Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet bende pir pir kelebegime katiliyorum onlar bizim kadar ince degiller düsünemiyorlar , bizim kadar anlayisli degiller , bizim kadar sadakatli degiller böyle yani liste kabarik saydikca sayarim sabaha kadar o yüzden bosver bosver arkadas.

kızlar kocik aradı şimdi
akşama dışarı çıkalımmı dedi kardeşşinden araba alcakmış
dışarda yemek yeriz dedi
galiba hatırladı
yada facede duvarımımı gördü
ben şimdi hazırlanayım
gelişmeleri haber ederim

nikoncum hoşbulduk, amin canım ruhu şad olsun
senin kurabiyeler nasıl oldu ay bak canım istedi şimdi
kıyır kıyır derler ya öyle oldu hantürküm kaydirigubbakcemile3 gevrek gevrek yedik ama bi dahakine muzlu puding olanından deniycem daha hafif olur kaydirigubbakcemile2
niko uğramıl buralara kafamçokkarıştı he uğramış :mymeka: doktor bu kafamçokkarıştı ne :mymeka:
hoşgeldin yine bu aradaŞeniz
not aldım barbim çok hoşuma gitti maddeler a.s
eccuk kaldı selayım yin mi sempatiksalakcinni aklım senin elmalılarda kaldı cokacimcoook
he bide bugün kenle ayrılığın haftadönümü :a015:

evet ya evililik yıldönümünüz ohaoldumsmile nice senelere bitanem Şeniz bence evlilik yıllar geçtikçe bi o kadar da lezzeti artan birşey gamyoncuiremsu ne dersin ha kaydirigubbakcemile3
barbim böyle şeyleri tasavvur ederken insan daha bi etkileniyo, gözümde canlandı sanki :teselli:
Allah hayırlısını nasip etsin bilmiyorumkismile ne oldu ki böyle birden ya, bi hastalığı var mıydı ki bilmiyorumkismile
katılıyorum selayım vereliniortak
İŞTE HAYATIMIZIN ÖZETİ :roflol: :roflol:

zavallı eşim aynen böyle ya kaydirigubbakcemile3
kızlar eşim muşta üniye alındı gibi birşey şimdi oraya gitti sınava girecek, bakalım rahata erecek mi :roflol:gelince göstercem karikatür çok süper ve ironik :lepi: :roflol:
oooooooooo yine iyisin aklinialirimsmile fırsat bulursan haber et bakalım aklinialirimsmile zemuszemus kaydirigubbakcemile3

anam hadi bakalim aybur34 numaram iyi haberlerini bekliyoruz

nikoncan ne mu$ u yaa bildigimiz musmu niye orda giriyor sinava anlamis degilim ?? aydinlat beni sekerim

Son düzenleme:
nıkom ne muşu selayın dedigi gibim merak ettim CADIARZU hee ayrıca aklımdasın seni arıcam ama haftaya eşim bi gelsin faturalı yapcam hattı ondan sora şittirivercem seninle paylasacak cok sey var aplacım :jeyyar: bu biraz çizi reklamınamı ne benzedi
tavugu tutcakta yolcakta bisircektee ohooooooo:))))

anam hadi bakalim aybur34 numaram iyi haberlerini bekliyoruz

nikoncan ne mu$ u yaa bildigimiz musmu niye orda giriyor sinava anlamis degilim ?? aydinlat beni sekerim

selayım sana anlatmadım mı haber bekliyok diye bilmiyorumkismilefisfisfis
eşim devlet memuru olmak içi 2 yol izledi guclubacismile
3 tane üniye başvurdu (ığdır, tunceli, muş)öğretim görevlisi olmak için, bir de kpssye girdi
biz muş olmasını diledik çünkü orda bölümü değişecekti, bu bölümde mesleği daha iyi olacak, daha iyi bir basamak olacaktı
Allahıma şükür bugün belli oldu :Saruboceq: eşim oraya gitti :dance: yeni bir hayat bizi bekliyo yeni ve daha düzenli inşaallah boshayallersmile :asigim:
kelibek bacım senlen tlfda halleşirik zemuszemus Şeniz

