- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.141
:roflol: kız allah sini netmiye, nerden buldun sabah sabah bunu boşver canım benim sen bu hasaplamaları bizim evlenmeden önce beş senemiz var evleneli de iki sene oluyo ben hala çok mutluyum herşey insanın kendi elinde, ama bazı tavsiyelere hak veriyorum birbirine zaman ayırmak paylaşmak gerçekten önemlikaç günüm kaldı hesaplamaya çalışıyorum
biz tam sınırdayız sanırım, bitti bitecek aşamadayız alsanaalsanasmile
bak işte uzmanlar buldu bizim bu günlerdeki sorunumuzun nedeninii aklinialirimsmile
herkeşeeee günaydınn tünaydın iyiakşamlarrr kaydirigubbakcemile3
kizlar günaydin ...
nikonum yediniz bitirdinizmi kurabiyeleri?? hantürks sira sende bebek hadi kal kaldir kollari bakiim is basina bugun sendende bekliyoruz kurabiye pasta hem aksama kocana ya cay ikram ediyorsun yada kahve ancak öyle mutlu olunuyor seni seviyorum demeyide sakin unutma
hanturks canim evet örendi dahada 1 haftadan fazlasi var kolum kanadim krik gibiyim onu cok özledim benle beraber geceleri demirbaslik yapiyordu topige
ayburcum camlar ,selim, o su bu genel anlamda benim sanirim tatile ihtiyacim var
ama bu sefer yalniz ..
bu kadar severken sizi ne ayırdı böyle canım benim ya hiç mi düzelicek gibi değilhe bide bugün kenle ayrılığın haftadönümü :a015:
ikimiz de ütü zedeyiz desenebarbiiii gacısıylan gece muhabbeti devirdik accık tlfda
bgn temizlik günü epeydir ütü yapmıyodum ütü yapıverdim
daha gidip mutfağı toplayıverecem
yarın bizim evlilik yıldönümümüz 4. yılı deviriyoz
artık büyüdüm heral hiç süpriz beklemiyom
önceki yıllar olaydı nasılda heyecanla bgnü beklerdim
kıyamam ya çok mu yoruyo seni yaramaz selimoş erkek çocukları daha bi yerinde durmuyo heralde, kaç gel buralara sende kaydirigubbakcemile3ayburcum camlar ,selim, o su bu genel anlamda benim sanirim tatile ihtiyacim var
ama bu sefer yalniz ..
Amin selayımyemegimizi yedik
barbi senin teshisten yola cikaraktan benimkine caymi alirsin kahvemi dedim
daha seni seviyorum demedim onuda yatmadan önce söylerim artik heralde :roflol: :roflol:
ayburum sizinde yarin evlilik yildönümünüzmüs daha nicee nicee senelere esinle mutlu bir sekilde insallah
bu kadar severken sizi ne ayırdı böyle canım benim ya hiç mi düzelicek gibi değil
ikimiz de ütü zedeyiz desene
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayburum 40. yılınızı da görürsünüz inşallah
kıyamam ya çok mu yoruyo seni yaramaz selimoş erkek çocukları daha bi yerinde durmuyo heralde, kaç gel buralara sende kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?