Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kız benim babamda izin vermez öyle tatilmiş bilmem neymiş ama şuan babam çok duygusal sanırım bana çok bağlı anneme gece soruyormuş şaka maka kızımız evlenecekmi gerçekten ciddimiymiş çocuk falan diyormuş bizden uzağamı gitcek gerkirse bizde adanaya yerleşelim diyormuş o yüzden belki beni kırmamak için demiştir yada kendi götürecek beni tatile konuştuğumuzda bile benimkini sordu ciddimi bu iş diye ewet dedim yere baktı o an anladım peki kızım dedi çok fena oldum ya...:gitme:

ayy babalar cok daha duygusal oluyor bebegım
benım annem daha sogukkanlıdır babam kasımda olucgaını ogrendıgınden berı bır panık basladı onlar sunuda alalım yetısmez soyle olmaz aslında ılkbaharamı erteleseydık erken degılmı falan demeye basladı
ama senınkı daha fena adanaya bıle yerlesmeyı duusnuyor
baban ne ıs yapıyor bebegım

mersin de nerde xzgi cim
aslen oralı olmasamda mersinde doğdum büyüdüm
memleketim sayılır

hıc bılmıyorum kı bende kuzucugum
ama ıstersen ogrenırım

ben dahayanmadım sonunda topık actım walla
nıkah kokteyl falan bılgısı olan yazar belkı bısıler ogrenırım huzura ererım

hay hay kuşum mersinde büyüdün demek benimkinin orada yazlıkları varmış evlenince mersinde olurum yazları muhtemelen...güzelmi mersin ?kır düğününü mersinde yapalım dediydi benimki

bebişim benim babamın amerikan otomotiv üzerine bakım servisleri var

ay ben çok seviyorum mersin i
özlüyorum bikaç ay gidemezsem
haziran bitsin hemen kaçıcam zaten:)
güzeldir mersin eğlencek yerler fln çok bol bol denize girersin
seninki adana da değilmiydi şeker

ben dahayanmadım sonunda topık actım walla
nıkah kokteyl falan bılgısı olan yazar belkı bısıler ogrenırım huzura ererım

iyi yaptın cnm topiğin hayırlı uğurlu olsun....kaydirigubbakcemile3 bende nişan mekanı için açmıştım hala duruyordur belki...sempatiksalakcinni

ay ben çok seviyorum mersin i
özlüyorum bikaç ay gidemezsem
haziran bitsin hemen kaçıcam zaten:)
güzeldir mersin eğlencek yerler fln çok bol bol denize girersin
seninki adana da değilmiydi şeker

ebet tatlım benimki adanalı adanada yaşıyor hafta sonları iş strestini atmak için mersine gidiyor...

babalara hep erken geliyo zaten
ayrılamıyolar kızlarından

sorma yaaa geçen nevresim muhabbeti oldu annem babama diyorki kızın çeyizini düzüyoruz yavaştan nevresim beğendi tuğçe onu alcam dedi babamın yüzü düştü nevresimden önce alınacak çok şey var bırak nevresimi erkek alsın dedi o derece kıskandı yani hahahah koptum yaaaa

hayhay yavrum dolgulu olan benim sen nikon yazmisin oda cok iyidir bu konuda zemuszemus

xzgim gideyimmi biev yada allmodeye hee

tutim al bebegim ne bulursan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…