- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.921
ayburcum cnm çok çok geçmiş olsun.....
geçirdigin kaza ile ilgili topıc açılmıştı oraya yazmıştım fakat silinmiş mesajlar sistemden dolayı....
rabbım senı eşine ve ailene bagışlasın cnm okudugumda çok şaşırdım..rabbim tekrARını yaşatmasın inşallah..canımız allaha emanet rabbim korusun hepımızı kaza ve belalardan....
Rabbim hepinizden razı olsun
beni hiç yanlız bırakmadınız
şimdi çok daha iyiyim
canımın acısını unutuyorum
Rabbime hamd ediyorum her saniye nefes alabildiğim için
bi kaçgüne kadar toparlanıp eski aybur olarak aranıza döncem inş
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
çok geçmiş olsun selayım akannehir düşünmek bile istemiyorum bilmiyorumkismile
yağ yanığı hele hiç bir şeye benzemez, selimomun ciğerleri bile harap olurdu baba farkedene kadar bilmiyorumkismile
ah canım Allah daha beterinden korusun :teselli:
Selayım geçmiş olsun kuzum yaa, allah korumuş valla, akıllı hatunum benim :lepi: iyi ki son kez bakmışsın kaydirigubbakcemile5
Ayburum da gelmişşş opuyorumnanaktan
askım hayırlısı olsun,baska ısler bakarsın elbet ıstedıgın gbı olurselam dostlar ....
bugun birazcik hüzünlüyüm
2002 temmuz ayinda basladigim is yerimden bugun saatler konusunda anlasamadigim icin tamamiyle baglarimi kopardim ... bundan sonrasi icin ev hanimi gibi biseyim .. sagolsun iyi bir tazminat bari ödiyecekler , tek tesellim bu ama cok buruk bir ruh halindeyim..
bütün planlarim alt üst oldu kre$ olayi baska bir yerde i$ herseyi tekrardan gözden gecirmek zorundayim offff offfffff
nıkonumm en yakın zamanda resım eklerım bakarsın bebegımxzgim sağol prensesim ben de özledim sizi Şeniz yeni saçını merak ettim bibeğim aklinialirimsmile
selayım hayırlısı olsun canım :teselli: umarım sizin için ve selimom için daha güzel şeylere vesiledir :sm_confused: olumunekankayizsmile
bızde senı cok sewıyoruz bebegımRabbim hepinizden razı olsun
beni hiç yanlız bırakmadınız
şimdi çok daha iyiyim
canımın acısını unutuyorum
Rabbime hamd ediyorum her saniye nefes alabildiğim için
bi kaçgüne kadar toparlanıp eski aybur olarak aranıza döncem inş
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
oncelıkle ılk defa kalın puntoda yazmıssın dıkkatımı cektı sempatiksalakcinnibizdenden ona cok cok selam olsun, buna sevindim hemde coook
kizlar bugun sabah aceleyle evden cikacaktim sabah 7.30 da kalktim selim uyandirdi sagolsun ,sonra onun sütüydü kahvemdi dusumdu falan filan derken kosturmaca icindeydim birazcik , babasida evdeydi gerci yani benim kocam, selimi ona birakip gidecektim, bi ara selim yanimdaydi 1 dakikaligina kaybolmustu yanimdan sonra dedigim gibi ben kosturmaca icinde oda yataginda oynuyor babasina falan sesleniyordu , tam evden cikacagim benimkine seslendim cocuga bak diye ayakkabilarimi giyindim.. sonra ne olduysa bir huyum vardir bazen evden cikmadan bakarim ocakti suydu buydu
aman allahim bir koku geliyor burnuma sabah ütü calistirdim ondan falan mi dedim mutfagin kapisini actim mutfak duman icinde .... aksamdan tencerede kizartma yagim vardi cok sicak diye bosaltmamistim onu ... selim yagin altini acmis yag yanmista yanmis yanmista yanmis $ok oldum tencerede alev duman heryerde bir yandan gitmem gerekiyor randevuma gec kalacagim benim herif konusur ama duyma huyu iyi degildirisine gelmez ne yapacagimi sasirdim
en sonunda yetis ev yaniyor dedim :))) yataktan zipladi hadi sen hallet benim gitmem gerek dedim kapiyida örttüm ciktim :roflol: :roflol: :roflol:
otel lobbysinde bulusacaktim büyük personel sorumlusuyla oraya gidincede aradim halloldu dedi benimki ..
ama kizlar egerki ben son birkez dönüpte mutfaga girmis olmasaydim evi duman kaplardi benimki hic hissetmezdi bunu ve yangin bile cikardi nitekim cikmista zaten..
böylece bir kazayi böyle atlatmis oldum...olduk
olsun canım sen gezmene eglenmene bakselam kızlar
ben daha tatildeyim yazamadım pek
buradanda memlekete gideceğiz anneme
artık eylüle kadar ara sıra girer bakarım sizlere
ayburcum tekrar geçmiş olsun bitanem allah göstermesin birdaha canımm
selaycımm sizede geçmiş olsun canımm
xzgim gelemem demisti
tutim niye ugramadi pekii ???
xzgim malesef mesajin gelmedi canimbaktim bekledimde
demekki kapalisin yurt disina .. sevinmene cok sevindim bebegim
tutim demek disarilarda geziyor eniste hala burda ya o artik eve girmez
daha eski calistigim bir yer vardi bugun orayada gittim bisey duyarsaniz bana söyleyin dedim
birde baska bir yere cv yolladim mail olarak is bulsamda olur bulmasamda ama calismak iyi olurdu diye düsünüyorum
cok yüklü bir tazminat aliyorum cok sevincliyim bu yüzden :))
bak yine kapkara yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?