Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aynen bizde otobüsle gitcez bu cumartesi yada pazar...
benimki uçakla gidelim dıo hayatta gitmem bıd eben regl olmadım hala ya amannnnnnnnnnn

bizde otobüsle gidioruz çünkü cuma odayı tutmamız saçma oluo çünkü cuma günü ben çalışıorum uçakla gitsej gece 11de falan bodrumda olsak neyimize yarıcakkı cuma orda olmamız yıl yorgunlugundan bisi yapamıcaz ne die para ödeyelim
cuma geceden bincez öglene dogru ordayız kısmets donuste mutlaka ucakla doncez hayatta çekılmez.

ınsallah orda olmazsın tutimm.. bende geciktirici alcam

tutim içini rahat tut ya anneler yapar öyle valla kendikimden biliyorum çok da rahat olma diye yapıyorlar bence
bence daha önemli sorunun regl olmaman gecikti galiba çünkü bayadır diyodun, gidene kadar olmazsan geciktirici haplar oluyo onlardan kullansan olmaz mı ki ama daha da bozmazsa tabi düzenini ben balayına giderken kullanmıştım çünkü gecikmişti o zamana denk gelmişti hapı kestim hemen başladı

barbım aynen bızde sırf oda ıcın otobusle gıtcez hem daha zewklı olur gece yola cıkıcaz bızde gece yolculugu gusel oluooo....
barbım sız ne zaman gıdıceksınız?

selayhusum hoşgeldin canım nasıldı italya selamımı söyledin mi
barbim seninle aynı gün hatta gece çıkıyoruz yola canım

barbım bak sende benım gıbı olucan bende ılk gıtımde heveslı heveslı gıtım amam hayal kırıklıgına ugradım ancak bol bol resım cekmekle yetındım ama bıeyr tavsıye edımı sanan bodruma 1 saat var arası mugla bafa oraya gıdın bak hayran kalırsınız pansıyon hep ve angora pansıyonda kalamnı tavsıye ederım super yemekelrı ve ılgılerı

hanturks cnm walla sneın yuregın temızmız baban ızın wercek dedın dogru cıktı balı ya...
ben bu gecıktırıcı haplardan korkuyorum bısye olur falan dıe...
kaydirigubbakcemile3 benim bi kendime hayrım yok zaten herkese dediğim çıkar hiç kendime dediğim çıkmaz
yani ben kullandım bi yan etkisini görmedim ama devamlı kullanmadıktan sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi canım

hosbulduk canlarim ,nezaman barbicigim yolculuk ???
hosbuldum bitlikiz sende hosgeldin topige

kizlar kendimin cok resmini cekmedim gözkapagim tatile cikacagim gün iltihaplandi birazcik makyajsiz gezdim 4 gün yani aksamlari gündüzleri havuz ve denizdeydik aksamlarida güzelce pizza yedik
denizde ve havuzda selim hicbir sorun yasatmadi bize cok eglendik ona simit almistim onun icine girip yüzdürdük, ama kahvaltive aksam yemeklerinde tam bir rezillik yasatti bize mizlamalar sinir etmeler artik cildirmaya ramak kaliyordu neyseki bitti o yönden seviniyorum :)) ama yüzme ve deniz acisindan keske hic bitmeseydi deniz hastasi olaraktan hic gelesim gelmedi
eve dönüste venedige ugramadik ama büyük bir göl var garda gölü oraya ugradik oranin kiyisinda oturup öyle yemegi yedik sonra bir alisveris merkezine ugrayip eve döndük, hava süperdi tam yeni yeni bronzlasmaya basliyacaktim ama malesef bu seferde olmadi :)))
bol bol sivrisinek yedi o kadar ama selimin cok resmini cektim onlari paylasirim sonra

hanturks canim hosbuldum sendemi tatile ohh ohhh
venedigin ordan gecerken dedimki tüh hanturksümün rialtosuna gidemiyoruz son ugradigimiz yerde birkac manzara fotografi cektim senin icin canim belki ilham alirsin

hanturks cnm ne bılım moral kalamdı bende neyse saglık olsun ..
selayım sorunsuz bır tatıl olmus yemekdısında cnm ınsallah yıne daha gıder daha uzun uzun kalır denıze doyarsın tatlım bu sene beyaz ten modaymıs zaten cnm bronzlasamadım dıye uzulme bence =)
selımişim için sewındım demekkı suyu sewıyor aynı burcuz kucuk adamla ama benım cok fazla su ıle aram yoktur cok aramam suyu...

ana hanturks cnm sen alanyaya gıdıyormussun benımkıde bana alanya,bodrum,marmaris arasında sec begen dedı ben dırek bodrum dedım nedense...alanyaya gıtmedım antalyaya gıttım ama alanyaya gıtmedım guzelmı acaba?

hanturks canim hosbuldum sendemi tatile ohh ohhh
venedigin ordan gecerken dedimki tüh hanturksümün rialtosuna gidemiyoruz son ugradigimiz yerde birkac manzara fotografi cektim senin icin canim belki ilham alirsin
eveeet delikafadulden onun hayaliyle yaşıyorum ve hala ayaktayım kaydirigubbakcemile3
aaa çok merak ettim face e koyarsın bakarız belki resimlik bişay çıkar yapar yollarım sana

evet canım ben de ilk defa gidicem biz de bodruma gittik bu sefer alanya olsun dedik torpilli otel bulduk bi de kaydirigubbakcemile3 bakalım nasılmış görücem ben de ama resimler çok güzeldi

haydı bakalım herkes bı yerlere gıdıyor maasallahhh.ınsallah begenırsın cnm alanyayı ben hıc gıtmedım merak edıordum sen gıt gez anlatırsın bıze...

herkes gidiyor ben geri geldim simdi bidaha gidesim var ama
xzgim nerdesin
ayburumm anaciiim sen nerdesin
gnynd huu huuu
diger topik sakinlerim
barbim yakkinmi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…