Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tuticim benim eşim de 212 kullanıyor ben çok seviyorum ama bi bak istersen
xzgim evlendirme dairesinde zaten olmaz heralde de nikah memurunu ayarlayamıyor musunuz 300 kişilik falansa çok büyük bir yer gerekmez bizimki de o kadardı oteller falan pahalı mı oluyor canım istanbulu da ben hiç bilmiyorum ki sana yardımcı olayım

he cnm bende rapunzelden 500 tl ye almıştım 3 sene önce o elimdeki çıt çıtları...eskiden ne kadanda pahalıymış...

fındık yiom gece gece töpe töpeee bu ara tutamıyorum kendimi habire yiyorum...

gece gece napıcaksın bu enerjıyı sempatiksalakcinni
wallaha bebegım ozaman yenı cıkmıstı ya onemlıydı
nıkoncanımda gelmıs topık kalabalık yasasınn kaydirigubbakcemile2

selayhusum o bahçeyi unutmak mümkün mü canım valla görür görmez vurulmuştum, oralara yolumuz düşerse gelirim bak bi çay içmeye kabul eder misin beniii :kedi:

500 kısı olucaz canım bız ewet oteller hemde nasıl pahalı sadece kokteyl ıcın bıle 55 yada 60 mılyon dıyorlar ya soyle bı nıkah daıresı olsa sıslıde var galıba ama emın degılım kokteyl salonu olsa sadece kanepe ve ıcıcek versek 1 saat falan surse
sonrada sadece gencler bır mekan kapatıp fasıllı eglence yapsak annemı oylede mutlu ederım bızde mutlu oluruz o benı 5 dakıka gormek ıstemıyor sadece

ye kiz yee can bogazdan gelir :)
xzgim benim yeni gelnden neyim eksik kizzz askolsun :))
bide meyvelik aldim hani söyleee demirden oluyor yaa mutfakta dursun meyve icinde diye :))
kendimi eve adadim artik

saka yapıyorum bebegım en guzellerı senın olsun
bak bırde gorursen seyden al ben aldım
2 katlı tabaklar ama yonca seklınde olan yuvarlak degıl kenarları yonca seklınde okadar guzel kı

hanturks üm keske öyle bisey olsa bi cayla birakmam ben sizi canim benim ,yemek icmek allah ne verdiyse yer icerdik canim

xzgim yarin tchibonun yerine gidecegim ana bayiine o dedigin yonca ne tabagi cerezmi yoksa meyvemi nedir canim ???hastanede randevum var gecerken oraya ugruyacagim

hanturks canım tamam senin dediğin parfümede bir bakayım tatlım saolasın..
xzgim yawum şişli ewlendirme dairesinde ben kokteyl var diye biliyorum...manzarası falan müthiş oranın...
selayım meywe tabağını çok beğendim çok tarz duruyor xzgim o dediğin tabak kurabiye tabağ diye geçiyormuş bievde görmüştüm sanki yonca şeklinde bend alayım evime...
bende geçen adese var bizim burda süpermarket gibi büyük mağaza orda tanesi 1 liraya şkilli çrezlik buldumhemen yapıştım 10 tane aldım mor renginde,kimisi yıldız kimisi ay kimisi spiral şeklinde değişik abuk subuk şeyleri seviyorum hatta yawru ağzı ve su yeşili rengi var onlardanda alayım diyorum güzel oluyor ya çeyiz eşyaları almak...

xzgim bak ben şundan aldım geçen çeyizime salona koycam hani misafir geldiğind çerez falan koymak için çünkü benimki ve arkadaşları içmeyi seviyorlar ondan evimize glen misafirlerimie sunamk için aldım iyatıda 73 tl falan bişeydi...gümüş rengi...
dediğiniz tabak bumu acaba ???

slm kızlarr zemuszemus
xzgi zevklı hatunsun aldıklar cok guzeller ıyı gunlerde kullan herüfünlesempatiksalakcinni
tesekkur ederım kelebekcımm
xzgim yarin tchibonun yerine gidecegim ana bayiine o dedigin yonca ne tabagi cerezmi yoksa meyvemi nedir canim ???hastanede randevum var gecerken oraya ugruyacagim
askım orda yok onlardan tutının gordugu yerde bıevde var ben gercı allmode almıstım ama bıevın malı,bu hafta orda babalar gunu konseptı var belkı enısteye bısıler alırsın bende haftasonu burdakı magazasına gıdıp canlı bakıcam

ahhh bebegım ınsallah vardır hemen arastırıcam bunu,ewet bebegım kurabıye tabagı dıye gecıyor benımkısıde zaten bıevın urunu cok cıcı mutfak masamın ustune koyucam ıcınede ya cıkolata seker cok yerım cunku yada kuru uzum kuru dut falan koyarım onlarıda cok sewıyorum

yok kuzum ılkını bende gordum o cok guzel
dıgerıde benım aldıgıma benzıyor ama ole degıl benımkısı beyaz porselen aralarında okadar mesafe yok kutularda olmasa ceker koyardım artık ceyızlerımı ewıme goturdugumde acıcam ozaman ceker koyarım unutmam

xzgim bizim burda bievyok allmode de yok malesef , enistene bu hafta hediye almayi düsünüyorum utansin diye anneler gününde hediye görmedimde

bende her aldığımı şileye yolluyorum orda çeyiz odası yaptı ananem bana saolsun çeyizlerim ordan gidicek adanaya allah izin verirse...
kavanoz takımı istiyorum ama beyaz porselen olması lazım cam olsun istemiyorum şeyler hoşuma gidiyor beyaz porselen olup kapakları meşe rengi oluyor ya böyle tahta görünümlü ....

tutim nerden buldun nasil bisi resmini yolla bana msn den bakiim fikir olsun biliyorsun bende alacagim
1 kafes, bir terlik gibi ,1 babet , one ,two three

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…