Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ayburum daha iyi olacak inşallah... :Saruboceq:
iyi olacak inşaallah yeter ki sağlık olsun kankitomm Şeniz
bi dinlenemedi kızcağız
gece ağrılarından uyuyamıyo gündüz de bürokrasiyle uğraşıyo
bugün hastaneden çıktı adliyeye gitti yasakkelime
ayni seyleri bende düsündüm canim alyaduaninannesinin actigi topikte silinmis sanirim keske bazen 2 gün önceye dönülebilse

hatta bazen yillar öncesine aklinialirimsmile
ayyy evit yıllar öncesine, aylar öncesine hatta aklinialirimsmile
ahh şimdiki aklım olsaydıııı aklinialirimsmile :dilcikar:

ben geldim canlarım...
öncelikle hepinize teşekkür ederim beni bodrumdabile yanlız bırakmadınız...
geldim ama hiç iyi haberler almadım neler olmuş böyle ayburum kaza yapmış eşiyle allahım korumuş çok geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ...
barbi ve hanturks tatile çıkmış hadi bakalım bol bol eğlenin barbicim bodrumda muhakkak catamarana gider inşallah tekne alıyor denizin ortasında sabaha kadar eğleniyorsunuz gemide...bizim tatilimiz çok şükür çok güzel geçti benimkinin teyzesi ile tanıştım bana barbi diyor çok güzel bir tatildi aşkım gitmeden herşeyi düşünmüş bir ara ezgişimden noa otelin numarasını istedim bizim kaldığımız otel ile 4 günlük rezervasyon yapmıştık 2 günde noa otelde kalalım dedik ama yer yoktu bizde turgutreise gittik benimkinin teyzeside orda yaşıyor zaten biz otele yerleştik 6 çift otel kortan diye denize sıfır çok güzel bir oteldi ertesi günde tekne turuna çıktık adaları gezdik çok eğlenceliydi geceleri 11 den sonra bodrum sokaklarında gezdik küba ya falan gittik...ünlüleri gördük ünsüz gibi davrandık onlara =) bol bol alışveriş yaptık aşkımla...kısacası çok güzeldi herşey sağ sağlim gittik geldik aşkım şuan ablasında yarın görüşücez yarından sonra adanaya geri döncek ve 13 ağustosta benim bitanem askerde olucak=( bol bol konuştuk askere bemim için gittiğini söyledi yoksa bu kadar işin yoğun olduğu bir dönemde askere gitmeyi düşünmüyordum dedi gideyim gelelim artık bişeyler olsun askerlik sorunu kalksın kavuşalım evlenelim dedi.rabbim hayırlısı ile gitsin gelsin başka bişey istemiyorum bnimkinin teyzesi kuzenleri falan çok sahip çıktı bana askerlik konusu açılınca herkes bana bakıyor çünkü çok duygusallaşıyorum hatta teyzesine sarılıp ağladım geçecek falan dedi bana sarılıp...neyse canlarım bende havadisler böyle...şuan aşkımla dolu dolu 1 hafta beraber olduğumuz halde onsuzluğun çok zor olduğunu anladım çok zor geldi eve gelince alışamadım evime...

tutimmm hoşgeldin pime şekerim

tatilinin güzel geçmesine sevindim canım, inşaallah askerlik de su gibi geçer opuyorumnanaktan

Oyy sarı şekerim gelmiş
Hoş gelmiş a.s.a.s.a.s.
Ohh ne güzel bol bol sitres atmışsındır kaydirigubbakcemile2
Pek kıskandım seniiii sempatiksalakcinni
Seneye bizde gidicizz inşlhhh boshayallersmile
5 Yılın acıısnı çıkarıcaz beyimlekaydirigubbakcemile3

hoşbulduk nikommmmmmm mujuuamin tatlım geçsin su gibi gelsin bitanemmm
hoşbulduk biemcim gidin tabe işiniz ne istanbulda valla ne yalan söyliyim gittiğimde hiç aramadım istanbulu

hakken pimpe şeker nıko nasılda solemıs opuyorumnanaktan hosgeldın baya guzel gecmıs tatılın oh sevdıcegınle brb moral depolayıp gelmıssındır kaydirigubbakcemile2 askere evlenmeden gıdıp gelmesı en guzelı bak benı gor lmaz:

kelebekcim sağ sağlim gitsin gelsin başka bişey istemiyorum tatlım...çünkü ben ona o kadar aşığım ki ödüm kopuyor en ufacık bir sıkıntısı mahvediyor beni...hayatıma giren erkeklerle bile kıyaslayamam onu kıyaslanamaz bile onun yeri apayrı bende...o yüzden gitsin gelsin allahın izni ile kavuşalım...şuan onunda benimde en büyük engelimiz askerlik askerliği atlatalım evlenmek çok kolay bize göre...

