Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kizlar günaydin ...
ayburcugum öncelikle senden basliyayom kötü birsey cikmamasina sevindim canim , ezikleri zaten biliyordun daha kötü birsey cikmamasi sevindirici.. dikkat et kendine
hanturks canim evet örendi dahada 1 haftadan fazlasi var kolum kanadim krik gibiyim onu cok özledim benle beraber geceleri demirbaslik yapiyordu topige

tuticigimle konusmadim barbisim canim 1 hafta sürüyordu turu sanirim 1 hafta sonra görüsürüz ancak onunlada

nikonum yediniz bitirdinizmi kurabiyeleri?? hantürks sira sende bebek hadi kal kaldir kollari bakiim is basina bugun sendende bekliyoruz kurabiye pasta hem aksama kocana ya cay ikram ediyorsun yada kahve ancak öyle mutlu olunuyor seni seviyorum demeyide sakin unutma

barbisim seninle sabah sabah mesajlastik kikirdedim artik istedigin zaman yazabilirsin tatli kusum

günaydın kuzularr ay pek az kaldık buralarda, barbide gidiyo ayburcukda çok giremiyo selayhusum artık biz demirbaşlık yapıcaz topike iki ev hanımısı kaydirigubbakcemile3
:roflol: kız allah sini netmiye, nerden buldun sabah sabah bunu boşver canım benim sen bu hasaplamaları bizim evlenmeden önce beş senemiz var evleneli de iki sene oluyo ben hala çok mutluyum herşey insanın kendi elinde, ama bazı tavsiyelere hak veriyorum birbirine zaman ayırmak paylaşmak gerçekten önemli

yaa dağ gibi ütü beni bekliyo selayhusum önceden kalanlar tatildekilerle birleşti küçük bir dağ oluşturdu, onları hallettikten sonra halim kalırsa yapıcam bakalım
her akşam çayımızı içiyoz zaten şekerim ama çay içerken seni seviyorum demiyodum onuda yapıyım bari kaydirigubbakcemile3

hanturks canim evet örendi dahada 1 haftadan fazlasi var kolum kanadim krik gibiyim onu cok özledim benle beraber geceleri demirbaslik yapiyordu topige

aaaa öreni çok severim ben ya üç sene orda tatil yapmıştık akrabalarım da var orda neresindeler acabaa, bende özledim ezgiciki ya ben döndüm o gitti inşallah güzel vakit geçiriyordur

ah hanturksüm ah yarama tuz bastin dün gece ütü yaptim 2 saate yakin anam hergün 2 makina camasir olunca nerdeyse bitmiyor bitmedide bu gecece yapmayi düsünüyorum ortaliktan kalksin gitsinler bidahada gelmesinler mümkünse

bugun cam silmeyi düsünüyorum birazdan selim bey uyusun , cam silim bitmisti markete gidip onu aldik geldik selim beyle o arada hemen bugun ne giydin yaptin cok dinamik hissediyorum bazen kendimi hizima yetisene ask olsun :roflol:

ben öreni hic bilmem hic gitmedim hayatimda o tarafa hic gitmedim sadece gemiyle avrupa turuna ciktigimizda canakkale bogazindan gectimligim var oda geceye denk geldi ama muhtesem isiklandirma vardi

barbim sende terket bakalim bizi

off çocuk da olunca çamaşır ütü işi artıyo tabi dimi o zaman napıcam ben bilmem şimdi zor geliyo hiç sevmiyorum ütü yapmayı
senin dinamikliğine hayranım zaten ben sürekli bişeyler yapıyosun valla kaydirigubbakcemile2 ben totomu kaldırırsam yapıcam şimdi evim dergim geldi kargodan oturdum ona bakıyorum kaydirigubbakcemile3

evet canim isin dahada cogalacan sonra yaparim olmuyor mesela o anda yapmak zorundasin aynen simdi benim kalkmam gerektigi gibi

ayy bi yoğunluk bi yoğunluk kaldır kafanı işlerden kaldırabilirsen kafamçokkarıştı

selayhusum ben önce burcudan geldi sandım mesajı, alamanya nosunu görünce.. senin mesajın epey şaşırttı beni çoksda mutlu oldummmmmm :asigim::asigim:

handecimmm evet herşeyin sırrı çiftlerde.. bu uzmanlarınki hergün deişiyo hangisine inanıcan dimi.. işte bana uyan bi durum oldumu hemen uzmanlara hak veresim geldi sempatiksalakcinni

