- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.181
kıyır kıyır derler ya öyle oldu hantürküm kaydirigubbakcemile3 gevrek gevrek yedik ama bi dahakine muzlu puding olanından deniycem daha hafif olur kaydirigubbakcemile2nikoncum hoşbulduk, amin canım ruhu şad olsun
senin kurabiyeler nasıl oldu ay bak canım istedi şimdi
niko uğramıl buralara kafamçokkarıştı he uğramış :mymeka: doktor bu kafamçokkarıştı ne :mymeka:slm kızlar bıkacgundur gıremedım nete hem dugun hem pc lere format atıldı zemuszemus
ayy ne cok bagımlılık yapmıs bende burası kaydirigubbakcemile3
herkeslerı ozledım ama gecmısı okuyamıcam ısım cok bugun yıne kına var kaydirigubbakcemile2
ayburum ıyı olmana sevındım balım
hanturks bır yakının vefat etmıs sanırım basınız sagolsunyerimseniben
nıko ugramıs buralarakafamçokkarıştı
tuti halen kayımmı haber yokmubilmiyorumkismile merak ettim ıyıce
barbim xzgim selayım umarım sızlerde ıyısınızdır zemuszemus
not aldım barbim çok hoşuma gitti maddeler a.sAşkın ömrü '2 yıl 11 ay 8 gün'müş
İngiliz evlilik sitesi “confeti.co.uk” tarafından yapılan araştırmaya göre; aşkın ömrü 2 yıl 11 ay 8 gün sürüyor
28 Temmuz 2010 - 08:10 Yazı Boyutu:
4 bin çifte evliliklerinin hangi döneminde mutlu oldukları soruldu. Çiftlerin en mutlu zamanlarını ilişkilerinin üçüncü yılına doğru yaşadıkları, bu noktadan sonra beraberliklerin çöküşe geçtiği görüldü. Üç yılın sonunda hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Evlilik sitesinde mutlu evliliğin reçetesi aşağıdaki gibi verildi:
- Her gün kendinize 1 saat 15 dakika zaman ayırın.
- Eşinize ev işlerine yardım ettiğinde teşekkür edin.
- Ayda bir açık havada yürüyüş yapın.
- Günde en az bir kere partnerinize çay ya da kahve içmeyi teklif edin.
- Yatağa girmeden önce 24 dakika dertleşin.
- Kavga da etseniz uyumadan önce öpüşüp barışın.
- Günde beş kez kucaklaşın ve en az bir kere ‘Seni seviyorum’ deyin.
- Eşiniz iş yerindeyken mesaj, telefon ya da e-posta yoluyla dört kez haberleşin.
- Haftada üç geceyi kanepede kıvrılıp oturarak geçirin.
- İki günde bir birbirinize iltifat edin.
eccuk kaldı selayım yin mi sempatiksalakcinni aklım senin elmalılarda kaldı cokacimcoookkizlar günaydin ...
ayburcugum öncelikle senden basliyayom kötü birsey cikmamasina sevindim canim , ezikleri zaten biliyordun daha kötü birsey cikmamasi sevindirici.. dikkat et kendine
hanturks canim evet örendi dahada 1 haftadan fazlasi var kolum kanadim krik gibiyim onu cok özledim benle beraber geceleri demirbaslik yapiyordu topige
tuticigimle konusmadim barbisim canim 1 hafta sürüyordu turu sanirim 1 hafta sonra görüsürüz ancak onunlada
nikonum yediniz bitirdinizmi kurabiyeleri?? hantürks sira sende bebek hadi kal kaldir kollari bakiim is basina bugun sendende bekliyoruz kurabiye pasta hem aksama kocana ya cay ikram ediyorsun yada kahve ancak öyle mutlu olunuyor seni seviyorum demeyide sakin unutma
barbisim seninle sabah sabah mesajlastik kikirdedimartik istedigin zaman yazabilirsin tatli kusum
he bide bugün kenle ayrılığın haftadönümü :a015:
evet ya evililik yıldönümünüz ohaoldumsmile nice senelere bitanem Şeniz bence evlilik yıllar geçtikçe bi o kadar da lezzeti artan birşey gamyoncuiremsu ne dersin ha kaydirigubbakcemile3barbiiii gacısıylan gece muhabbeti devirdik accık tlfda
bgn temizlik günü epeydir ütü yapmıyodum ütü yapıverdim
daha gidip mutfağı toplayıverecem
yarın bizim evlilik yıldönümümüz 4. yılı deviriyoz
artık büyüdüm heral hiç süpriz beklemiyom
önceki yıllar olaydı nasılda heyecanla bgnü beklerdim
barbim böyle şeyleri tasavvur ederken insan daha bi etkileniyo, gözümde canlandı sanki :teselli:Kızlarrrr neler oldu neler ohaoldumsmile
dün düzleştirici almaya giderken benim elti özgenden mesaj geldi kenle konuştum çok kötü babası istersen ara pişman olursun sonra falan dedi. bende hemen aradım, hastaneye gitcektim ama hastaneden eve dönmüşlerdi bizde dışarda görüştük..
kızlar babası şuurunu kaybetmiş pazar gününden beri, sadece nefess alabiliomuş anlıyacağınız öldü gibi bişey..
arabaya bindikten sonra bibaktım nası zayıflamış,bitmiş solmuş resmen.. sana sarılabilirmiyim dedim.. ve öyle bi sarıldım ki bu zmna kadar onu hiç ağlarken görmemiştim bana sarılınca ağlamaya başladı..
en son babasına pazar günü sarılmış babası artık sana emanet bu ev , sensin bu ailenin düzenini sağlıcak kişi demiş hüngür hüngür ağlamış babasına sarılınca
bunları falan anlatttı bana, benle yaşadıklarından çok pişman olduğunu söyledi özürler diledi
kendime kızdım , neden kaç gündür aramadım onu diye
babası vefat etseydi ve ben sadece baş sağlığına gitseydim ne kadarda değersiz olucağını anladım dün,, şahsen aynı durum bana olsa ben kovarım heralde yanımdan bu zamana kadar nerdeydin diye..
