- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.881
sağol canım yok açıcı kullanmadım iki kere üstüste olunca bu kadar açıldı, biri kolestonun biri garnierin sarısı, sadece sarı yazıyor hatta yeni farkettim aynı almışım ikisinide
:roflol:valla yaparken acımadı da üstüste iki kere yapınca tutam tutam gelirse saçlarım elime o zaman anlıcaz acı olup olmadığını
ohh sanada iyi tatiller ne güzel olur kalabalıkla hihoyyyt
sağol canım valla moralimi düzelttin ben hiç böyle düşünmemiştim rengi, 9/0 sarı hepsinde aynı galiba canım çünkü kolestonda da garnierde de numara aynı
aynen valla bende çok heyecanlıyım yarın yolcuyum bendesağol bitanem sorma iple çekiyorum yaaa :teytey::dance:
ya saçın cidden yakışmış beğenmesem söylerdim aklinialirimsmile ama tonu harika kuaförden çıkmış gibi bayanssulusmile
aynen valla bende çok heyecanlıyım yarın yolcuyum bende
çok sağol canım söyliceni biliyorum sengözlerimebaksanab senin saç rengin de çok güzel olmuş bu arada
alanyaya kısmetse canım sağol eğlenicem valla, sende eğlen bol bol kaydirigubbakcemile2mersi canım Şeniz iyi yolculuklar canım benim nereye yolculuk güzel güzel eğlenn ohhhbayanssulusmile
ben koyu renk saclarima direk sari yapsam :))) bir facia olurmuyum
yani sariya boyasam kumrala dönermiyim acaba
tam bir bilmece
bence riske atma kaydirigubbakcemile yazık etme guzelım saclarına selaycım heralde bu bir sakaydı:hulya:
aaa tutim pime şekerim geldi mi tatilden bayanssulusmileTutim icin bir kiyak kazenden rica ettimdedim tutim geldi simdi yazilari okurken kafasi karisacak son 2 günü bari sil sistemden oda beni kirmadi bir kereligine böyle bir uygulama yapti :roflol: :roflol:
aaa tutim pime şekerim geldi mi tatilden bayanssulusmile
barbim ne zaman gelecek kaydirigubbakcemile
keşke Ayburun kazası da silinseydi, hiç yaşamamış olsaydı kuzum bilmiyorumkismile
bugün hastaneden çıkarken görüştük yolda olduğu için pek konuşamadık boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?