şimdik yeni bir düzleştiriciye ihtiyacım olduğu için çıkışta düzleştirici almaya gitcem.. eve geçince görüşürüz ben valiz hazırlarkene arada size yetişirimm a.s.

herkeşi yalap şulapppp muahh muahhh öptüm :1hug:
ama en çok selimimi
he bide selimimi mıncırdımmmmmmmm :sm_cool:
byeee

barbiiii gacısıylan gece muhabbeti devirdik accık tlfda
bgn temizlik günü epeydir ütü yapmıyodum ütü yapıverdim
daha gidip mutfağı toplayıverecem
yarın bizim evlilik yıldönümümüz 4. yılı deviriyoz
artık büyüdüm heral hiç süpriz beklemiyom
önceki yıllar olaydı nasılda heyecanla bgnü beklerdim

ayburcum camlar ,selim, o su bu genel anlamda benim sanirim tatile ihtiyacim var
ama bu sefer yalniz ..

yemegimizi yedik
barbi senin teshisten yola cikaraktan benimkine caymi alirsin kahvemi dedim
daha seni seviyorum demedim onuda yatmadan önce söylerim artik heralde :roflol: :roflol:

ayburum sizinde yarin evlilik yildönümünüzmüs daha nicee nicee senelere esinle mutlu bir sekilde insallah

he bide bugün kenle ayrılığın haftadönümü :a015:
bu kadar severken sizi ne ayırdı böyle canım benim ya hiç mi düzelicek gibi değil

ikimiz de ütü zedeyiz desene
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayburum 40. yılınızı da görürsünüz inşallah

ayburcum camlar ,selim, o su bu genel anlamda benim sanirim tatile ihtiyacim var
ama bu sefer yalniz ..
kıyamam ya çok mu yoruyo seni yaramaz selimoş erkek çocukları daha bi yerinde durmuyo heralde, kaç gel buralara sende kaydirigubbakcemile3

benimde bugun birazdaha ütüm vardi ama artik paydos, indirdim kepenkleri ev islerine

hanturskcüm evet yaramaz yerinde durmuyor hic hep kontrol etmem gerek saniye saniye birde cok inatlasan bir cocuk birseyi nasil yapmak istiyorsa o sekilde oluyor hic söz dinlemiyor essek sipam

Amin selayım
valla nedense bu yıl hiç önemsemiyom
yaşlandımmı neee
barbimden taktikmi alıyon bacım

Amin hantürksüm
Rabbim hepimize 40. yılları göstersin inş:Saruboceq:

Kızlarrrr neler oldu neler ohaoldumsmile

dün düzleştirici almaya giderken benim elti özgenden mesaj geldi kenle konuştum çok kötü babası istersen ara pişman olursun sonra falan dedi. bende hemen aradım, hastaneye gitcektim ama hastaneden eve dönmüşlerdi bizde dışarda görüştük..

kızlar babası şuurunu kaybetmiş pazar gününden beri, sadece nefess alabiliomuş anlıyacağınız öldü gibi bişey..

arabaya bindikten sonra bibaktım nası zayıflamış,bitmiş solmuş resmen.. sana sarılabilirmiyim dedim.. ve öyle bi sarıldım ki bu zmna kadar onu hiç ağlarken görmemiştim bana sarılınca ağlamaya başladı..

en son babasına pazar günü sarılmış babası artık sana emanet bu ev , sensin bu ailenin düzenini sağlıcak kişi demiş hüngür hüngür ağlamış babasına sarılınca

bunları falan anlatttı bana, benle yaşadıklarından çok pişman olduğunu söyledi özürler diledi
kendime kızdım , neden kaç gündür aramadım onu diye
babası vefat etseydi ve ben sadece baş sağlığına gitseydim ne kadarda değersiz olucağını anladım dün,, şahsen aynı durum bana olsa ben kovarım heralde yanımdan bu zamana kadar nerdeydin diye..

öyle yani, barıştık ..

barbim gözlerim doldu cok üzüldüm yaa babasinin ve ken in yasadiklarina , sizin barismanizada sevindim ne yalan söyliyeyim cünkü adamin sana su anda ihtiyaci vardi bunu kendinde biliyordun.
Sen sana yakisani en dogru olani yapmisin tebrikler ediyorum seni afferim benim kuzuma zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…