hiiim nikonum anlatmamistin canim yoksa kesin hatirlardim, e hayirlisi olsun esin musa gidince sizdemi gideceksiniz ???? hemen net taktir evine yoksa küserim bak

nikom cook ama cokk sevındım bu ara guzel haberler alıyorum hepkaydirigubbakcemile2
yeni iş yeni duzen ne güzel sizin için güzel olacak inanıyorum :gitme: uzaklara gıdecıksın ama sen bizi bırakmassın eminim olumunekankayizsmile seni cok sevıyorum bılıyosun bundan sonrakı surec ne nıkom

hiiim nikonum anlatmamistin canim yoksa kesin hatirlardim, e hayirlisi olsun esin musa gidince sizdemi gideceksiniz ???? hemen net taktir evine yoksa küserim bak
Allahtan kk var yoksa yapamam oralarda küsme hemen :teselli: :roflol::roflol::roflol:
ah yaramaz niko msnde yaza yaza b,hal oldum hayret :roflol::roflol:
kandilde çok dua etti arkadaşlarım sağolsunlar olumunekankayizsmile

evet demi nikom kk olmasa ne yapardik acaba cok merak ediyorum , hayatimda hicbir forum sitesi beni kendine baglamamisti kk cok baska bisey yaa anlatilmaz yasanir :roflol: :roflol:

kelebekcim siz memlekettemisiniz yani izmirlisiniz yoksa sizdemi gurbettesiniz ???

canım biliyorum olumunekankayizsmile ben de seni Şeniz
sanırım hemen gidilmiyormuş kelibeğim ingilizce eğitimi aldırıyorlarmış benim bildiğim
haftaya pazartesi takvim belli olacak
çok iyi oldu kelebeğim çok şükür
hem bölüm değiştirecek, hem iyi bir devlet bölümü, hem de gelecek vadediyor inşaallah, doğu olduğu için imkanlar daha özelmiş sanırım :Saruboceq:
benim açımdan da iyi olacak inşaallah; daha düzenli eve gelip gidecek, küçük şehir, maaşını bilir vakti gelince alır felan olumunekankayizsmile
kk olmasa bi ayağım gitmek istemezdi ama çoluk çocuk herüf kk derken geçer günler kaydirigubbakcemile3

selayım benim ailem eşimin ailesi izmirde biz evlendikten sonra 8 senedir başka sehirlerdeydik yazları tatile izmire gidiyorduk suan eşim askere gıdınce ben izmirdeyım sallanıyom bı orda bi burda

bağlayan arkadaşlar selayım olumunekankayizsmilesenle taaa oralardan ha burda ha orda muhabbet etmişiz, dertleşmişiz, gülmüşüz farketmiyo yeter ki sağlığımız huzurumuz olsun olumunekankayizsmileŞeniz

nikom insanın ekmegi nerde o orda hihoyyythihoyyygerisini dusunme ben az cok yasadıklarını biliyorum her yönden . bu coıyı olacak cocuklarınız ıcın duzenınız daha ıyı olcak
gercekten cokkk sevindirik oldum nasılsa kk var ne olurkı bıze :jeyyar:

aynen öyle kelibeğim :lepi: senle tlfda konuşuruz, merhaba muş :roflol::roflol::roflol:

selam canlarımm,
ayburum tam kocana kızan bi yorum yazıyodum niye üzüyo seni diye bu yazını gördüm ne güzel canım inşallah güzel bi gece geçirirsiniz

anaam kıyır kıyır diyo ya resmen ağzım sulandı ev işlerini bitirdim yarın kesin yapıcam bende kurabiye, ya selayhusumun mantar kurabiyesinden yapayım yada un kurabiyesi

eşinin işi de hayırlı olsun nikoncum inşallah iyi olur, yeni yere gitmeyi de düşünme bence insan heryere alışıyo heryerde arkadaş buluyo nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…