Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayhusum senin sesini telefondan duymadım ama facedeki videoda benim de çok hoşuma gitmişti konuşman tonlamaların falan çok tatlı opuyorumnanaktan

selamlar annene ablana nikonum

kelebegim tabikide bu kk olduktan sonra her yer bize memleket , siz yurt ici ben yurt disi hic birsey farketmiyor bize.. size 3000 km uzagim ama olsun ne farkeder

xzgim, tutim icim kabardi sizi andim birden

barbim kenleremi gittiki acep yok
hanturks temizligini yaptinmi canim, ben mutfagi salonu , cocuk odasini silebildim , giris ve yatak odam kaldi bir türlü kurtulamadim ( selim uyandigi icin biraktim alisverise gittik mutfak alisverisine güya bez alip gelecektik ama buzdolabina bir baktim fare düsse basi yarilir , hafta sonu annemlere gittik diye alisveris yapilmamisti, birde benim kocisko alisveris özürlü
cok komiktir kendileri bu hafta alisveris yapmadik dedikmi daha gecen hafta yapmistik diyor

selam canlarımm,

ayburum tam kocana kızan bi yorum yazıyodum niye üzüyo seni diye bu yazını gördüm ne güzel canım inşallah güzel bi gece geçirirsiniz

hazir sinirlenmisken benim kocaya kizabilirsin kendisi özelgün özürlüdür ama yinede severim

evet selayım mesafeler hıc önemli degil birşeyler paylaşmak için cok yakınızmızda olan insanlar var ama burda paylastılarımızı onlarla paylaşmıyoruz :enbuyukkk:

kelebekçim ben geldim sen kaçıyon hadi iyi geceler canım
selayhusum bende yerleri süpürdüm viledaladım,sonra biz de tocamlan alışverişe gittik tatildeydik diye bişey kalmamıştı daha yeni çıkabildik, bi toz alıcam yarın sonra kurabiye yapıcaaaamm
hazir sinirlenmisken benim kocaya kizabilirsin kendisi özelgün özürlüdür ama yinede severim
anam bugün kocadan pek bi dertli gördüm seni aaa kızarım ben ona hiç selayhusumun önemsediği şeylere ilgi göstermiyo hııııııı klava: benimkisi unutursa bi hafta laflarımı çekmek zorunda kaldığı için unutmamaya gayret gösteriyo kendisi tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

hadi opuldun yavrimmm slm solee garı kk dan de gariii
de gettim gari kızma kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
aynen öyle oldu :dance: sana da şimdiden afiyet olsun kocinle beraber yiyin inşaallah kaydirigubbakcemile2
inşaallah alışacağımı ümit ediyorum canımboshayallersmile internet benim dış dünyaya açılan kapım, bir de imkanlar iyi olursa ne mutlu :dance:
fare düşse başı mı yarılır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
başüstüne selayım, kardeşim papatyanilin de size selamı var opuyorumnanaktan

slm kızlar yine kaynatılmış
nikom herşey çok güzel olcak oldu bu iş
gelelim gecemiz nasıl geçti
4 yıl sonunda kocik elinde çiçekle geldi
hani şu köprü başlarında satılan buketlerden(bunada şükür ilk görüşüm çok para verseydi acırdım zaten )
büyükçekmece sahile gittik ve saat 22.30a geliyo o saatte iskender yedik
ilk defa istanbulda iskender yedim nikoooo duy sesimi
tabi midem allak bullak oldu
etle aram hiç iyi değildirde bide tereyağı konuldu ufff
azıcık sahili dolaştık 23.30da eve geldik
kocik uyudu
bende kitap okudum tabiki sinirden
şimdide burdayım
başkada bi hediyem yok

benim kocik romantizmden anlamıyo bacılar
daha yolda tutturdu çok uyku bastırdı diye
eee tabi o saatte yersen iskender öyle olur
hantürksüm kızabilirsin dilediğin kada

ben de şimdi bu bahaneyle abiye kızabilirim
niye 3 hafta önce seni iskender partisine göndermedi ha :mymeka:
bu yıldönümünde abi çekyatta uyuduysa demek ki bu sene de hep çekyatta uyuyacak fisfisfis
nasıl girerse öyle gider hesabı sempatiksalakcinni
ayburum takılma yine de böyle şeylere :kedi: abinin iyi ve memnun olduğun yönlerine konsantre ol muhabbetiniz artsın çiçeğim :kedi:

kız nikonum cancanım kız kötükedihüsoklava:
pendiklere çok uzak dedi göndertmedi klava:
nikoom bu sefer yatakta uyuyo delikafaduldendelikafadulden
bu halimizede hamd olsun:Saruboceq:

