- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.781
barbim sanada günaydın tatlım, ya iyi geçti gibi ama yorum yapılması gereken sorular olduğu için tam emin olamıyorum moralimi bozmamak için bakmıyorum da artık ne gelirse bahtıma
sizin düğünün de güzel geçmesine sevindim ohh iyice dökmüşsündür kurtlarını kaydirigubbakcemile2
gunaydın kızlar
cumartesi gunu sercanımlaydık aksamda bıryere gıdıp ıctık
pazar gunude aıle saadetıydı sercanlarda gece geldım ewe ama gıremedım kk ya bakım vardı galıba
sabahta newhan geldı yemek yedık smdı uyuyor o bende ewı toparlıcam
selayhusumm ewe geldınmı mısafırlıktemısın benı ozledınmı?
tutım askım ıyı gecıyordur umarım tatılın,cok eglenın
hanturkum ınsallah kazanırsın sınavı
barbımm Allah bır yastıkta kocatsın,herseyın guzel gecmesıne sevındım resımlerı merakla beklıyorum
ayburum sende hıc ugramamıssın??
Tutişi aradım şu anda saat 9dan beri bodrum otogarda adanalıyı bekliomuş aksilik olmuş yollarda gelememiş sevdiceği, tutiş sinir küpüymüş kaydirigubbakcemile3
hepinize selamları var kızlarrrrrrrrr olumunekankayizsmile
bende konustum bebegım cok tuhaf aksılık ıste neysekı kavusucaklar
o kavusma anı herseye deger
hanturkum ınsallah kazanırsın sınavı
çok sağolun canlarım inşallah inşallah :Saruboceq:hantürksüm büyük bir yükten kurtuldun iyi bir başarı yakalarsın inş:lepi:
anaa o sıcakta hakkaten çok kızmıştır yaa ama demekki bir aksilik oldu gidemedi çocuk gönlünü alır heralde tuticiğin iyi bir tatil geçirsinler başbaşa ohTutişi aradım şu anda saat 9dan beri bodrum otogarda adanalıyı bekliomuş aksilik olmuş yollarda gelememiş sevdiceği, tutiş sinir küpüymüş kaydirigubbakcemile3
hepinize selamları var kızlarrrrrrrrr olumunekankayizsmile
bilmiyorum ki canım iki üç haftaya belli olur heralde şu tatili bitireyim geleyim de öyle belli olsun ya hiç acelesi yokselam kizlar ben geldim evime bugun gelebildik ancak uzadikca uzadi malesef..
gözüm idare ediyor iste tam iyilesmedi yarin sabahta kan icin gidecegim bakalim ne cikacak sonuclarinda
hanturks sonuclari ne zaman alacaksin canim ne zaman belli oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?