tutımm askım hosgeldınnn dahada guzel zamanlar gecırırsınız ınsallah bır dahakı tatıllerınızde..sagsalım gıdıp gelsın ınsallah sonra omur boyu kavusun..barbımde bodrumda senı aramıs bı aksam burdaysa gorusuruz dıye bebegım sana ulasamamıs onlar carsamvba gecesı donuyorlar,persembe aksamı cıft olarak bulusabılırız senın adanalıda burda mı olucak sızde gelın bebegım..

buarada nıkonum gelmıs yazmıs uzun zaman oldu gorusemedık ozledım senı bebegımm
bmcım,kelebegımm,selayhusumm hepınıze selamlarrrr

ben bugun saclarımı boyattımm cıkolata kahvesıne tatılden sonra tekrar boyatıcam daha acıga,sıyahtan donmek cok zor oluyor bıdaha sıyaha bulasmam :umursamaz:
sonrada sercanlara gıttık sımdı geldım eve,yarın sabah gelınlıkcıye ordanda mobılyacıya gıdıcez.dısımde cıvım var benım kaplamam takılcaktı bı aydır gıdıp taktırmadım tatıle gıtmeden taktırırım dıyordum dısım apse yaptı antıbıyotık aldım cok salagım ben sempatiksalakcinni

xzgim daha var senin gitmene sanirim ?? 23.degilmiydi yanlismi hatirliyorum ..??
cam acamam canim bugun benimki evde gider laptoptan girecegim simdi ama orda camim yok sen ac bana egerki gelirsen tekrardan.

demek saclarini boyattin bende 2 gün önce lafini etmistim kahve tonlari olsun diye benimkinden icin veya kumral demistim,, bilmezmiyim bu siyahi bir bulastim birdaha acilmiyor

kirmizinin degil nikon ,barbi siyahin laneti

Son düzenleme:
tutim hosgeldin dedim msnden ama burdanda diyeyim

ayburum insallah daha iyisindir canim en kisa sürede dön aramiza canim

barbim insallah herseyler yolundadir ve tatilin güzel geciyordur canim özledim senide cook coook

hanturksüm neler yapiyorsun tatilde dön sende biran önce dön bebegim dön caresiz basim

selayhusummm baktım msnden yazdım hatta ordamısın dıye yokmussun
gec oldu zaten smdı acamam yarın gece yaparız olmazmı
bende hep boyatıcaktım renk sorunum var cunku tatılden once bı boyattım sonra yıne boyatıcam
askım hemen hemen yaptım bavulumu
yarın sabahtan geceye kadar yokum
carsambada mobılyacılar gelıcek aksamında dugun var
persembe gunu bakırkoye gıtmem gerekıyor aksam sercanla bulusucaz yıne gec gelırım
cuma gunude evı yerlestırmem lazım kılerı tamamen bosaltmam lazım tabı baska bır plan cıkmazsa
smdı bu kargasada bugun toplamakla akıllılık etmemısmıyımm hadı bana cevap ver

barbim insallah herseyler yolundadir ve tatilin güzel geciyordur canim özledim senide cook coook

hanturksüm neler yapiyorsun tatilde dön sende biran önce dön bebegim dön caresiz basim

barbımın bıldıgım kadarıyla tatılı cok guzel gecıyor
hanturksun bende numarası yok keske alsaydık arar bı sorardık napıyor ne edıyor dıye kaydirigubbakcemile2

selam dostlar ....
bugun birazcik hüzünlüyüm
2002 temmuz ayinda basladigim is yerimden bugun saatler konusunda anlasamadigim icin tamamiyle baglarimi kopardim ... bundan sonrasi icin ev hanimi gibi biseyim .. sagolsun iyi bir tazminat bari ödiyecekler , tek tesellim bu ama cok buruk bir ruh halindeyim..

bütün planlarim alt üst oldu kre$ olayi baska bir yerde i$ herseyi tekrardan gözden gecirmek zorundayim offff offfffff

xzgim sağol prensesim ben de özledim sizi Şeniz yeni saçını merak ettim bibeğim aklinialirimsmile
selayım hayırlısı olsun canım :teselli: umarım sizin için ve selimom için daha güzel şeylere vesiledir :sm_confused: olumunekankayizsmile

Rabbim hepinizden razı olsun
beni hiç yanlız bırakmadınız
şimdi çok daha iyiyim
canımın acısını unutuyorum
Rabbime hamd ediyorum her saniye nefes alabildiğim için
bi kaçgüne kadar toparlanıp eski aybur olarak aranıza döncem inş
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…