ıstıyoruz dıye cok kırıldım babamların ısteme hakkı var sonucta kızını verıyor,bızımkısıde gercı yapmıcam etmıcem demıyor ama laf dokundurdu olmazsa sızın aıleye yaparız dugun dıye uzuldum sakada olsa ohaoldumsmile benım ıcın cok onemlı bole seyler bızımlıler sana araba alalım nısanı ewde yapalım dedıler onun yerıne kabul etmedım olmusken ıstedıgım gbı olsun ıstıyorumda nasıl olucak bılmıyorum
buarada limango sitesinden verdim bebegım
umsssssss bvlgari çok başarılı parfum konusunda bir kozmetikçide koklayayım ona göre limangodan siparişi veririm artık saol selayım..
keyfin yerinde dimi balım..opuyorumnanaktan
bebegım ındırımde suanda 1 yada 2 gunluk ındırımler oluyor onun sayesınde okadar ucuza aldım o battanıyelerıde 200 mılyondan 90 mılyona aldım askım.benımde bılıyorsun hayalımdekı tek gelınlık onu gordugumden berı baska hıcbıyere bakmıyorum bakmadımda,smdı kayınvalıdemın tanıdıgı bır yer varmıs gelınlık dıktırdıklerı bır oraya bakıcam ıcıme sınerse orda yaptırırm ıcıme sınmezse arastırır ugrasırım bulurum bır yer ınsallah guzel olur bebegım
ne demek bebegım sende ara ara bak bır suru sey gelıyor oraya
walla sercanın kullandıgı bı ıkı parfum var cok guzel kokuyor ama adı ne bılmıyorum
ben bıde armanı code cok begenıyorum hem erkekte hem kadında
bende bıde chrıstıan dıor un hypnotıc poıson sıparıs ettım ama kokusunu hıc koklamadım herkes ya cok harıka yada hıc guzel degıl dıyor bılmıyorum denıcem sızden kullanan varmı
çok iyi anlıyorum seni hayatım, ben neler yaşadığımı burda anlatmıyım hiçerkekler pek anlamıyorlar bu telaşları, dediğin gibi ailenin bunu isteme hakkı var kimseyi kırmak da istemezler herkes gelsin isterler ve bişey söyliyim mi sonunda da gerçekten iyiki yapmışım o da eksik kalmamış diyorsun ben kına gecesini hiç istemiyordum mesela ama acayip eğlenmiştim.
Peki gelen yaşlılar vesaire için nikah artı+küçük bir kokteyl dans vesaire yapsan cüzi bişey, akşam da eğlence istiyordun zaten onu daha geniş tutup genç akrabalarını falan da katıp yine ufak kokteyl yemek eğlence tarzı bişey düşünsen, bence büyük bir yemek düşünme çünkü gereksiz masraf oluyor ve bütün zaman yemekle geçiyor.
kuzum her ıstedıgın markayı veremıyorsun
suan ne varsa kampanyada ve fıyatı o an ne kadarsa ona gore verıyorsun
onu bılde bebegım her gun hatta her saat degısıyor kampanyalar haberın olsun bebegım
inşallah banada yakışır o koku tutımxzgim kesinlikle çok iyi bir tercih yapmışsın christian dior hyptonic harika bir kokudur ama ben onu kışın kullanıyorum balım emin ol beğeneceksin...
armani code vardı aklımda benimde onada bakayım selayımda bvlgari önerdi...
aslında erkek parfümünde kardşim paco rabbane ultraviolet kullanıyor oda çok harika bir kokudur ama kardeşimde zaten o kokuyu duyuyorum aşkım farklı koksun gerçi benimki joop kullanıyor ama artık değişiklik zamanı geldi...
tutim keyfim yerinde tencere takimimi aldim mutluyum :))
xzgim her konuda canimin ici daya sirtini bana olumunekankayizsmile
tutim keyfim yerinde tencere takimimi aldim mutluyum :))
xzgim her konuda canimin ici daya sirtini bana olumunekankayizsmile
anladım bebem bakayım o an hngisi varsa onu alırım...bu ara çok masraf yaptım artık babamdam para istemye çok çekiniyorum gerçi şikayet etmiyor ama...
bu arada xzgim sen kullandım demiştin yanlış hatırlamıyorsan...yaçıt çıt istiyorum bende varda 50 cm birde rengi koyu gerçek saç ama bal köpüğü rengi şuan kafamdaki renge boyatayım dedim 80 tl para istedi kuaför dedim yeni alayım daha iyi... 70 cm falan uygun fiyata nerde bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?