yeni topikk acacagim kocasindan sikayetci olan hatunlar topigi

aybur sanada vip karti verecegim canimcim cigerimcim...
baska vip karti isteyen arkadaslar lütfen bana basvursunlar :roflol: :roflol:

kız nikonum cancanım kız kötükedihüsoklava:
pendiklere çok uzak dedi göndertmedi klava:
nikoom bu sefer yatakta uyuyo delikafaduldendelikafadulden
bu halimizede hamd olsun:Saruboceq:
demek kendi yedirecekmiş iskenderi klava: :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapmış klavye sesinden rahatsız olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

yeni topikk acacagim kocasindan sikayetci olan hatunlar topigi

aybur sanada vip karti verecegim canimcim cigerimcim...
baska vip karti isteyen arkadaslar lütfen bana basvursunlar :roflol: :roflol:
ooo selayım böyle bi topic açsak
ne patlama yaşanır
hangi hatun vardırki eşinden tamamen memnun olan

demek kendi yedirecekmiş iskenderi klava: :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapmış klavye sesinden rahatsız olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

heee banada onu kaldırma işi düşmüyo
ama ben yavaştan kaçıvereyim
çok uykum geldi
Allaha emanet olun
iyi geceler

bende cikiyorum kizlar iyi geceler öpüldügüüüüzŞeniz
haydin eyi geceler fıstıklar
barbi hatını yarın burda mı acep, bi güle güle diyim aretliğime kaydirigubbakcemile

bizde seni çook seviyoruz hayatımcım
ne demişler " öldürmeyen acı beni güçlendirir" bu laf çok doğru..
her sıkıntıda biraz daha olgunlaşıoruz, yada kalbimiz dirayet kazanıo dielim boshayallersmile
hiç üzülme sen , hepp mutlu ol hepP :asigim:

ohhh çoluk çocuk kurabiyeleri yidinizz gari, ee tabi bizi çaya çağıran yokk :1closedeyes:
öyle tüyoları beleşten not almak yok, sana burda mismikemmel bi evlilik vadedelim bi kıyır kıyır kurabiş yiyemiyelim ayıpp
demek yanıma Muşa geliosunuz :roflol::roflol: oo hadi aretliğim yaşadık:teytey:

:gitme::1no2:
kanser aretliğim :1no2:

xzgim, tutim icim kabardi sizi andim birden

barbim kenleremi gittiki acep yok

aynen aşkitomtomlaydım, hep destek tam destek :asigim:
vedalaştım onla dün ayrılırken gece, biliosunuz yarın gidiorum bidaha görüşemicez 10 gün...
salak kafam sarılınca ağladım yine, onu böyle bıraktım o çok yaralı bense tatile gidiorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
onu babalı bırakıorum belki babasız bulucam senağlamasenağlama

ohh çiçekler falan :asigim:
kuzum bunlarda ii bişey deilmi ?? sen hiç hatırlamıcağını düşünüodun ama bak hatırladı ufak tefekde olsa yaptı bişeyler :CüvCüv:
sonunda çekyatta uyuması bu gecenin beklenen sonu değildi evet doğru ama bunada şükür dielim
tekrardan evlilik yıldönümünüzü tebrik ederim bebeim, nice mutlu senelere :lepi:

haydin eyi geceler fıstıklar
barbi hatını yarın burda mı acep, bi güle güle diyim aretliğime kaydirigubbakcemile

burdayım burdayım, de hadii alkisalkisalkis

gud mornig leydis end jentelmene nee neeeee neeeeeeeeeee
wan tuoo moment momenttt
ibrahim tatlisesten secmeler

deyiyom o haydii dinle sempatiksalakcinni
beni de götür aretlik çok canım sıkılıyi muşta mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demek burda buluşamadık muşta buluşucaz ha ahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben muşa gelem sana ne kurabiyeler, ıspanaklı börekler yaparım nunişim zemuszemus
yarın gidiyorsun demek, daha görüşürük emme şimdiden iyi yolculuklar diyim vereliniortak zemuszemus

kayınpederin için diyecek hiç bir şey bulamıyorum barbim mirmirmirmir umarım fazla acı çekmez :gitme: kene ve yakınlarına Allah sabır versin çok zor bir durum boshayallersmile

gud mornig leydis end jentelmene nee neeeee neeeeeeeeeee
wan tuoo moment momenttt
ibrahim tatlisesten secmeler
selayım ne diyo bu tatlıses herifi ya bana bi tercüme et yoksa Allah cezanı verecek hau :uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sana da tünaydın leydim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…