Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ne güzel 3 gün sonrada tatile gidiyorsunuz yeyin icin gönlünüzce cocuk yokkendahada bir rahat oluyor gece gezmeye gidebiliyorsun takiliyorsun geceleri
evet canim tansiyon icin yaslaninca artik hersey cikiyor
dimi ya çocuk olunca zor olur ama olsun ya onun güzelliği de ayrıdır, siz de geç yapmışsınız ama iyi yapmışsınız ya erken evlenmişsin çünkü tadını çıkarmışsınızdır evliliğin
bu arada çok da yaşlısın ya biz de yaşlıyız o zaman üç yaş var aramızda sadece alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 ailende falan da varsa genetiktir

barbim fotoların çok güzel çok tatlı çıkmışsın canım benim, Keni de gördük merak ediyodum valla çok yakışmışsınız allah ayırmasın

Son düzenleme:
selayım ben gece temi,zlik yapmayı çok severim
hantürksüm netlerine baktınmı
bgn akşam abimler bendeydi puan hesaplama yaptık en az ikiside 80 alıyo

hanturks canim bir kere anlatmistin sanirim bana simdi sen puanina göre atanacakmisin ?? bu sinava kimler giriyor bana kisaca bidaha anlatirmisin canim

selayhusum bu sınava devlet memuru olmak isteyen giriyor bi herkesin girdiği genel kültür genel yetenek testi var birde bazı alan sınavları var ben öğretmen olacağım için eğitim bilimleri sınavına da giriyorum. sonra hangi bölümden kaç kişi alacaklarını açıklıyorlar bu bizim için çok değişiyor bi sene 200 oluyo bi sene 50 ona göre kendi bölümünden en yüksek alan işte 100 kişiyse ilk yüzdeki puanların sahipleri atanıyor geri kalanlar bir sonraki dönemi yada seneyi bekliyor yada kendine başka iş aramaya başlıyor

sagol hanturscüm hatirlattigin icin daha öncede sormustum ayni soruyu aklimda kalmadi olayi hic bilmedigim icin cabucak unutmusum

canlar ben yatayim artik xzgim bi ütü yapmaya gittin bidaha gelemedin artik insallah yarin görüsürüz cook öptüm seni hepinizi

barbım resımlere baktım
senı yakındanda gormus bırı olarak harıka gozukuyorsun askım
ya bız tanısmadan once sen bgn ne gıydınde gozlerım kendı rengı demıstın dıye hatırlıyorum
kendı rengımı smdı ben cozemedım bebegım lens gıbı duruyor
burcu cok cok guzel olmus canım benım ya Allah mutluluklarını daım etsın hep yuzu boyle gulsun
ben utu falan yapamadım bugun cok yoruldum oyle bos bos yattım falan
opuyorum hepınızııı kızlar ıyı geceler
buarada bugun bızım sercanla 2 yılımız
duvarıma bıseyler yazmıs gorunce gozlerım yasardı
zaten bu dogum kont. hapından fazla duygusal,asabıyım sempatiksalakcinni

ay canım ayburum senin gören gözlerinin güzelliği o :asigim:

mert fırat ve benim ken :roflol: yok kızz o kadarda deel :roflol::roflol:
mert fırat ahh aşkım ahhhhhhhhhhh :asigim: boshayallersmile boshayallersmile:asigim:
şiyinlik yapmışım ondan küçüj görünüor olabilirim

ben çok beğendim gelinliğindeki kol detayı ve duvağına bayıldım
saçı ve makkajıda güzeldi

şimdi profesyonel resimler ve kalitesi yüksek fotoğrafları gösterdiğimde daha ii anlaşılıcak bebeim a.s

ellerin dert görmesin hamarat karı :CüvCüv:
o bebeli olan burcunun yingesi kucağındakide minik nilay, o bebeyi kenin yeğeni emire kerttim ben :roflol: :roflol:
çook döktürdü çook, bi de şey düğünü öyle davul zurna olmadı parti gibiydi
dj çaldı biz oynadık, sadece bi ara horon grubu ve kemençe çıktı hurrra büyün sülale horona kalktı erkek tarafı :roflol: :teytey:

hanturkumm tşk ederim hayatım, senin nikini kısaltmak için bişeyler düşünüorum henüz bulamadım :sm_confused: kaydirigubbakcemile3

tşk ederim ezgitom, hayır gözlerim lens deel nan oydurma karşındayken gözlerimi bak kötükedihüso :roflol:
evet hayatım çok güzel oldu, güzel resimlerini eklediğimde daha ii farkedilicek
darısı tüm bekarlara :roflol: en başta sana

