Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

beni de alın aranıza sizi hiç üzmem(yalvaran gözle bakan simile)
siz gidince arkanızdan burayı toplarım toz neym alırım (paspasçı simile)
:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok hevesli geldin al şu paspası başla bakalım

evet hep beraber görüşüp coşalım haydin kızlar halaya
son gördüğüm çeyizliklerin de çok güzel bebeğim

güle güle kullan tutim bi arıza olursa garantisi benim

nikonum, ayburum nasil gecti bulusmaniz hasret giderdinizmi darisi bizim basimiza , ben istanbula geldigimde büyük bir istanbul bulusmasi gerceklestirelim istanbul sallansin :) hoppidi hoppidi hoplatalim ..
çok güzel geçti selayımmm tadı damağımızda kaldı

yaramaz nikoncan, ayburcuk nabersiniz
istanbul buluşun artık daaa hepiniz bi aradasınız işte
oldu örtmenim buluşalım

ben alıştım dedim hayhayım arada bir illaki gelir yoklar o yüzden sormadım

ortadan kaybolsan merak ederdim helbet
Allah kolaylık versin eşinle sana örtmenim

owwwwwwwwwww nikom gelmiş................
geldim limonatam

bugün dışarı attım kendimi, gezdim gezdim

gece gece napıcaksın bu enerjıyı sempatiksalakcinni
wallaha bebegım ozaman yenı cıkmıstı ya onemlıydı
nıkoncanımda gelmıs topık kalabalık yasasınn kaydirigubbakcemile2
heyoooo

aldıklarını güle güle kullan güzelimm
slm kızlarr zemuszemus
xzgi zevklı hatunsun aldıklar cok guzeller ıyı gunlerde kullan herüfünlesempatiksalakcinni
ooooohhhh sakinleşmiş keyfi yerine gelmiş bebeğimin

evinin resimlerini de görürüz artık xzgicim
insallahh hayhayımm ama sıra sende bılıyorsun
xzgim bizim burda bievyok allmode de yok malesef , enistene bu hafta hediye almayi düsünüyorum utansin diye anneler gününde hediye görmedimde
askım o tıp ne oyle cok ama cok guldum bak ıste oraya babalar gunu ıcın bı suru sey var ve fıyatları cok uygun al ve yuzune vur hedıyesını

bebegım ben metal ıstıyordum oyle aldım grı renk allmode da gordum onları yıne bıevın urunuydu galıba bılmıyorum oraya bakabılırsın canım ohh ne guzel senın koymaya yerın var bızım ewde cok buyuk ama heryer dolu kıler gbı odamız var ya oraya ve benım odama yıgılıcaklar artık :hulya:

pembe dolap a bikak resim eklemiştim de
bunu gören kocam kendi resmini de koymuyosun dimi gibi bi tepki verince..
denemedim bile :smiley-cool:

hanturks üm keske öyle bisey olsa bi cayla birakmam ben sizi canim benim ,yemek icmek allah ne verdiyse yer icerdik canim

canım yaa, şimdi daha çok gelmek istedim bak ama yemeğe içmeye değil seni görmeye opuyorumnanaktan inşallah olur öyle bişey senin yolun düşerse buralara ben de beklerim mutlaka
xzgim istediğin gibi bir yer bulursun inşallah, sıkma canını hepsi halloluyor bunların sen evlendikten sonra yaşayacağın mutlu günleri düşün

Son düzenleme:
xzgim ben o biev ve allmode burda yok dedim sen bak oraya diyorsun yine ben seni anlamiyor nereye bakmak ben ??

herkesler bugün ne giydine kaçmış heralde, ben de xzgime yorum yapayım sonra kaçayım
hepinize iyi geceler kızlar öpüyorum komacan komacan

Son düzenleme:
hay haycım ben kısmetse benimki ağustosta askere gidicek kısa dönem geldiğide söz,nişan arayı çok açmadanda düğün yada nikah yapalım diyoruz...

nikom makinamın garantisi sendyse sorun yok bebem heheheh muju...

selayım yawrum resmini ekleyememki bir mağazada gördüm bilindik marka değil ama çok hoşuma gitti.. aldığımda çekerim resmini...

az ewwel babamla konuştuk bi cesaret geldi arkadaşlarımla tatile gidebilirmiyim dedim bana yeterki şu pc nin başında fazla durma tatil olayını hallederiz dedi anaaaaaaa babamın başına saksımı düştü ne ???

xzgim ben o biev ve allmode burda yok dedim sen bak oraya diyorsun yine ben seni anlamiyor nereye bakmak ben ??
ahhh cok pardon bebegım sapsallıgıma geldı bıde hala ustelıyorum sempatiksalakcinni
gidip yatmam gerekiyor ama ayrılamıyorum ya
bosver kız gıtme kal az uyursun nolucak
herkesler bugün ne giydine kaçmış heralde, ben de xzgime yorum yapayım sonra kaçayım
hepinize iyi geceler kızlar öpüyorum komacan komacan
yorum yapan ellerıne kuvvet tesekkurler balıımm sanada ıyı gecelerr kaydirigubbakcemile2
xzgim seycan dekoltene bisi demedimi acabaa
yok askım ıcıne bustıyer gıymıstım ozaman resım cektırmedım smdı cektırdım aynı kıyafetlerı smdıde bustıyerım kırlıde dıye gıymedım yoksam kendım cıkmam ole sempatiksalakcinni
hanturks iyi geceler canim tatli rüyalar ..

hayhay evet canim dolgu ve kalici makyaj

ayyy o dudaklar smdı artı 18 e gırıcek akannehir sempatiksalakcinni

ahhh ahh bugun bende babamla oyle bır konusma yaptım
arkadasımızın dugunu var mersınde gıdebılırmıyım dıye ızın vermedı
bır tek Allah korusun basınıza bısey gelır yolda ınsanlar duyarlar gıttıgını
arkamdan derler nasıl gondermıs kızını dıye uzak yol olmasa gıderdınız falan dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…