- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.041
nikon uğradı ya :gitme: nolur iyileş artık aretliğim :sinifsinif:deniğzli horuzu kalktı yine bu saatte
evlere sığamıyorum demiştim
offffffff ya offffffff henüz hiç bi gelişme yok
bugün işe gidicem normalde geçen hafta aldığım rapordan sonra bugün işe gitmemem imkansız
bide işyerindeki adam izne çıktı bende gidersem tek kişi kalıcak ofiste onada izin vermezler aslında
şimdi bide sabahtan hiç gitmezsem cumadan tatile gittiğimi dönemediğimi falan sanırlar pazartesi rapor aldığımı.. bende ölü diri işe gidip ordan doktora gidicem.. Allahım nolur iyileşiyim ya nolurrrrrrrrr :gitme:
ezgicim hediyelerini güle güle kullan bebeğim, babanda maşallah çok düşünceliymiş..
hayhaycım sende hoşgeldim aç bi facete senide görelimm
tutimm ne güzel bir haftasonu geçirmişsin hayatım sevindim senin adına
nikomda uğramış
dualarınız için tşk ederim kuzucanlarım inşallah iileşirim bundan beter bi hastalık vermesin Allah ama bundan beterinide yaşamadım valla bu zamana kadar :1no2: :çok üzgünüm:
selaycım naber
ben okuldan geldim kızlarla
kahve içtik gittiler
kaldım yine yalnız:)
iyi günler kızlar boshayallersmile olumunekankayizsmileselam canim afiyet olsun kahven , bende evin günlük islerini yapiyorumda bi bakayim dedim
ev işine girişicem ben de bi göz attım kaydirigubbakcemile3h.g nikoncum geldin ve gittin:)
haftaya cumartesi taksim bana uyar inş bi aksilik çıkmazsa
kayınpederin neler almış neler hayırlı olsun xzgim
bebegım hayır bunlar sıparıslerım degıl hedıyeler.ıstersen hem lımangodan hemde markafonıden gondereyım.limangodan cok alısverıs yaptım ben hatta smdı sırada bekledıklerımde var gelıcekler.orda sureklı takıp etmen lazım bebegım guzel sıte ben sorun yasamadım bıde guvenlıgı var o da cok guzelnikonum gecmis olsn canim insallah ciddi biseyi yoktur babaciginin ?
xzgim seninde ismarladiklarin degilmi bunlar
limongomu neydi orasi ordan gelenler sanirsam memnuunmusun o internet sitesinden ???
bende üye olmayi düsünüyorum bana o siteyi önersene sen öyle olunca sanada hediye ceki veriyorlar sanirim
barbiden hala bir haber yokmu ??
bende birazdan nihayet tatil rezervasyonumu yapmaya gidecegim kizlar öptüm hepinizi
burberry markası bebegımxzgim gözlügün cok hos duruyor resimde gördügümde soracaktim yenimi aldin diye simdi buraya koymusun resmini nerenin bu cok hos ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?