- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.821
dimi ya çocuk olunca zor olur ama olsun ya onun güzelliği de ayrıdır, siz de geç yapmışsınız ama iyi yapmışsınız ya erken evlenmişsin çünkü tadını çıkarmışsınızdır evliliğinne güzel 3 gün sonrada tatile gidiyorsunuz yeyin icin gönlünüzce cocuk yokkendahada bir rahat oluyor gece gezmeye gidebiliyorsun takiliyorsun geceleri
evet canim tansiyon icin yaslaninca artik hersey cikiyor
Rabbim nazardan korusun barbim
profil fotona hasta oldum maşşallah
senin kenin mert fırattan eksik yanı yok yerimseniben
edirne fotolarına ayrı bi detay yapcam
ama bi kaç fotonda çok bıcır bıcır olmuşsun çok küçük görünmüşsün:lepi:
ben çok beğendim gelinliğindeki kol detayı ve duvağına bayıldım
saçı ve makkajıda güzeldi
kaynatmisiniz tuvalet banyo temizligindeydim gece gece
barbim resimlere bende baktim hepsine evet o bebeli olani demistim ama senle uzaktan yakindan alakasi yok sadece renk olarak demistim
masallah burcuyada cok güzel olmus, gelinlikte yakismis cook , aman nede cok döktürmüs hem aglarim hem giderim
dimi ya çocuk olunca zor olur ama olsun ya onun güzelliği de ayrıdır, siz de geç yapmışsınız ama iyi yapmışsınız ya erken evlenmişsin çünkü tadını çıkarmışsınızdır evliliğin
bu arada çok da yaşlısın ya biz de yaşlıyız o zaman üç yaş var aramızda sadece alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 ailende falan da varsa genetiktir
barbim fotoların çok güzel çok tatlı çıkmışsın canım benim, Keni de gördük merak ediyodum valla çok yakışmışsınız allah ayırmasın
barbım resımlere baktım
senı yakındanda gormus bırı olarak harıka gozukuyorsun askım
ya bız tanısmadan once sen bgn ne gıydınde gozlerım kendı rengı demıstın dıye hatırlıyorum
kendı rengımı smdı ben cozemedım bebegım lens gıbı duruyor
burcu cok cok guzel olmus canım benım ya Allah mutluluklarını daım etsın hep yuzu boyle gulsun
ben utu falan yapamadım bugun cok yoruldum oyle bos bos yattım falan
opuyorum hepınızııı kızlar ıyı geceler
buarada bugun bızım sercanla 2 yılımız
duvarıma bıseyler yazmıs gorunce gozlerım yasardı
zaten bu dogum kont. hapından fazla duygusal,asabıyım sempatiksalakcinni
selamm neediniz bakiiim ?? doktoruma gittim geldim bugun anacimda bende onuda hastaneye götürecegim son zamandaki en ugrak mekanimanama tercumanlik yapacagim.
xzgim iyiki dogdu iliskiniz iyiki dogdu iliskiniz, biran önce evlenin dogan iliskinize siz birtane dogurun
barbim demek erkek tarafi laz benim erkek tarafimda öyledir
kaçar mı ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenNikommmmmmmmmm aretliğim resimlerimin hepsini daramış , beyenmiş beyenmiş beyenmişşşş
ellerin dert görmesin klavyene sağlıkkkkkkkkk aklinialirimsmile
ama nirlerdesin sen iki çift kelime yaz nan gelde buraya çatlaq yımırtaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden
evet selayım ya amma çok gittin:uhm: ciddi birşey değildir inşaallah :çok üzgünüm: olumunekankayizsmileselamm neediniz bakiiim ?? doktoruma gittim geldim bugun anacimda bende onuda hastaneye götürecegim son zamandaki en ugrak mekanimanama tercumanlik yapacagim.
xzgim iyiki dogdu iliskiniz iyiki dogdu iliskiniz, biran önce evlenin dogan iliskinize siz birtane dogurun
barbim demek erkek tarafi laz benim erkek tarafimda öyledir
rica ederim canım böyle açıklamamıştım zaten başta devlet memurluğu sınavı demiştim galiba sadecesagol hanturscüm hatirlattigin icin daha öncede sormustum ayni soruyu aklimda kalmadi olayi hic bilmedigim icin cabucak unutmusum
canlar ben yatayim artik xzgim bi ütü yapmaya gittin bidaha gelemedin artik insallah yarin görüsürüz cook öptüm seni hepinizi
hanturkumm tşk ederim hayatım, senin nikini kısaltmak için bişeyler düşünüorum henüz bulamadım :sm_confused: kaydirigubbakcemile3
kaçar mı ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kırmızı elbisenle ayrıntılı foton niye yok bakim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bekliyorum en kısa zamanda nuniş :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
mağazada karşılaştık atladık abe kırmızı elbiseeeeeeeeedelikafadulden delikafadulden delikafadulden diye elemanları şaşırttık sen bi üstünde son halini göstertmiyon :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :2: :2: :2:
evet selayım ya amma çok gittin:uhm: ciddi birşey değildir inşaallah :çok üzgünüm: olumunekankayizsmile
tünaydın bacılaar,
xzgim ikinci yılınız kutlu olsun canım daha nice nice nice nice iki on yirmi yıllarınızı görün inşallah
rica ederim canım böyle açıklamamıştım zaten başta devlet memurluğu sınavı demiştim galiba sadece
geçmiş olsun annenin nesi var canım
kaydirigubbakcemile3 dimi nick uzun ya başta öylesine girmiştim sonra kaldı, hande de hayatım burda önemli değil
:roflol: hadi olsun o zamansenin adın hande olsun o zaman :içelim:
hande alkisalkisalkis hande alkisalkisalkis
eveeeet az kaldı, ya bugün akşam çıkıcaz tocamlan, bi şort bi bikini almam lazım bide kandırabilirsem ayakkabı alıcam bakalım annem de bi elbise almış, onun dışında eskiler valla sen neler yaptın başladın mı hazırlanmayahandecim ikimizinde 3 günüsü kaldı nasıl gidio hazırlıklar bakiyim.?? neler aldın ne ciciler koycan bayanssulusmile
:roflol: hadi olsun o zaman
eveeeet az kaldı, ya bugün akşam çıkıcaz tocamlan, bi şort bi bikini almam lazım bide kandırabilirsem ayakkabı alıcam bakalım annem de bi elbise almış, onun dışında eskiler valla sen neler yaptın başladın mı hazırlanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?