Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburcum cnm çok çok geçmiş olsun.....
geçirdigin kaza ile ilgili topıc açılmıştı oraya yazmıştım fakat silinmiş mesajlar sistemden dolayı....
rabbım senı eşine ve ailene bagışlasın cnm okudugumda çok şaşırdım..rabbim tekrARını yaşatmasın inşallah..canımız allaha emanet rabbim korusun hepımızı kaza ve belalardan....

canım Allah razı olsun
topiği ne yazikki göremedim

canim seni burda görmek gercekten coook güzel, biran önce toparlan bitanem..
insanin aldigi her nefes cok degerli. opuyorumnanaktan.. Allahima sükürler olsun beterinden korudu.. agrilarinda umarim birkacgüne kadar gecer insallah

kızlar konuştuğumda Aybuşumun çok çok selamı vardı size opuyorumnanaktan
konuştukça açıldı kuzum, manevi olarak birşeyler yapmak istiyor artık o yüzden biraz daha huzurlu. evde dinlenmiş bugün olumunekankayizsmile

bizdenden ona cok cok selam olsun, buna sevindim hemde coook

kizlar bugun sabah aceleyle evden cikacaktim sabah 7.30 da kalktim selim uyandirdi sagolsun ,sonra onun sütüydü kahvemdi dusumdu falan filan derken kosturmaca icindeydim birazcik , babasida evdeydi gerci yani benim kocam , selimi ona birakip gidecektim, bi ara selim yanimdaydi 1 dakikaligina kaybolmustu yanimdan sonra dedigim gibi ben kosturmaca icinde oda yataginda oynuyor babasina falan sesleniyordu , tam evden cikacagim benimkine seslendim cocuga bak diye ayakkabilarimi giyindim.. sonra ne olduysa bir huyum vardir bazen evden cikmadan bakarim ocakti suydu buydu
aman allahim bir koku geliyor burnuma sabah ütü calistirdim ondan falan mi dedim mutfagin kapisini actim mutfak duman icinde .... aksamdan tencerede kizartma yagim vardi cok sicak diye bosaltmamistim onu ... selim yagin altini acmis yag yanmista yanmis yanmista yanmis $ok oldum tencerede alev duman heryerde bir yandan gitmem gerekiyor randevuma gec kalacagim benim herif konusur ama duyma huyu iyi degildir isine gelmez ne yapacagimi sasirdim
en sonunda yetis ev yaniyor dedim :))) yataktan zipladi hadi sen hallet benim gitmem gerek dedim kapiyida örttüm ciktim :roflol: :roflol: :roflol:
otel lobbysinde bulusacaktim büyük personel sorumlusuyla oraya gidincede aradim halloldu dedi benimki ..

ama kizlar egerki ben son birkez dönüpte mutfaga girmis olmasaydim evi duman kaplardi benimki hic hissetmezdi bunu ve yangin bile cikardi nitekim cikmista zaten..

böylece bir kazayi böyle atlatmis oldum...olduk

çok geçmiş olsun selayım akannehir düşünmek bile istemiyorum bilmiyorumkismile
yağ yanığı hele hiç bir şeye benzemez, selimomun ciğerleri bile harap olurdu baba farkedene kadar bilmiyorumkismile
ah canım Allah daha beterinden korusun :teselli:

Selayım geçmiş olsun kuzum yaa, allah korumuş valla, akıllı hatunum benim :lepi: iyi ki son kez bakmışsın kaydirigubbakcemile5

Ayburum da gelmişşş
opuyorumnanaktan

evet canim mutfaktan hala kokusu gitmedi o kadar temizlememe silmeme ragmen

Selayım geçmiş olsun kuzum yaa, allah korumuş valla, akıllı hatunum benim :lepi: iyi ki son kez bakmışsın kaydirigubbakcemile5

Ayburum da gelmişşş
opuyorumnanaktan

sagol aprilim ara ara calisiyor iyi performans sergiliyor iste nadir

selam kızlar
ben daha tatildeyim yazamadım pek
buradanda memlekete gideceğiz anneme
artık eylüle kadar ara sıra girer bakarım sizlere

ayburcum tekrar geçmiş olsun bitanem allah göstermesin birdaha canımm

selaycımm sizede geçmiş olsun canımm

kelebegim tesekkürler canim
gnyd64 canim sanada iyi yolculuklar iyi de tatitler memleketinde güzel günler...

