- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.261
:roflol::roflol::roflol::roflol:beni de alın aranıza sizi hiç üzmem(yalvaran gözle bakan simile)
siz gidince arkanızdan burayı toplarım toz neym alırım (paspasçı simile)
evet hep beraber görüşüp coşalım haydin kızlar halayaaydaduanınannesı canım aramızdasın bılem gel kucaklayayım senı hosgeldınn
nıkoncanımm ohhh bırde hepberaber gorusmelıyızz,kıskandım
kız tek yanaktan opme benı dul kalırım sonra dıger yanagımıda uzattım sempatiksalakcinni
tutımmm bebegımmm bende geldım okudunmu 6 kasım dıye kararlastırdık dugunu
dedemlere zıyarete gıtmıstım uzun zamandır gtmemıstım smdı geldımm bende
mekan bakmam gerek bana dugun mekanı bakalımm kızlar 500 kısılık
güle güle kullan tutimalyaduanınannesi hoşgeldin aramıza ...
nikom dikiş makinam bozulmuştu tamda üzerine sen hediye ettin smileyde olsa çok sevindirik oldum...
ooo xzgim 6 kasım demek hadi hayırlısı olsun...bu arada benimki askerliği erteleyebilir olaylar karışık...
hanturkscum tüh ytişemedim sana...
selayım annesinde bugün sanırım...
barbim tatildedir...
ayburcum nihayet sahalara döndü..
gunaydın64 sanırım çok yorgun ondan gelemedi..
hayhay kayıp ???
çok güzel geçti selayımmmnikonum, ayburum nasil gecti bulusmaniz hasret giderdinizmi darisi bizim basimiza , ben istanbula geldigimde büyük bir istanbul bulusmasi gerceklestirelim istanbul sallansin :) hoppidi hoppidi hoplatalim ..
oldu örtmenim buluşalımyaramaz nikoncan, ayburcuk nabersiniz
istanbul buluşun artık daaa hepiniz bi aradasınız işte
geldim limonatamowwwwwwwwwww nikom gelmiş................
heyoooogece gece napıcaksın bu enerjıyı sempatiksalakcinni
wallaha bebegım ozaman yenı cıkmıstı ya onemlıydı
nıkoncanımda gelmıs topık kalabalık yasasınn kaydirigubbakcemile2
aldıklarını güle güle kullan güzelimm
bunu aldim
ooooohhhh sakinleşmiş keyfi yerine gelmiş bebeğiminslm kızlarr zemuszemus
xzgi zevklı hatunsun aldıklar cok guzeller ıyı gunlerde kullan herüfünlesempatiksalakcinni
insallahh hayhayımm ama sıra sende bılıyorsunevinin resimlerini de görürüz artık xzgicim
askım o tıp ne oyle cok ama cok guldum bak ıste oraya babalar gunu ıcın bı suru sey var ve fıyatları cok uygun al ve yuzune vur hedıyesınıxzgim bizim burda bievyok allmode de yok malesef , enistene bu hafta hediye almayi düsünüyorum utansin diye anneler gününde hediye görmedimde
bende her aldığımı şileye yolluyorum orda çeyiz odası yaptı ananem bana saolsun çeyizlerim ordan gidicek adanaya allah izin verirse...
kavanoz takımı istiyorum ama beyaz porselen olması lazım cam olsun istemiyorum şeyler hoşuma gidiyor beyaz porselen olup kapakları meşe rengi oluyor ya böyle tahta görünümlü ....
hanturks üm keske öyle bisey olsa bi cayla birakmam ben sizi canim benim ,yemek icmek allah ne verdiyse yer icerdik canim
ahhh cok pardon bebegım sapsallıgıma geldı bıde hala ustelıyorum sempatiksalakcinnixzgim ben o biev ve allmode burda yok dedim sen bak oraya diyorsun yineben seni anlamiyor nereye bakmak ben ??
bosver kız gıtme kal az uyursun nolucakgidip yatmam gerekiyor ama ayrılamıyorum ya
yorum yapan ellerıne kuvvet tesekkurler balıımm sanada ıyı gecelerr kaydirigubbakcemile2herkesler bugün ne giydine kaçmış heralde, ben de xzgime yorum yapayım sonra kaçayım
hepinize iyi geceler kızlar öpüyorum komacan komacan
yok askım ıcıne bustıyer gıymıstım ozaman resım cektırmedım smdı cektırdım aynı kıyafetlerı smdıde bustıyerım kırlıde dıye gıymedım yoksam kendım cıkmam ole sempatiksalakcinnixzgim seycan dekoltene bisi demedimi acabaa
hanturks iyi geceler canim tatli rüyalar ..
hayhay evet canim dolgu ve kalici makyaj
az ewwel babamla konuştuk bi cesaret geldi arkadaşlarımla tatile gidebilirmiyim dedim bana yeterki şu pc nin başında fazla durma tatil olayını hallederiz dedi anaaaaaaa babamın başına saksımı düştü ne ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?