- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.161
eşleri yanında olan gzel topigin guzel hatunları bunları deneyenınız varmı ?? acepsempatiksalakcinniAşkın ömrü '2 yıl 11 ay 8 gün'müş
İngiliz evlilik sitesi “confeti.co.uk” tarafından yapılan araştırmaya göre; aşkın ömrü 2 yıl 11 ay 8 gün sürüyor
28 Temmuz 2010 - 08:10 Yazı Boyutu:
4 bin çifte evliliklerinin hangi döneminde mutlu oldukları soruldu. Çiftlerin en mutlu zamanlarını ilişkilerinin üçüncü yılına doğru yaşadıkları, bu noktadan sonra beraberliklerin çöküşe geçtiği görüldü. Üç yılın sonunda hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Evlilik sitesinde mutlu evliliğin reçetesi aşağıdaki gibi verildi:
- Her gün kendinize 1 saat 15 dakika zaman ayırın.
- Eşinize ev işlerine yardım ettiğinde teşekkür edin.
- Ayda bir açık havada yürüyüş yapın.
- Günde en az bir kere partnerinize çay ya da kahve içmeyi teklif edin.
- Yatağa girmeden önce 24 dakika dertleşin.
- Kavga da etseniz uyumadan önce öpüşüp barışın.
- Günde beş kez kucaklaşın ve en az bir kere ‘Seni seviyorum’ deyin.
- Eşiniz iş yerindeyken mesaj, telefon ya da e-posta yoluyla dört kez haberleşin.
- Haftada üç geceyi kanepede kıvrılıp oturarak geçirin.
- İki günde bir birbirinize iltifat edin.
Aşkın ömrü '2 yıl 11 ay 8 gün'müş
İngiliz evlilik sitesi “confeti.co.uk” tarafından yapılan araştırmaya göre; aşkın ömrü 2 yıl 11 ay 8 gün sürüyor
28 Temmuz 2010 - 08:10 Yazı Boyutu:
4 bin çifte evliliklerinin hangi döneminde mutlu oldukları soruldu. Çiftlerin en mutlu zamanlarını ilişkilerinin üçüncü yılına doğru yaşadıkları, bu noktadan sonra beraberliklerin çöküşe geçtiği görüldü. Üç yılın sonunda hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Evlilik sitesinde mutlu evliliğin reçetesi aşağıdaki gibi verildi:
- Her gün kendinize 1 saat 15 dakika zaman ayırın.
- Eşinize ev işlerine yardım ettiğinde teşekkür edin.
- Ayda bir açık havada yürüyüş yapın.
- Günde en az bir kere partnerinize çay ya da kahve içmeyi teklif edin.
- Yatağa girmeden önce 24 dakika dertleşin.
- Kavga da etseniz uyumadan önce öpüşüp barışın.
- Günde beş kez kucaklaşın ve en az bir kere ‘Seni seviyorum’ deyin.
- Eşiniz iş yerindeyken mesaj, telefon ya da e-posta yoluyla dört kez haberleşin.
- Haftada üç geceyi kanepede kıvrılıp oturarak geçirin.
- İki günde bir birbirinize iltifat edin.
kaydirigubbakcemile3 ehee kaydirigubbakcemile3 selam vermeden dalmışım dimi barbinin barıştığını görünce sevinmişimhantürkks sanada selam canim nedinn nasil geciyor günün???
kelebek ben benimkine cay kahve ikramini ettim seni seviyorumda diyecektim sonra unutmusum vallahiöylece kaldi
babası için çok üzüldüm barbimKızlarrrr neler oldu neler ohaoldumsmile
dün düzleştirici almaya giderken benim elti özgenden mesaj geldi kenle konuştum çok kötü babası istersen ara pişman olursun sonra falan dedi. bende hemen aradım, hastaneye gitcektim ama hastaneden eve dönmüşlerdi bizde dışarda görüştük..
kızlar babası şuurunu kaybetmiş pazar gününden beri, sadece nefess alabiliomuş anlıyacağınız öldü gibi bişey..
arabaya bindikten sonra bibaktım nası zayıflamış,bitmiş solmuş resmen.. sana sarılabilirmiyim dedim.. ve öyle bi sarıldım ki bu zmna kadar onu hiç ağlarken görmemiştim bana sarılınca ağlamaya başladı..
en son babasına pazar günü sarılmış babası artık sana emanet bu ev , sensin bu ailenin düzenini sağlıcak kişi demiş hüngür hüngür ağlamış babasına sarılınca
bunları falan anlatttı bana, benle yaşadıklarından çok pişman olduğunu söyledi özürler diledi
kendime kızdım , neden kaç gündür aramadım onu diye
babası vefat etseydi ve ben sadece baş sağlığına gitseydim ne kadarda değersiz olucağını anladım dün,, şahsen aynı durum bana olsa ben kovarım heralde yanımdan bu zamana kadar nerdeydin diye..
