Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

delikafaduldenzemuszemus
alemsin cnm buyur sende gel çotanak muhabbetine...

evet bende bılıyorum bir giresunlu olarak:)

erikle pek aram yok...
ben çilek hastasıyım 7/24 önüme koysalar yerim...haha enişte gece vakti yeşil erik arayacak yazık kız adama

erık cılek seftalı kıraz aklına gelebılcek herturlu meyvenın hastasıyım ve sureklı meyve yerım ama erik bir baska arasın nolucak baba olmak koca olmak kolay mı:)

buarada canlarım hemen ses etmeden cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın babam hadı hadı dıyodu gıttım allmode aldım ıstedıklerımı:) babaları bır opucukle kandırıyosun:)

kiz xzgiciiim benim kocisin kökleride giresunlu :) ama orda yasamamis hic ......

bende hıc yasamadım bıtanem ama gıttım gordum 12 yasında ıstemeye geldıler benı orda gorup ondan sonra babam benı bıdaha hıc oraya goturmedı kih kihh

bebişleri hepinizden koca bir özür diliyorum
akşam üstü acil bir telefonla çıkmam gerekti muhabbeti yarıda kestim..

xzgim evden çıktıktan sonra uefanın ordan geçerken, ilerideki allmode a baktım belkim seni görürüm diye
ama çok uzak olduğu için görmem imkansızdı tabiki :)))

eee naptınız bensiz?
tutim geçmiş olsun bal böceğim

ahh canım var ya bende ıncırlıde kı allmode gıttım neden yaptım bılmıyorum ama belkı senı gorurum dıye bakındım durdum etrafıma yarında yayladakı allmode gıdıcem.desene bız cok yakın oturuyoruz komsuyuz:))

xzgimm he komuşuyuk gıı
bi buluşma ayarlasakmı senin dizin düzelince
tutimde uçay geliy yamacımızaaaa
selayımda ruhunu göndertir yanımıza:)))

nettin aldınmı bişeyler, kazıktır orası hee
ama kalite durur tarz durur

ewett ya cok guzel olur bulusalım keske selayhus sende burda olsan mayısta ınsallah gelebılırsınn
aldım canımıcı bı kac parca bısey zor bela pesın verdıgım halde 45 lıra ındırım yaptı 380 mılyn tuttu aldıklarımda cok fazla degıl ama almısken bende kalıteden yanayım kazık yemeyımde sen aka kolejını bılıyormusun canım sokagımızın alt tarafında fıkret yuzatlı dıye galıba bı okul var

aşkitomtom ben aka kolejini bilmiyorum ama yayla meydanını biliyorum uefanın oraları falan
tuticik nirde oturuyorki?
selayımın gelme ihtimalimi var mayısta?? keşke gelebilse

380 he, hey Maşşallah kimbilir maliyeti kaçadır o ıvır zıvırın
güle güle kullan aşkım

ewet ewet gorusmelıyız en kısa zamanda keske selayhusda burda olsaydı belkı mayısta gelir:)
cok guzel seyler var ama bazı seyler fazla pahalı bı salata kasesı begendı degısık 80 mılyon alamadım degmez cunku ındırımde yapmadılar zorla 45 tl ındırım yaptılar 380 mlyn verdım pesın bıde oyle cok seyde almadım ama almısken bende kalıte seyler ıstıyorum.kahvaltı takımı var onun sadece tepsısını ve caydanlıgını aldım mınıcık bısey altı sıyah ustu beyaz sıyah kedıcıkler var cok sırın bıde onun pembe beyazlısıda var kavanozlarıda vardı camlı ondanda aldım pazartesı gelecek resmını koyarım begenırsen alırsın canım kesın begencegıne emınım

atesım var yazdıgımı unutup tekrar yazmsıım hhahaha:)) benım sonum fena ıyı degılım benn sabret ezgı sabret 42 gun kaldı

ben daha ust tarafta oturuyorum yayla mc warya onun karsısındakı sokaga gırıyorsun zorla ewımı tarıf edıyorum sankı
tutıcık karsıda oturuyor ne yazıkkı ama gelır elbet bulusma olunca
ayy sımdıden cok heyecanlandım

güle güle kullan hayatım
kahvaltıya geldiğimde sana görürüm artıkın pisijikli takımlarını :))
arsızlığımada bak hele, davet edilmeden:))
yayla mci biliyorum , he oralarda yakın senin her yolun paris bana
tuti karşıdaysa bizde merkezi biyerde buluşuveririk ama sen düzelip, bi güzel ayağa kalkınca
selayhusumda gelirse çifte kavrulmuş olur:))

hasret ayazlarındasın xzgim sabır sabır boshayallersmile

sen soyleyınce arsızlık degıl sırınlıık oluyor bana tatlım buyur herzaman gel ama onları ewlendıkten sonra kullanmaya baslıcam bu sefer yayla'ya degil sarıyere gelırsın kuzucum,denize karsı kahvaltı yaparız.benım tam anlamıyla toparlanmam bır ayı bulucaktır yıne mayıs ayına denk gelır yıne selayhusum kocasını kandırırsa gelır,tutıcımede yakın bır yer ayarlarız,ohh mayısda sercan'ımda geliyor,ozaman kımse tutamz benı fazla mutluluktan dagıtırım heryerı

selayhus msnde de yok esı evdeyse gırmeye fırsat kalmıyordur
tutıcım msnde ama dur cagırıyım onu buraya

mayısya benim d.günümde var eee daha ne olsun:))))))))))
sarıyeremi taşıncan bebem, aman pek güzel
havam değişir accuk:) iki deniz şırıltısı duyarım
sen kalk bi hele ayağada mayıs hemencecik geliverir..
aşkitom ben çıkıyorum artık sbah sınavıma çalişim die altıbuçukta kalktım şuan hortlak gibiyim
gidiyim yatiyim
öpüyorum seni
iyigeceler balımmm

teşekkür ederim canım saolasın..opuyorumnanaktan

selayhus msnde de yok esı evdeyse gırmeye fırsat kalmıyordur
tutıcım msnde ama dur cagırıyım onu buraya

yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

tutım geldı sımdıde barbıe gıdıyor..
ıyı geceler balım..
cok sevdım sızıde muhabbetınızıde ınsallah en yakın zamanda yuzyuze gorusuruzzz muahhh

ezgim kuzum ayarlayalım bir gün buluşuruz ama sen önce bir iyi olda ayrıca benim adanalım'ın burda olmadığı bir güne ayarlayalım olurmu balım birde ben karşıda çok fazla yer bilmiyorum...kaybolmayayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…