Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

thanx baby
ayy benim de çook işim var ama hiç istemiyorum yapmak

-çamaşırlar katlancak
-kışlıkların bi kısmı hala duruyor onlar kaldırılcak
-nevresimler yorganlardan çıkarılıp yıkancak
-ütü yapılcak
-yazın taşıncağım için eşyaların bi kısmını toplamam lazım

offfffff ruhum daraldı

nikon uğradı ya :gitme: nolur iyileş artık aretliğim :sinifsinif:
aklım sende inan boshayallersmile
selaycım naber
ben okuldan geldim kızlarla
kahve içtik gittiler
kaldım yine yalnız:)

selam canim afiyet olsun kahven , bende evin günlük islerini yapiyorumda bi bakayim dedim
iyi günler kızlar boshayallersmile olumunekankayizsmile

gunayın kızlar
barbım ya hala cok mu kotu ıyıles bıan once askım
hayhayım bosver ew ısı bıtmez sal gıtsın
bende etrafı toparlıcam bırazdan
nıkonum babanın cıddı bır seyı yoktur ınsallah?
bende etrafı toparlıcam dus alıcam aksam taksıme gıdıcem sercanla
carsamba gunude yokum kızlar sercanla tekırdaga gıdıcez carsamba gunduzden cıkıp persembe aksamı donucez

nikonum gecmis olsn canim insallah ciddi biseyi yoktur babaciginin ?

xzgim seninde ismarladiklarin degilmi bunlar
limongomu neydi orasi ordan gelenler sanirsam memnuunmusun o internet sitesinden ???

bende üye olmayi düsünüyorum bana o siteyi önersene sen öyle olunca sanada hediye ceki veriyorlar sanirim

barbiden hala bir haber yokmu ??

bende birazdan nihayet tatil rezervasyonumu yapmaya gidecegim kizlar öptüm hepinizi

xzgim gözlügün cok hos duruyor resimde gördügümde soracaktim yenimi aldin diye simdi buraya koymusun resmini nerenin bu cok hos ??

bebegım hayır bunlar sıparıslerım degıl hedıyeler.ıstersen hem lımangodan hemde markafonıden gondereyım.limangodan cok alısverıs yaptım ben hatta smdı sırada bekledıklerımde var gelıcekler.orda sureklı takıp etmen lazım bebegım guzel sıte ben sorun yasamadım bıde guvenlıgı var o da cok guzel
xzgim gözlügün cok hos duruyor resimde gördügümde soracaktim yenimi aldin diye simdi buraya koymusun resmini nerenin bu cok hos ??
burberry markası bebegım

suan okadar mutluyum kı
sercan babasıyla konusmus
nasıl ıstıyorsanız oyle olsun demıs
ama cok basıt bısey olmasın demıs yemeklıde olabılır demıs
smdı etrafı toparlayıp yer bakıcam

tünaydın kızlaar, akşam yine bol bol kaynatmışsınız ben erken yatıyorum katılamıyorum size yaa (
ezgicim hediyelerin çok güzelmiş canım güle güle kullan özellikle saatleri çok beğendim
tutioh ne güzel şilerlerde geziyosun tatlım, off ben de istiyorum artık tatiil
ayburcumakşam burda da çok şimşek çaktı yağmur yağdı canım annem olmasaydı korkudan ölürdüm heralde bende kaydirigubbakcemile3
hayhaycımaa eşyaları toplamaya başlıyosun ayarlayabildin mi canım tayinini
selayhuscum face de şarkı söylediğim resme yorum yazmışsın çok sağol canım benim, videolarımda var bir iki tane onlara bakabilirsin istersen canım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…