öyle yani, barıştık ..
Amin kelebeğimayburum fıstıgım bir ömür boyu sürsün evliliginiz hiç solmasınne plan yapıyorsun bakayım ???
barbi dogru olanı yapmıssın opuyorumnanaktanbabsı ıçın uzuldum şimdi ken buyuk sorumluluk dusmus ona destek olman sevgi baglarınızı güçlendirecektır guzel zmnlarda herkes herkesin yanında ama onemli olan zor zmnları paylasmaktıryerimseniben
eşleri yanında olan gzel topigin guzel hatunları bunları deneyenınız varmı ?? acepsempatiksalakcinni
ayburum bosver bosver benimkide ne dogumgünü ne evlilik ne tanisma yildönümü hicbirseyi hatirlamadi , hani bazen anlatirlar yaa söyle yapti böyle yapti imrenmekle kalirim bende alistim artik 8 seneden sonra salla gitsin
barbim gözlerim doldu cok üzüldüm yaa babasinin ve ken in yasadiklarina , sizin barismanizada sevindim ne yalan söyliyeyim cünkü adamin sana su anda ihtiyaci vardi bunu kendinde biliyordun.
Sen sana yakisani en dogru olani yapmisin tebrikler ediyorum seni afferim benim kuzuma zemuszemus
ayburum fıstıgım bir ömür boyu sürsün evliliginiz hiç solmasınne plan yapıyorsun bakayım ???
barbi dogru olanı yapmıssın opuyorumnanaktanbabsı ıçın uzuldum şimdi ken buyuk sorumluluk dusmus ona destek olman sevgi baglarınızı güçlendirecektır guzel zmnlarda herkes herkesin yanında ama onemli olan zor zmnları paylasmaktıryerimseniben
barbicim valla en iyisini yapmışsın, gerçekten en ihtiyacı olan dönemde yanında olduğunu göstermişsin böyle sarsıntılar da ilişkileri güçlendirir çok daha iyi olursunuz inşallah.
babasının durumuna da çok üzüldüm ya çok zordur ken için, inşallah birazcık düzelme ihtimali varsa düzelir
babası için çok üzüldüm barbim
uzun zamandan beri beklenen bi durumdu
Rabbim çok acı çektirmesin
kenle barışmanıza çok çok sevindim
bu dönemde onun yanında olman gerekiyodu
şuan senin desteğine ve sevgine ihtiyacı var
Amin kelebeğim
inanki hiç plan yapmadım
çok ümitsizim
biraz önce aradı galiba hatırlamıyo
bunu biliyorum
o yüzden alıştım artık ve tek isteğim bu gece ağlamamakmafoldumben
diğer günler gibi kabul etmem gerek bgnüde
haaa diyceksinizki sen bişeyler yap süpriz hazırlaa
inanın yapmak içimden gelmiyo
zamanında çok yaptım ama işe yaramadı artık yoruldum
bikaçını denedim amma işe yaramadı
ayburum bosver bosver benimkide ne dogumgünü ne evlilik ne tanisma yildönümü hicbirseyi hatirlamadi , hani bazen anlatirlar yaa söyle yapti böyle yapti imrenmekle kalirim bende alistim artik 8 seneden sonra salla gitsin
aynen öyle selayım bende artık öyle yapmaya başladım
ama insan ister istemez duygusal oluyo yaaa
yemisim duygusalligi :roflol: :roflol:
sende ye emi
bi odayi siliyorum bir buraya bakiyorum
barbisim sesini duymak güzeldi sabah sabah birde sizlerin türkcesine hayranim nerden cikiyor o sesler ben öyle cikartamiyorum yaww :roflol: :roflol:
yani barbim ne deemekmis bosu bosuna yasiyoruz bu dünyada ona göre
sesimi kiskirticimi buldun hahahahahahahahkihkihkihkihkih merci mi desem bu durumda :roflol: :roflol:
ben bir dus aldim geldim cünkü selim beyler uyandi ve beyefendimizin bezleri bitmis simdi üst giyinip bez almaya gidecegiz sizleri coook öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?