- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.241
he cnm bende rapunzelden 500 tl ye almıştım 3 sene önce o elimdeki çıt çıtları...eskiden ne kadanda pahalıymış...
fındık yiom gece gecetöpe töpeee bu ara tutamıyorum kendimi habire yiyorum...
tuticim benim eşim de 212 kullanıyor ben çok seviyorum ama bi bak istersen
xzgim evlendirme dairesinde zaten olmaz heralde de nikah memurunu ayarlayamıyor musunuz 300 kişilik falansa çok büyük bir yer gerekmez bizimki de o kadardı oteller falan pahalı mı oluyor canım istanbulu da ben hiç bilmiyorum ki sana yardımcı olayım
ye kiz yee can bogazdan gelir :)
xzgim benim yeni gelnden neyim eksik kizzz askolsun :))
bide meyvelik aldim hani söyleee demirden oluyor yaa mutfakta dursun meyve icinde diye :))
kendimi eve adadim artik
tesekkur ederım kelebekcımmslm kızlarr zemuszemus
xzgi zevklı hatunsun aldıklar cok guzeller ıyı gunlerde kullan herüfünlesempatiksalakcinni
askım orda yok onlardan tutının gordugu yerde bıevde var ben gercı allmode almıstım ama bıevın malı,bu hafta orda babalar gunu konseptı var belkı enısteye bısıler alırsın bende haftasonu burdakı magazasına gıdıp canlı bakıcamxzgim yarin tchibonun yerine gidecegim ana bayiine o dedigin yonca ne tabagi cerezmi yoksa meyvemi nedir canim ???hastanede randevum var gecerken oraya ugruyacagim
hanturks canım tamam senin dediğin parfümede bir bakayım tatlım saolasın..
xzgim yawum şişli ewlendirme dairesinde ben kokteyl var diye biliyorum...manzarası falan müthiş oranın...
selayım meywe tabağını çok beğendim çok tarz duruyor xzgim o dediğin tabak kurabiye tabağ diye geçiyormuşbievde görmüştüm sanki yonca şeklinde bend alayım evime...
bende geçen adese var bizim burda süpermarket gibi büyük mağaza orda tanesi 1 liraya şkilli çrezlik buldumhemen yapıştım 10 tane aldım mor renginde,kimisi yıldız kimisi ay kimisi spiral şeklinde değişik abuk subuk şeyleri seviyorum hatta yawru ağzı ve su yeşili rengi var onlardanda alayım diyorum güzel oluyor ya çeyiz eşyaları almak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?