- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.001
günaydın şöför hanım vırın vırınnnnnnnnnngamyoncuiremsu
barbii sen avusturyada mıydın hiç farketmemişim şimdiye kadar bilmiyorumkismile
Allahım şu gülen manyağa geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu arada yalancının mumu yatsıya kadar demişler..
işyerinde salak var ya dün amirimizi aradı iznimi uzatıcam ya da rapor alıcam diye. biz burda arkadaşla söylendik ya nasıl izin alır biz napcaz netces diye bürodan biri uçurmuş sanırım haberi ona hemen akşam aradı amirimizi .. ve ayağı mayağı kırılmamış hala amasyadaymış annesi köy evinin çatısından düşmüş ayağı kırılmış ona bakcakmış orda
kendi ipini çekersin dedi amirim sakın öyle bişey yapma, hem kendini hem kızları çok sıkıntıya sokarsın burda o yüzden ayın 5inde işinin başındasın dedi
ohhh ne güzel oldu
Allahım şu gülen manyağa geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aretliğim seni tanrıçamın yuvasında gördüm nasıl oldun keyfin yerine geldi mi nunişim sositososito
neler kaynattınız çok merak ediyorum gelmişinizi geçmişiniz lüpleticem sizin gamyoncuiremsu
vay yalancı dümbelek vayyyklava:
barbim herifin kulağını çok çınlattık
nikoda gelmiş daha nikonum topiğini okumam lazım
pembe koltukta oturuyorum ya ben eteğim kırıştı kalkamayom belli olmasın diye, o yüzden gelemeyom:roflol: ilk gün bir de izdiham oldu açılış izdihamı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:senden örendik üstadımmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
ben iimde tanrıçam kötüydü zabahınan kendime gelir gelmez aklıma geldi bi sriverim dedim
sen nassın iyisin inşallah göremez olduk seni
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
yarimmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?