askım hayırlısı olsun,baska ısler bakarsın elbet ıstedıgın gbı olur
bana mesaj atmıssın okadar sasırdım ve sevındım kı
sercan dedı ben atsam bu kadar mutlu olmazsın
bende sana cevap yazdım ama ıletıldımı bılmıyorum raporum acık degıl
yurtdısına kapalı benım telım ondan tedırgınım geldımı dıye

nıkonumm en yakın zamanda resım eklerım bakarsın bebegım
bızde senı cok sewıyoruz bebegım
Allah korudu sızı,umarım bır daha boyle bırsey yasanmaz
eve 4de geldım gece bı baktım bole bır haber ver elım ayagım tıtredı
gecenın 4unde aradım senı sabahı beklıyememıstım
dınlen guzel kuzm en yakın zamandada aramıza don

oncelıkle ılk defa kalın puntoda yazmıssın dıkkatımı cektı sempatiksalakcinni
Allah korumus askım
selımtoma bak be esek kadar olmus ocak yakmaya baslamıs
tam hareket zamanı cok dıkkatlı olmakta fayda var umarım enısteyede bır ders olmustur

olsun canım sen gezmene eglenmene bak
ara ara kendınden haberdar et bıze yeter opuyorumnanaktan

xzgim gelemem demisti
tutim niye ugramadi pekii ???

askımmmm geldım bıle
tutıcanım taksıme gıdıcektı enısteyle o yuzden gelmemıstır

xzgim malesef mesajin gelmedi canim baktim bekledimde
demekki kapalisin yurt disina .. sevinmene cok sevindim bebegim
tutim demek disarilarda geziyor eniste hala burda ya o artik eve girmez

daha eski calistigim bir yer vardi bugun orayada gittim bisey duyarsaniz bana söyleyin dedim
birde baska bir yere cv yolladim mail olarak is bulsamda olur bulmasamda ama calismak iyi olurdu diye düsünüyorum

cok yüklü bir tazminat aliyorum cok sevincliyim bu yüzden :))

bak yine kapkara yazdim

bende yorgunluktan olmek uzereyım bugun
sabah gelınlıkcıye gıttım taksımde sıze ılk gosterdıgım modelı artık yapmıyorlarmıs
ıspanyadada sordum 2009 modelı eskı kalmıs onlarda
o yuzden dıktırıcem ılk provam 14 agustosda begenmezsem almıcam ama ınsallah guzel olur gerek kalmaz
sonra mobılyacıya gıttık dolastık ve yemek odasını,tv unıtesını,salon takımını ve yatak odası takımını sectık begendık persembede sozlesme yapıcaz cuma gunu gelıp olcu alıcaklar sonra bılgısıyarda cızıcekler herseyı ayarladıktan sonra yapılmaya baslanıcak
cok sukur mobılya ısını hallettık gıyınme odası yapıcam bıde orayada marangozdan raf sıstemı yaptırmayı dusunuyorum daha mutfak dolpları banyo falanda secıcez tadılat var cok sey var aslında ama asıl onemlılerı 1 gunde hallettıgımıze ınanamıyorum resımlerıne bakayım sımdı bulabılırsem koyarım

evet bebegım tazmınatı burda olsaydın ruyanda gorurdun walla
tazmınat alman cok guzel bırsey bebegım en azından ıs bulana kadar calısıyormussun gıbı para kazanmıs olursun yada onunla turkıyeye tatıle gelırsın bıze olmazmı :kedi:
sercan cıne gıderken actırıcam yurtdısına ozaman sana bol bol mesaj atarım

xzgim halletmene cok sevindim canim ne güzel $ip $ak ..
benim hayalimdede hep kiyafet dolapli koskocaman giyinme odasi var :)) sen yaptir hosuma giderse ilerde evime bende yaptirayim
merakla bekliyorum canim .

$u murat boz denen sipayi gercekte gören varmi acaba ... gercektede bu kadar tatlimi bu velet
nerden cikti demeyin su anda klibi dönüyor

artik 4 türk kanalim fazladan var bugun lig tv paketini aldim herifkosum ordada türkmax, show, power, ve lig tv var hem artik o maclara dalar laptopta bana daha fazla kalir

öteki zimbirti laptopu sevmiyorum cok sesi cikiyor, sanki hayvan var icinde

ben yattim kalktim halaaaa yaziyorum kimseciklerde yok neyse bende cikayim islerim var öpücükler size..
dünkü dumandan sanirim acayip sekilde bogazim agridi gece halada giciklanma ve agri var..
offff cokta gec yatmistim essek sipam 6.30 da kalkti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…