2.yılınız kutlu olsun bebeim, nice yıllara aşkla sevgiyle:asigim: :asigim: :asigim:
şiiiiiitttt relax ol relaxxxxx

Nikommmmmmmmmm aretliğim resimlerimin hepsini daramış , beyenmiş beyenmiş beyenmişşşş
ellerin dert görmesin klavyene sağlıkkkkkkkkk aklinialirimsmile
ama nirlerdesin sen iki çift kelime yaz nan gelde buraya çatlaq yımırtaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden

selamm neediniz bakiiim ?? doktoruma gittim geldim bugun anacimda bende onuda hastaneye götürecegim son zamandaki en ugrak mekanim anama tercumanlik yapacagim.

xzgim iyiki dogdu iliskiniz iyiki dogdu iliskiniz, biran önce evlenin dogan iliskinize siz birtane dogurun

barbim demek erkek tarafi laz benim erkek tarafimda öyledir

hayırdır kuşum annenin nesi var geçmiş olsun?? :uhm:

hee damat tarafı trabzonlu, burcuda artıkın edirneli deil trabzonlu pf :a015:

kaçar mı ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kırmızı elbisenle ayrıntılı foton niye yok bakim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bekliyorum en kısa zamanda nuniş :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
mağazada karşılaştık atladık abe kırmızı elbiseeeeeeeeedelikafadulden delikafadulden delikafadulden diye elemanları şaşırttık sen bi üstünde son halini göstertmiyon :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :2: :2: :2:

evet selayım ya amma çok gittin:uhm: ciddi birşey değildir inşaallah :çok üzgünüm: olumunekankayizsmile

tünaydın bacılaar,
xzgim ikinci yılınız kutlu olsun canım daha nice nice nice nice iki on yirmi yıllarınızı görün inşallah

rica ederim canım böyle açıklamamıştım zaten başta devlet memurluğu sınavı demiştim galiba sadece
geçmiş olsun annenin nesi var canım

hanturkumm tşk ederim hayatım, senin nikini kısaltmak için bişeyler düşünüorum henüz bulamadım :sm_confused: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 dimi nick uzun ya başta öylesine girmiştim sonra kaldı, hande de hayatım burda önemli değil

yaa ayrıntılı fotom tabiki varrr aşkitom ama bende yok hepsiciği burcunun makinede.. bende makine yok.. alcak para yok.. kırmızı elbiseyi bile ucuza aldım bilmionmu nan :roflol:

senin adın hande olsun o zaman :içelim:
hande alkisalkisalkis hande alkisalkisalkis

senin adın hande olsun o zaman :içelim:
hande alkisalkisalkis hande alkisalkisalkis
:roflol: hadi olsun o zaman

handecim ikimizinde 3 günüsü kaldı nasıl gidio hazırlıklar bakiyim.?? neler aldın ne ciciler koycan bayanssulusmile
eveeeet az kaldı, ya bugün akşam çıkıcaz tocamlan, bi şort bi bikini almam lazım bide kandırabilirsem ayakkabı alıcam bakalım annem de bi elbise almış, onun dışında eskiler valla sen neler yaptın başladın mı hazırlanmaya

bende gecelere akmak için bişi almıcam , evde var zaten kıyafetler kombinlicem..aklinialirimsmile ama gündüz denize havuza giderken giyicek pek bişeyim yok penye tarzında onun içinde yarın istiklale gidip pasajlardan bişiler bakcam şort etek falan.. bide plaj cantası aklinialirimsmile

dün deniz havlumu aldım kaydirigubbakcemile2

tuti şincik plajdan otele dönme saatlerindedirrr...

ezgim evde çamaşır bulaşıkkk uğraşıodurrr..

selayhusum yeşil görünüyo o topikleri gezerken minik aşkım dolaptan domatis ya da üzüm çalmış olabilürrr

ayburum ya gezmede ya alışveriştee

handecim tocasıyla alışverişe çıkmış herüfü yoluyor olabilürrrrr

kelebek askerini düşünüodurrrrrr

nikomm hınzırlık peşindedirrrrr

alyaduanınannesi alya duayla kendini süslüyor olabilüüüüüü

bm bosch marka makine almaya ditmiş olabilüüüüü

gnydn kesin ipekçikle meşguldur, küçücük çünkülümmm

Aldık barbişimm aldık
makina şuan evimin holünde serviisi bekliyyy mirmirmirmir

napiysiniz bakim
ben bu aralar pek yoğunum :hulya:
cumada misafirlerim olucak ,şimiden telaş sardı beni hihoyyyt
kk dostlarım geliyoo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sende gelsene kuzum buyrunnnnnnnnn
bi sürü mamişler yapiciz bak he cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…