Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

oo erkencısınız yıne ben bugun baya bır gec kalktım 2ye ceyrek varken sercan uyandırdı bıde bana kızdı bu kadar uyudugum ıcın,sapsal gbıyım daha ne gıyıcegımı ayarlamam lazım kuafore gıdıcem aksam dugun var havada kapalı gıbı ınsallah yagmur yagmaz

Hepinizi çok seviyorum
selayım ve xzgim sizlerin sesini duyduğuma çok sevindim
çok fazla geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın

kızllar ben geldim.. Ayburumun nesiii var? Noldu ne kazası yaaa, birşeyiniz yoktur inşallahh???çok merak ettim ayburcum görürsen nolur yaz tlfnunda yokki bende arayamıcam :gitme:
selayhusum sizede çook çook geçmiş olsun, çok büyük bişi atlatmışsınız valla verilmiş sadakanız varmış çok şükür, işyerinde işler olmamış hayırlısı olsun tatlım inan her şerde bi hayır var..!!
ezgimmm telaşların başlamış, herşeyin dilediğin gibi olur inşallah hayatım
tutimm catamarana ne yazıkki gidemedik, vittoriaya gittik
diğer arkadaşlar sizlerede selam olsunnn.. kusura bakmayın kafam çok dalgın bitek bunlar kaldı aklımda .. tatilim dün geceye kadar güzeldi ama dün gece tüm film koptu.. herşey bitti.. kötüyüm sadece çok kötüyüm

barbim hosgeldin canim..
ayburum trafik kazasi gecirdi ama simdi iyi detaylarinida yazmis acisiyla tatlisiyla bölümünde canim

dün film koptu dedigin hayirdi ne oldu mardinliyle sorunmu yasadin canim ?? cok merak ettim umarim kötü birsey degildir sen iyi olda gerisi fasa fiso ... cok öptüm seni bebegi coook hemde

selayhusum hoşbuldum hayatım..
çok özledim valla seni direk msne girmeye çalışıorum senle konuşabilmek için ama hata veriyor bilgisayar evet onunla ilgili.. iyi değilim hayatım hemde hiç iyi değilim

canim yemek yeyip diger laptoptan girecegim 1 saate kadar eger yatmazsan konusalim bebegim acarim msn i

selam kızlar
barbım hosgeldın bebegım neler oldu cok merak ettım benıde bılgılendır askım
bende smdı ewe gırdım
gelırken cevırmeye yakalandık ve sercanın 53 promılle ehlıyetıne el konuldu hemde 6 ay boyunca
sınır 50ydı 3 promılle hem ceza yedı hemde ehlıyetı gıttı
içse bide içimiz yanmıcak bır kadeh bısey ıctı nerdeyse
benımkısını alsınlar benım ehlıyetım gıtsın dıye cok ısrar ettık yapmadılar
6 ay az bır zaman degıl nolucak bılmıyorum

ehliyetsiz kullanacak kullaniliyor diye biliyorum türkiyede

bihterde kullanmisti
saka bir yana cok gecmis olsun canim parayla falan birsey yapilamiyormu ?? yine nerdeydinizde kadehlendiniz sizzz

hahahah sırın bebegım benım
oyle dalmıs gıtmısım cekemeyenlerı ne orayı anlamadım ama
kurucesmedeydık bebegım off ehlıyetı yuzunden cok moralı bozuk bıde az zaman degıl 6 ay
ehlıyetsız kullanmasına kullanırsında dıken ustunde ne olucagı bellı olmaz
2 senedır gectıgımız yerde ılk defa cevırme vardı ve bıze denk geldıı
barbımle konustunmu?
aloo askım tobeeeeeeeeeeeeeeeeeee klıbını ızlemeden uyuma please
yanına pecetenıde al ama

olur bebegim dinlerim tabikide her ikisine önce jale sonra diger
cikacagim simdi cok öpüyorum seni cook cokk
yarin daha burdamisun bebegim..
barbimle konusamadim msn i actim ama yoktu vallahi cok üzüldüm kizcagaz ne kadar sevincle gitti bu erkek milleti ne halt etmistir allah bilir cok üzüldüm canim yarin konusurum insallah

barim sabah ise geleceksen eger bana özelden yazarsan ne oldugunu cok sevinirim canim merak ediyorum seni
xzgim tuti ile konustunmu nerde bu kiz yaa ??

tek tatilde hanturks var masallah ona

bu ne böyle arkadas ben kapiyorum ben aciyorum arkadasiz dedik bu kadar yüklenilmezki bir insanin üstüsüne
ceki düzen verin kendinize bakiiiim hergün hergün

al bendende okadar canım ya
yetişilmiyo hızlarına :)
azönce almış tükenmez kalemi heryerini çizmiş
2 dkk yalnız bırakmaya gelmiyo

GÜNAYDIN KIZLAR

selayhusum inan kaç kez girmeyi denedim akşam ama olmadı bi türlü gittim geldim bilgisayara bi haller olmuş anlamadım açamıorum msniii :umursamaz:
ezgicim çok üzüldüm valla ya bizim ken de kaptırmıştı öyle ehliyeti, 6 ay yine kullandı araba
çok riskli noktalarda ben geçiyordum direksiyona o kadar...
selayhusum ve ezgim size yazıorum şimdi özelden mesaj

barbi bebiş naperr
neredesinsen kuzu
pek takılamıyroum buraya
heberim yok oyüzden herşeyden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…