Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tünaydıın, kızlar bugün çok enerjiğim sabak kahvaltımı yaptıktan sonra evi toparladım yemeklerimi yaptım bulaşık makinesini boşalttım koacam geldi yemeğini yedirdim gitti şimdi kurabiyeme başlıyoruum. o biticek daha köfte yapıcam buzluğa koymaya.

bu arada tetildeyken çocuğuna resim dersi aldırmak isteyen biri aramıştı yarın onlar gelicek anlaşırsak derse başlıcaz, kışın durdum yazın çalışıcam inşallah olur biraz bütçeyi zorladıydık toparlamaya yardım eder.

benim kocik romantizmden anlamıyo bacılar
daha yolda tutturdu çok uyku bastırdı diye
eee tabi o saatte yersen iskender öyle olur
hantürksüm kızabilirsin dilediğin kada

yok artık kızmam ayburum hatırlamış adamcağız sonuçta çiçek de almış ne güzel ben zaten özel günlerde hediyeye karşıyım biz hiç almayız, bi tek doğum günlerinde o da ihtiyacımız olan bişey varsa söyleriz o şekilde alırız.

bakalim hanturks de 3 günden beri söz verdi kurabiye yapacak :roflol: hanturks hadi ama hadi hadii hadiiii

bakalim hanturks de 3 günden beri söz verdi kurabiye yapacak :roflol: hanturks hadi ama hadi hadii hadiiii
başlıyorum şimdi selayhusum, bende yapınca çekeyim dicem ama benim makine yok artık biliyosun, yaa zaten ne giydine foto da koyamıyorum benim acil fotoğraf makinesi almam lazıııımm sempatiksalakcinni

barbim gecenin sonu beklenen gibi olmasada sağolsun yaaa
iyiki yanıbaşımda kociğim
bazen kızsamda beni üzsede seviyom yaaaa
hantürksüm ohh ne güzel kurabiyeler yapılıyo difrize hazırlık yapılıyo
inş özel ders verirsin canım ya
nikooooo bacısı burayada sık sık uğruyo artıkın yaşasın
selayım yaptınmı pohaçalarını
tutiiii karadenizi fethediyooo
xzgi tatilin keyfini çıkarıyo
hayhay nerelerde yaa
günaydınımda memleketinde
kelebeğim sevinçten yerinde duramıyo

nikon pohoca yapacagim sonra vakit olursa eklerim buraya agzinin suyu aksin emiiii
deme ya sempatiksalakcinni bilerek yapıyon dimi pislüüük klava: çabık hakkımı istiyom, olamaz mafoldumben
burda gazozlu poğaça tarifini okumuştum o gece, Allahım nasıl poğaça çekmişti canım cokacimcoook
boğazında kalmasın emi :mymeka:
inşaallah gönlüne göre olur hantürk olumunekankayizsmile
sen resim yapmaya nasıl başladın veya sevdiğini nasıl keşfettin
benim oğlumun da maşallah yeteneği var ama ilerde ne olur bilmem, çok düşkün resim yapmaya ablası opuyorumnanaktan
Ayburum şimdi bişi derdim ama ona bile tenezzül etmiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:

gud mornig leydis end jentelmene nee neeeee neeeeeeeeeee
wan tuoo moment momenttt
ibrahim tatlisesten secmeler

boncur albayımmm :roflol::roflol:

seni valize atıp götüremmi veletleri al onlarıda benim aneyle babeyin bafuluna koruk , anasına çektilerse 1 damla bişilerdir zati ikiside :roflol::roflol:
olmadı dediğin gibin muşta buluşurukkk ,
burası muşturrr yolu yokuştur giden gelmiyürrr acep ne iştir ahey aheyyy aheyyyy lilililili barınbarınzılgıtçekenbarbismile

didemde oynasın şarkıyı remix yaptım ben

nikon pohoca yapacagim sonra vakit olursa eklerim buraya agzinin suyu aksin emiiii

hamarat karılar sizi ha gayret çalışın, bende tatile gidiyim annem pişirsin ben yiyim

Son düzenleme:
canım ben çocukluğumdan beri resim yapmayı çok seviyodum öğretmenlerim de yeteneğim olduğun söylüyodu, ortaokulun sonunda sağolsun resim öğretmenim yeteneği olan bikaç kişiye yaz tatilini ayırdı güzel sanatlar lisesine hazırladı bizi onun sayesinde de kazandım, o zamandan beri de işim bu işte.
valla nikoncum yeteneği varsa ve o yolda gitmek istiyorsa ben destek olun derim ama tabi siz bilirsiniz, ailelerin çoğu istemiyor ve çocuğun yeteneğini görmezden geliyor doktor olsun mühendis olsun diye çocuğun hiç istemediği mutlu olmayacağı yerlere yönlendiriyorlar ben çalışırken çok gördüm bunları ve çok üzülüyordum

handecim 2 hafta önce bugün beraber şafak sayıyorduk bodruma gitmek için!.. ikimizdede bi heyecan pür neşeydii.. nasılda sevinçliydi .. ama birde bu haftaya bak sen tatilden döndün sayıcak bi şafağın kalmadı, bense yeniden tatile çıkıorum ama içim buruk içimde ne bi heyecan ne bi kıpırtı :sinifsinif:

hayat ne garip CADIARZU

sicak sicak yeni cikardim servis tabagina dizdim ...

buyurun dostlar buyurun halil ibrahim sofrasina

yedinmi kizzzzz, bende üstünden 1 tane aldim esimle selim bankaya gittiler dayanamadim..
simdi cay demliyorum geri kalanlari beraber yiyelim bebegim

sanada iyi yolculuklar dilemek istiyorum simdiden aksama burdamisin sen yoksa aksamdanmi cikacaksin yola kusum

hanturks canim biran önce al bir foto makinesi kombinlerini bekliyoruz canim

OHH aile saadeti, 5 çayı ne güzel a.s.

yedim yedim mikemmel olmuş parmacıklarına sağlık kuşum.. :1hug:

yok bebeim aşkam girerim yine, msnede girmeye çalışırım yarın sabah 11 de gidicem..

çıkışta kuzenimi almaya gitcem teyzeme o da gelcek bizlede

hiiim tamam ozaman canim ben simdi kalkiyorum gelirler birazdan öptüm öptüm cok öptüm
aksama camlasiriz ozaman denk gelirsek

ben geldim ayagımın tozuyla dışardanopuyorumnanaktan sıcaktan kafama güneş geçti nerdeyse
bugun kızımın yaz okulunun son günüydü pastamızı kestık vedalaştık mafoldumben
selayım valla cayımın yanına gondersen :içelim:hiç fena olmaz ellerine saglık hamarat seni yerimseniben
ayburum ne guzel işte fıstıgım herüfün çiçek almış yemege götürmüş daha ne istiyon hediyeye gelınce zten biz gacılar hergün bişeyler almıyozmu kendimize heeee:jeyyar: adamlar paraları bizim için kazanıyolara biz evde yan yatıyoz boşver iyi şeyler düşün canımın içii:icecream:
barbi mustakbel ken babası nasıl şimdi Rabbim çektirmesin:Saruboceq:
nikom ballı kaymagım muşlu oluyon hee:teytey: neyi meşhur acep oranın isteyem senden :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…