Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok be canım hiç uğraşamıcam evet su perisi çok kibar çok tatlı dilli bir kızdır bana özelden hep mesaj atıyor konusuyoruz arada ayrıca dedıklerınde haksızda sayılmaz selayhusum

xzgim biz senle komuş çıkabülürüz valla
yaylamı :)))

xzgim sağol fena değildi sınavım..

selayhusum açık öğretim sınavı
üniversite

olabilir valla ben doğma büyüme bahcelievlerdeyim önceden haznedar tarafında oturuyodum şimdi yaşam hastanesinin arka tarafında belki biliyosundur aka kolejinin orda oturuyorum

anam ben görmeyeyim en iyisi...

ne sinaviydi bu ??
oss msss

açıköğretim kız ne öss si hahahakaydirigubbakcemile3

bende yapıyorum cnm çeyiz bende gidip bakayım bare ...çok fazla bişey almamaya çalışıyorum malum herşey yenileniyor sadece yemek takımlarımı 2 set aldım,kahvaltı,seti,gündelik yemek takımı,çatal bıçak seti,eternity tencere takımı mutfak şeylerini alıyorum yavaş yavaş ben bunları alırken çok sıkılıyorum ya içime daral geliyor...sempatiksalakcinni

oo yinede baya sey almıssın be canım aslında birazını önceden almakta yarar var belli baslı seylerı ben ztn hep sade seylerden hoslandıgım ıcın sorun degıl sıyah beyaz alıyorum genelde kahvaltı takımımı falan gunluk yemek takımlarımı bıle alt tabagı sıyahsa ust tabagı beyaz gbı hemde modasıda gecmıyor sade olsun bana yeter:)) annem kafayı yedı sadece almanyadan tencere takımları falan sıparıs etmıs yok buharında pısırıyomus yok vıtamınını kaybetmıomus sımdıde amerıkadan sıparıs edıcek sırf onlara verdıgı parayla ceyızımın nerdeyse hepsını alırdım bos ısler bunlar:)

ya kızlar canım cok yesıl erık ıstıyor
yaz yada kıs hıc farketmez hamıle olursam bır gun kesın yesıl erık ıstıcem arasın dursun:)

allahummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neydu günahum,günahum neydi allahummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerede nerede neredeeeeeeeeeeeee ben nerede yanlış yaptummmmmmmmmmmmmmm nerede nerede nerede üşüttümmmmmmmmmmmm hasta oldummmmmmmmmmm o kadar sıkı giyindim allahummmmmmmmmm of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben

wuw bende siyah beyaz aldım yemek takımlarımı cnm bende siyah-beyaz takıntısı var zaten...
benim annemde saolsun herşeyimi tupperware'den alıyor sağlıklı kaplarmış...falanmış filanmış ses etmiyorum heves etmiş almış diye ...
amannnnnnnn bende daha nişan bile yok canım ama aradan çıksın istiyorum sıkışmamak için bakalım ne zaman kullanmak nasip olcak...

allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin xzgicim...opuyorumnanaktan

ya kızlar canım cok yesıl erık ıstıyor
yaz yada kıs hıc farketmez hamıle olursam bır gun kesın yesıl erık ıstıcem arasın dursun:)

erikle pek aram yok...
ben çilek hastasıyım 7/24 önüme koysalar yerim...haha enişte gece vakti yeşil erik arayacak yazık kız adama

agzimin resmen yani resmen suyu akti aferim size .!!!!!
nerden bulcam simdi

allahım yarebbim çotanaklar deyince ben de giresunlular toplanmış dedim bir giresun gelini olarak genç çotanaklar buluşmuşlar heralde diye atladım ama sonra çok güldüm yaa.. kızlar çotanak fındığın dalındaki yaprağın içindeki hali demek, o yüzden giresun fındık cenneti olarak çotanak olarak anılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…