öyle yani, barıştık ..
katılıyorum selayım vereliniortakbarbim gözlerim doldu cok üzüldüm yaa babasinin ve ken in yasadiklarina , sizin barismanizada sevindim ne yalan söyliyeyim cünkü adamin sana su anda ihtiyaci vardi bunu kendinde biliyordun.
Sen sana yakisani en dogru olani yapmisin tebrikler ediyorum seni afferim benim kuzuma zemuszemus
zavallı eşim aynen böyle ya kaydirigubbakcemile3
oooooooooo yine iyisin aklinialirimsmile fırsat bulursan haber et bakalım aklinialirimsmile zemuszemus kaydirigubbakcemile3kızlar kocik aradı şimdi
akşama dışarı çıkalımmı dedi kardeşşinden araba alcakmış
dışarda yemek yeriz dedi
galiba hatırladı
yada facede duvarımımı gördü
ben şimdi hazırlanayım
gelişmeleri haber ederim
anam hadi bakalim aybur34 numaram iyi haberlerini bekliyoruz
nikoncan ne mu$ u yaa bildigimiz musmu niye orda giriyor sinava anlamis degilim ?? aydinlat beni sekerim
selayım sana anlatmadım mı haber bekliyok diye bilmiyorumkismilefisfisfisnıkom ne muşu selayın dedigi gibim merak ettim CADIARZU hee ayrıca aklımdasın seni arıcam ama haftaya eşim bi gelsin faturalı yapcam hattı ondan sora şittirivercemseninle paylasacak cok sey var aplacım :jeyyar: bu biraz çizi reklamınamı ne benzedi
tavugu tutcakta yolcakta bisircektee ohooooooo:))))
Allahtan kk var yoksa yapamam oralarda küsme hemen :teselli: :roflol::roflol::roflol:hiiim nikonum anlatmamistin canim yoksa kesin hatirlardim, e hayirlisi olsun esin musa gidince sizdemi gideceksiniz ???? hemen net taktir evine yoksa küserim bak
canım biliyorum olumunekankayizsmile ben de seni Şeniznikom cook ama cokk sevındım bu ara guzel haberler alıyorum hepkaydirigubbakcemile2
yeni iş yeni duzen ne güzel sizin için güzel olacak inanıyorum :gitme: uzaklara gıdecıksın ama sen bizi bırakmassın eminim olumunekankayizsmile seni cok sevıyorum bılıyosun bundan sonrakı surec ne nıkom
bağlayan arkadaşlar selayım olumunekankayizsmilesenle taaa oralardan ha burda ha orda muhabbet etmişiz, dertleşmişiz, gülmüşüz farketmiyo yeter ki sağlığımız huzurumuz olsun olumunekankayizsmileŞenizevet demi nikom kk olmasa ne yapardik acaba cok merak ediyorum , hayatimda hicbir forum sitesi beni kendine baglamamisti kk cok baska bisey yaa anlatilmaz yasanir :roflol: :roflol:
kelebekcim siz memlekettemisiniz yani izmirlisiniz yoksa sizdemi gurbettesiniz ???
aynen öyle kelibeğim :lepi: senle tlfda konuşuruz, merhaba muş :roflol::roflol::roflol:nikom insanın ekmegi nerde o orda hihoyyythihoyyygerisini dusunme ben az cok yasadıklarını biliyorum her yönden . bu coıyı olacak cocuklarınız ıcın duzenınız daha ıyı olcak
gercekten cokkk sevindirik oldum nasılsa kk var ne olurkı bıze :jeyyar:
ayburum tam kocana kızan bi yorum yazıyodum niye üzüyo seni diye bu yazını gördümkızlar kocik aradı şimdi
akşama dışarı çıkalımmı dedi kardeşşinden araba alcakmış
dışarda yemek yeriz dedi
galiba hatırladı
yada facede duvarımımı gördü
ben şimdi hazırlanayım
gelişmeleri haber ederim
anaam kıyır kıyır diyo ya resmen ağzım sulandı ev işlerini bitirdim yarın kesin yapıcam bende kurabiye, ya selayhusumun mantar kurabiyesinden yapayım yada un kurabiyesikıyır kıyır derler ya öyle oldu hantürküm kaydirigubbakcemile3 gevrek gevrek yedik ama bi dahakine muzlu puding olanından deniycem daha hafif olur kaydirigubbakcemile2
zavallı eşim aynen böyle ya kaydirigubbakcemile3
kızlar eşim muşta üniye alındı gibi birşey şimdi oraya gitti sınava girecek, bakalım rahata erecek mi :roflol:gelince göstercem karikatür çok süper ve ironik :lepi: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?