Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburum fıstıgım bir ömür boyu sürsün evliliginiz hiç solmasın ne plan yapıyorsun bakayım ???
barbi dogru olanı yapmıssın opuyorumnanaktanbabsı ıçın uzuldum şimdi ken buyuk sorumluluk dusmus ona destek olman sevgi baglarınızı güçlendirecektır guzel zmnlarda herkes herkesin yanında ama onemli olan zor zmnları paylasmaktıryerimseniben

eşleri yanında olan gzel topigin guzel hatunları bunları deneyenınız varmı ?? acepsempatiksalakcinni

barbicim valla en iyisini yapmışsın, gerçekten en ihtiyacı olan dönemde yanında olduğunu göstermişsin böyle sarsıntılar da ilişkileri güçlendirir çok daha iyi olursunuz inşallah.
babasının durumuna da çok üzüldüm ya çok zordur ken için, inşallah birazcık düzelme ihtimali varsa düzelir

hantürkks sanada selam canim nedinn nasil geciyor günün???

kelebek ben benimkine cay kahve ikramini ettim seni seviyorumda diyecektim sonra unutmusum vallahi öylece kaldi

kaydirigubbakcemile3"Seni seviyorum"gerçekten etkili
tüm buzları eritiyo aklinialirimsmile

hantürkks sanada selam canim nedinn nasil geciyor günün???

kelebek ben benimkine cay kahve ikramini ettim seni seviyorumda diyecektim sonra unutmusum vallahi öylece kaldi
kaydirigubbakcemile3 ehee kaydirigubbakcemile3 selam vermeden dalmışım dimi barbinin barıştığını görünce sevinmişim
yazını şimdi gördüm canım ama face de konuştuk zaten

babası için çok üzüldüm barbim
uzun zamandan beri beklenen bi durumdu
Rabbim çok acı çektirmesin
kenle barışmanıza çok çok sevindim
bu dönemde onun yanında olman gerekiyodu
şuan senin desteğine ve sevgine ihtiyacı va
r
Amin kelebeğim
inanki hiç plan yapmadım
çok ümitsizim
biraz önce aradı galiba hatırlamıyo
bunu biliyorum
o yüzden alıştım artık ve tek isteğim bu gece ağlamamakmafoldumben
diğer günler gibi kabul etmem gerek bgnüde
haaa diyceksinizki sen bişeyler yap süpriz hazırlaa
inanın yapmak içimden gelmiyo
zamanında çok yaptım ama işe yaramadı artık yoruldum

eşleri yanında olan gzel topigin guzel hatunları bunları deneyenınız varmı ?? acepsempatiksalakcinni

bikaçını denedim amma işe yaramadı

ayburum bosver bosver benimkide ne dogumgünü ne evlilik ne tanisma yildönümü hicbirseyi hatirlamadi , hani bazen anlatirlar yaa söyle yapti böyle yapti imrenmekle kalirim bende alistim artik 8 seneden sonra salla gitsin

ayburum bosver bosver benimkide ne dogumgünü ne evlilik ne tanisma yildönümü hicbirseyi hatirlamadi , hani bazen anlatirlar yaa söyle yapti böyle yapti imrenmekle kalirim bende alistim artik 8 seneden sonra salla gitsin

aynen öyle selayım bende artık öyle yapmaya başladım
ama insan ister istemez duygusal oluyo yaaa

bi odayi siliyorum bir buraya bakiyorum
barbisim sesini duymak güzeldi sabah sabah birde sizlerin türkcesine hayranim nerden cikiyor o sesler ben öyle cikartamiyorum yaww :roflol: :roflol:

canım benim sen nasıl huzur veriyorsun böyle insana ya, nasıl acımıda mutluluğumuda benim kadar hissediosun bitanemsinnnn :asigim:
telefonda söylediklerin ve burada yazdığın herşey için saol hepsi çok doğru
ii yaptım ii, büyük bihatanın eşiğinden döndüm dimi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

haklısın kelebekcim, valla bende çok huzur doldum barışınca yerimseniben

inşallah handem :asigim:
hiç bi düzelme ümidi yok, Rabbim öbrü dünyasını iyi eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Amin ayburum evet beklenen bir durumdu ama yinede çok çok zor geçiyo :1no2:

umutsuzluk senin şen kahkahalarına gölge düşürüyo, sana hiç yakıştıramıyorum her erkeğin huyu farklıdır..
evlili yıldönümlerini hatırlamayan eşin, belki hiç bir erkeğin yapmadığı bişeyi yapıodur sana , tamam çok önemli.. kadın ruhunun bu kutlamaya çok ihtiyacı oluo kabul! ama zaten zor bir dönem geçiriosunuz başka bi üzüntüye yer verme bence hayatında klava:

ahhh yaralı kuşum, ben kutlarım senin evlilik yıldönümünü

aynen öyle selayım bende artık öyle yapmaya başladım
ama insan ister istemez duygusal oluyo yaaa

yemisim duygusalligi :roflol: :roflol:
sende ye emi

gerekli cevabı seloş vermiş sana ayburum

bi odayi siliyorum bir buraya bakiyorum
barbisim sesini duymak güzeldi sabah sabah birde sizlerin türkcesine hayranim nerden cikiyor o sesler ben öyle cikartamiyorum yaww :roflol: :roflol:

bende senin o aksanlı türkçene bayılıorum özellikle ses tonun harikaaaa yeminle bak kısasa kısas olsun die söylemiorum yerimseniben
çok etkileyicisinnn bebekk aklinialirimsmile :jeyyar:

yani barbim ne deemekmis bosu bosuna yasiyoruz bu dünyada ona göre

sesimi kiskirticimi buldun hahahahahahahahkihkihkihkihkih merci mi desem bu durumda :roflol: :roflol:

ben bir dus aldim geldim cünkü selim beyler uyandi ve beyefendimizin bezleri bitmis simdi üst giyinip bez almaya gidecegiz sizleri coook öptüm

valla boşa yaşıyoruz rahat huzur yok

evet hem seksüü hemde çekici hemde kışkırtıcııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sıhhatler olsunnnn , hadi selametle gidinnn totosunu ısırdığıma bissürü bez alında gelin alkisalkisalkis

barbim :lepi: hayat bole seker ama amclar olmadanda olmuyor boshayallersmile
ayburum bosver bitanem oldugu gıbı kabul etmek lazım bazen eslerı eger degısmıyorsalar napalım erkekler kadınlar kadar ince degıller olumunekankayizsmile benim eşimde izmir dışında yasadıgımız donemlerde hıc unutmaz suprızler yaparCADIARZU ama ailesinin y7anıda bazen salaga yatabılıyor cunku tatil donemımızde izmirde oluyorduk tabi kalabalıkta unutabılıyormus tas ata ata başını yarıyordum kaydirigubbakcemile3 içimde kalmasın kötükedihüso

Son düzenleme:
oyy ne güzel yorumlar öyle
alıntı yapıp sayfayı doldurmak istemedim
hepiniz o kadar içten ve samimi yorumlar yapıyosunuzki
seviyorum sizi yaaaa
diyom ya barbim kazadan sonra hayata bakış açım değişti artık
çocukluktan sıyrıldım galiba
bi beklentim yok olmasada çok üzülmiycem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…